Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

"Τα πουλιά" του Χίτσκοκ ξαφνικά... στην Μακρινίτσα! - Απώλεια προσανατολισμού λόγω μαγνητικών πεδίων!

Picture

Ένα απίστευτο θέαμα σήμερα το πρωί και για πάνω από 20 λεπτά είδαν οι κάτοικοι της Μακρινίτσας: Σμήνος από μαυροπούλια πετούσαν σαν τρελά πολύ χαμηλά, ενώ έβρισκαν ολιγόλεπτη ανάπαυση στα γυμνά κλαριά των δέντρων!
Picture
​Το ψαρόνι, που το αποκαλούν και μαυροπούλι, είναι είδος πουλιού που ανήκει στο γένος Στούρνος (Sturnidae). Τα ψαρόνια ζουν και αναπαράγονται σχεδόν όλο το χρόνο στην βόρεια και κεντρική Ευρώπη, στην νότια Αυστραλία και στην βόρεια και Κεντρική Αμερική. Το χειμώνα τα ψαρόνια ζουν στη νότια Ευρώπη και στην Ασία. Η Ευρώπη έχει μεταναστευτικά ψαρόνια, τα οποία έρχονται τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, επειδή δεν τους αρέσει η ζέστη, αλλά ούτε και το πολύ κρύο.

Αν και το μέγεθος του σμήνους είναι πολύ μεταβλητό, τα τεράστια, θορυβώδη σμήνη σχηματίζουν πυκνές συγκεντρώσεις πτηνών, (ένα σφιχτό σχήμα σφαίρας κατά την πτήση), οι οποίες πολλές φορές προσφέρουν ένα 'μπαλετικό' θέαμα και θεωρείται ότι αυτό αποτελεί την άμυνα τους έναντι των επιθέσεων αρπακτικών πτηνών.

Όμως το θέαμα που αντικρίσαμε στην Μακρινίτσα έμοιαζε περισσότερο με πανικό και άτακτη φυγή προς... το πουθενά; Τα μαυροπούλια έμοιαζαν να έχουν χάσει τον προσανατολισμό τους!


Να σημειωθεί ότι τη στιγμή του "πανικού" ο ουρανός έμοιαζε σαν να ήθελε να κατέβει κάτω, βαριά μαύρα σύννεφα κρέμονταν ως πολύ χαμηλά:Το "περίεργο" φαινόμενο γίνεται ακόμα πιο περίεργο καθώς ένα ανάλογο σημειώθηκε στις 23 Φεβρουαρίου, στη Γερμανία, όταν ένα ολόκληρο σμήνος πουλιών έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο. Ένας 57χρονος οδηγός Peugeot ταξίδευε από το Jöhlingen προς το Bretten, όταν ξαφνικά ένα σμήνος πουλιών από τα αριστερά του συγκρούστηκε με το όχημά του, περίπου 100 μέτρα πριν την έξοδο του Wössingen.
Τι συμβαίνει με τα πουλιά και τον προσανατολισμό τους
Οι επιστήμονες ακόμα δεν έχουν καταλήξει εντελώς τι είναι αυτό που δίνει την ικανότητα στα πουλιά να προσανατολίζονται. Θεωρούν ότι έχουν μέσα τους κάτι σαν πυξίδα. Παλαιότερα πίστευαν ότι παρακολουθούν την πορεία του ήλιου, ενώ πιο πρόσφατες θεωρίες εστιάζουν σε κάποιες ικανότητες του εγκεφάλου.

Ωστόσο η εξήγηση βρίσκεται αλλού. Η Ινδή πνευματική Μητέρα και επιστήμονας, Σρι Μάτατζι, είχε εξηγήσει ότι η "πυξίδα" δεν βρίσκεται στον εγκέφαλο, αλλά στα γεννητικά όργανα των πουλιών, που γι' αυτά είναι και το τσάκρα του Μουλαντάρα, όπως και στον άνθρωπο. Το οποίο, φυσικά, όπως και στον άνθρωπο, είναι άμεσα συνδεδεμένο και με τον εγκέφαλο.

​Όπως πετούν, με το τσάκρα στραμμένο προς τη γη, νιώθουν τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της γης, νιώθουν δηλαδή που βρίσκονται οι δυο Πόλοι -Βόρειος & Νότιος- κι έτσι κανονίζουν ανάλογα την πορεία του ταξιδιού τους όταν μεταναστεύουν.
Picture
​Τα τελευταία χρόνια, λόγω της συνεχούς επέμβασης στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία της γης, τόσο από την εσκεμμένη της στρατιωτικής χρήσης, της χειραγώγησης καιρού, αλλά και την αλόγιστη χρήση της ασύρματης τεχνολογίας, έχει παρατηρηθεί μεγάλη αλλαγή στα ηλεκτρομαγνητικά πεδία του πλανήτη μας. Ένα από τα συνήθη πλέον αποτελέσματα αυτής της αφύσικης κατάστασης, εκτός των επιπτώσεων στον ανθρώπινο οργανισμό, είναι και οι επιπτώσεις στο οικοσύστημα και ειδικά στα ψάρια και τα πτηνά.

Δεν είναι καθόλου λίγες οι φορές που σμήνη πουλιών αποφασίζουν να προβούν σε ομαδική αυτοκτονία στοχεύοντας τη γη, ή ψάρια να βγουν χωρίς λόγο στη στεριά.

​Η αναίδεια των παγκόσμιων κυβερνώντων μας που είναι υπεύθυνοι γι' αυτή την κατάντια, αλλά κι εκείνων των επιστημόνων και δημοσιογράφων που τους εξυπηρετούν, φτάνει στο να προσπαθούν να μας πείσουν ότι έτσι συνέβαινε πάντα, απλά... δεν είχαμε παλιά ίντερνετ και κινητά να το προσέξουμε!

Εμείς ζούμε στη Μακρινίτσα 13 χρόνια και τέτοιο ανατριχιαστικό θέαμα δεν είχαμε ξαναδεί. Και ψιτ... τα τελευταία έξι χρόνια δεν έχουμε πια κινητό, μόνο ίντερνετ. Λέτε γι' αυτό να αργήσαμε να το δούμε;
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα