Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΠΩΣ Η ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟ-ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (Μέρος Β)

Φωτογραφία της Kate Minogianni.


ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

Ο Κόσμος Είναι Ένα Παζλ
Φανταστείτε το Νέο Όνειρο να αντιπροσωπεύεται από ένα γιγαντιαίο παζλ που αποτελείται από περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια κομμάτια. Κάθε ένας αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι του παγκόσμιου παζλ, κάθε άνθρωπος έχει ένα συγκεκριμένο ρόλο να διαδραματίσει. Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα εκπλήρωναν το κομμάτι τους στο παζλ, πολλοί έλαβαν παρόμοιους ρόλους. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται όλοι να παίξουν τον ρόλο τους, και όταν επιτευχθεί ένα συγκεκριμένο όριο, το Νέο Όνειρο θα εκδηλωθεί για όλους.

Δεδομένου ότι το όριο δεν έχει ακόμη επιτευχθεί, η συμμετοχή σας είναι πολύ αναγκαία!

Προκειμένου να συμμετάσχετε, θα πρέπει να απελευθερωθείτε θαρραλέα από τη δυναμική του «Κοινωνικού Νου» και αυτό σημαίνει να ξυπνήσετε από την «κοινωνική ύπνωση» και να σκέφτεστε τον εαυτό σας. Αρχικά, οι άλλοι μπορεί να σας κατηγορήσουν ότι παραβιάζετε την κοινωνική παράδοση και τα πρότυπα, και ίσως θεωρηθείτε ακόμη και «απατεώνες». Ωστόσο, με το να καθιερωθείτε ανεξάρτητος στοχαστής, θα επανασυνδεθείτε με τον Συμπαντικό Νου.

Επομένως, η αποστολή σας, αν τη δεχτείτε, είναι να είστε εσείς!



Η Αποστολή Είναι Δυνατή
Η αποστολή σας εκτελείται με το να είστε χωρίς φόβο αυτός που πραγματικά είστε, και, ως εκ τούτου, η Ριζοσπαστική Αυτό-έκφραση είναι το κλειδί για την επιτυχία! Τι είναι, λοιπόν, η Ριζοσπαστική Αυτό-έκφραση;

Η Ριζοσπαστική Αυτό-έκφραση ξεδιπλώνεται φυσικά καθώς εσείς «ακολουθείτε τα όνειρά σας!» Τα μοναδικά σας όνειρα σας εμπνέουν να είστε αυτός που θέλετε να είστε, να κάνετε αυτό που θέλετε να κάνετε, να αγαπάτε αυτούς που θέλετε να αγαπήσετε και να ζήσετε τη ζωή που θέλετε να ζήσετε. Βλέπετε, πολύ ξεκάθαρα, το σχέδιο για να ολοκληρώσετε το συγκεκριμένο κομμάτι σας στο παγκόσμιο παζλ βρίσκεται μέσα στα όνειρά σας και ακολουθώντας τα όνειρά σας και όντας ο Πραγματικός Εαυτός σας, η αποστολή σας εκπληρώνεται απρόσκοπτα.

Έχοντας γαλουχηθεί μέσα σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι χωρίς να σκέφτονται κερδίζουν τη ζωή τους με μια δουλειά που δεν αγαπούν, ίσως τα όνειρά σας είχαν αποθαρρυνθεί και ίσως να είχαν θεωρηθεί ως πολυτέλεια που δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Ωστόσο, αντί να είναι πολυτέλεια, το να ακολουθήσετε τα όνειρά σας είναι τώρα μια αναγκαιότητα για την παγκόσμια μεταμόρφωση, και ως εκ τούτου, το ένα πράγμα που δεν μπορείτε πλέον να αποφύγετε. Ως εκ τούτου, αυτό σημαίνει επίσης ότι η αυτό-έκφραση δεν είναι εγωιστική όπως πίστευαν κάποτε, αλλά μάλλον η αποστολή σας στη Γη.

Το να ακολουθήσετε τα όνειρά σας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά μάλλον μια αναγκαιότητα για την παγκόσμια μεταμόρφωση!

Η Αγάπη Είναι η Καθοδηγητική Δύναμη!
Για να διασφαλιστεί ότι θα ακολουθήσετε τα όνειρά σας, τα όνειρά σας προγραμματίστηκαν με αγάπη ή, μάλλον, εσείς προγραμματιστήκατε με αγάπη για τα όνειρά σας. Για σκεφτείτε το! Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί αγαπάτε να βιώνετε κάποια συγκεκριμένα πράγματα και όχι άλλα; Λοιπόν, κανένα από αυτά δεν είναι τυχαίο. Στην πραγματικότητα, η αγάπη που έχετε για ορισμένα πράγματα είναι τόσο σκόπιμη και στοχευμένη, ώστε θα βαδίζετε φυσικά προς την προεπιλεγμένη σας πορεία.

Να έχετε υπόψη ότι ένα όνειρο μπορεί να είναι οτιδήποτε σας αρέσει να κάνετε, να είστε ή να ζήσετε και, συνεπώς, δεν χρειάζεται να επινοήσετε μια ζωή μαγικών αλλαγών, ή που θα λύσει την παγκόσμια περιβαλλοντική κρίση. Μεγάλα ή μικρά, τα όνειρα που έχετε για τη ζωή είναι τα όνειρα που εθελοντικά προσφερθήκατε να εκπληρώσετε προτού ακόμη γεννηθείτε, και τα ίδια όνειρα έχει ο Συμπαντικός Νους για εσάς.

Ακριβώς όπως η αγάπη ενός ονείρου ή μια επιθυμία τραβάει την προσοχή σας, η αγάπη επίσης εμπνέει την συνεχή συμμετοχή, ενώ προσφέρει παράλληλα την ενέργεια για έκφραση. Κατά τη διάρκεια της πορείας σας, μπορείτε να λάβετε χρηματικά κέρδη, υλικά κίνητρα, αναγνώριση και ακόμη και ειδικά βραβεία, όμως πέρα από όλα αυτά, να είστε σίγουροι ότι η αγάπη είναι η τελική ανταμοιβή - και έτσι σχεδιάστηκε. Ακολουθώντας τα όνειρά σας και κάνοντας αυτό που σας αρέσει να κάνετε, όχι μόνο εκπληρώνετε το κομμάτι του παζλ, μπορείτε επίσης να ευθυγραμμιστείτε με το Καλύτερο Δυνατό Πεπρωμένο.

Καμμιά Στιγμή Σαν το Παρόν!
Σε πολλές περιπτώσεις, τα όνειρα δεν έρχονται με προνοητικότητα και το μόνο πράγμα που έχουμε «για να συνεχίσουμε» είναι η αγάπη και η επιθυμία να κάνουμε κάτι, να είμαστε κάποιος ή να πάμε κάπου. Στην πραγματικότητα, οι λεπτομέρειες ενός ονείρου μπορεί να είναι ασαφείς μέχρις ότου συνειδητά δεσμευτούμε και αναλάβουμε δράση, και, ακόμη και τότε, μπορούμε να λάβουμε μόνο οδηγίες, όπως είναι απαραίτητο. Δεδομένου ότι μπορεί να σας τρομάζει να αναλάβετε δράση χωρίς να γνωρίζετε ολόκληρο το σχέδιο, είναι σύνηθες να περιμένετε για να ξεκαθαριστεί, αλλά εάν το ξεκαθάρισμα δεν έρθει μέχρι να προχωρήσετε, θα μπορούσατε να περιμένετε για πάντα.

Επομένως, αν θέλετε να εκπληρώσετε το ρόλο σας στο Νέο Όνειρο της Ανθρωπότητας, πρέπει να ενεργήσετε με έμπνευση, αλλά, αντί για ένα τεράστιο άλμα πίστης, μικρά αλλά σταθερά βήματα μπορούν να κάνουν μια ουσιαστική διαφορά.

Έτσι, αντί των δισεκατομμυρίων φοβισμένων ανθρώπων που ακολουθούν το άρρωστο «Κοινωνικό Νου» στη λήθη, φανταστείτε ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους να ξυπνούν και με την καθοδήγηση του Συμπαντικού Νου, να μεταμορφώνουν τον κόσμο! Δεν υπάρχει αμφιβολία, όταν αρκετοί από εμάς ακολουθήσουμε τα όνειρά μας και δεν φοβηθούμε τη Ριζοσπαστική Αυτό-έκφραση, θα ολοκληρώσουμε το παγκόσμιο παζλ και καθώς το Νέο Όνειρο θα εκδηλώνεται πάνω στη Γη, η ζωή όπως την ξέρουμε, δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια !

Δεδομένου ότι δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος για την Ριζοσπαστική Αυτό-έκφραση, ξυπνήστε και κάντε ό, τι αγαπάτε να κάνετε!

Με αγάπη, χάρη και ευγνωμοσύνη
Nanice

Της Nanice Ellis




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα