Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ μεταδίδεται πολύ εύκολα – ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ αν ο νους σας δεν είναι πολύ δυνατός – ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΣΤΕ, ΘΑ ΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΔΟΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Φωτογραφία του χρήστη Παραμαχάνσα Γιογκανάντα SRF, γνήσιος διαλογισμός Κρίγια-Ράτζα Γιόγκα Ελλάδα.

Υπάρχει μια διαρκής ανταλλαγή μαγνητισμού ανάμεσα σ’ εσάς και το περιβάλλον σας και τους ανθρώπους με τους οποίους έρχεστε σε επαφή. Για παράδειγμα, όταν συναντάτε κάποιον, μπορεί να νιώσετε ότι κάτι σας συμβαίνει. Στην πραγματικότητα λαμβάνετε ένα ρεύμα απ’ αυτόν τον άνθρωπο. Για να λάβετε τον μαγνητισμό κάποιου πρέπει να είστε κοντά του.

Όταν κάνετε χειραψία με κάποιον δημιουργείται ένας μαγνήτης και ανταλλάσσετε μαγνητισμό. Αν είστε ο πιο δυνατός ή ο πιο θετικός, θα μεταδώσετε στο άλλο πρόσωπο τις δονήσεις σας. Αν όμως είστε ο πιο αδύναμος, θα λάβετε τις δικές του. Αυτό εξηγεί το γιατί οι άνθρωποι υποσυνείδητα θέλουν να σφίξουν το χέρι διάσημων ανδρών και γυναικών.

Όλες οι πράξεις, και οι θετικές και οι αρνητικές, δημιουργούν δονήσεις στον αιθέρα. Αυτές οι δονήσεις υπάρχουν παντού. Όταν είστε στο περιβάλλον αυτών των δονήσεων, αυτές διαπερνούν το σώμα σας σαν ραδιοφωνικά κύματα. Αν ζείτε ή συναναστρέφεστε με ανθρώπους που σφάλλουν, θα νιώσετε τη μαγνητική δόνηση του λάθους τους, άσχετα με το πόσο προσπαθείτε να την αποφύγετε. Τα αδύναμα άτομα με αδύναμο νου θα πρέπει με κάθε τρόπο να αποφεύγουν την παρέα όσων έχουν κακές συνήθειες. Μόνο αυτοί που έχουν δυνατό νου μπορούν να συναναστρέφονται με τέτοια πρόσωπα και να τα βοηθούν να αλλάξουν χωρίς να επηρεάζονται οι ίδιοι αρνητικά. Αυτός είναι ο νόμος.

Αν κάποιος πίνει και ο μαγνητισμός της συνήθειάς του είναι πιο ισχυρός από τη θέλησή σας να μείνετε μακριά από το ποτό, μην κάνετε παρέα μαζί του. Όταν σχετίζεστε με ανθρώπους ΜΕ ΡΟΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΚΟ, να σιγουρεύεστε ότι ο μαγνητισμός σας προς το καλό είναι μεγαλύτερος από τον αρνητικό τους μαγνητισμό. 



Οι αυτοδιοριζόμενοι δάσκαλοι και αναμορφωτές που δεν προστατεύουν τον εαυτό τους αναπτύσσοντας πρώτα ισχυρό πνευματικό μαγνητισμό είναι επιρρεπείς ΣΤΟ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ αυτών τους οποίους προσπαθούν να βοηθήσουν.

Όταν κάνω χειραψία με κάποιον ή είμαι με άλλους, δίνω μαγνητισμό. Και μερικές φορές, όταν θέλω να λάβω τις δονήσεις τους, τις λαμβάνω. Όταν όμως δεν θέλω να τις λάβω, δεν συντονίζομαι μ’ αυτές. Κρατώ τον εαυτό μου έξω από την εμβέλειά τους. Επειδή έχω αναπτύξει ισχυρό μαγνητισμό, το ρεύμα μου είναι πιο δυνατό και μπορώ να αποκλείω όλες τις ανεπιθύμητες δονήσεις.

Ο ομαδικός διαλογισμός είναι ένα κάστρο που προστατεύει τους νέους πιστούς με πνευματικές προσδοκίες καθώς και τους έμπειρους στον διαλογισμό. Αυξάνει τον βαθμό της συνειδητοποίησης του Εαυτού κάθε μέλους της ομάδας μέσω του νόμου της ΑΟΡΑΤΗΣ ΔΟΝΗΤΙΚΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ του ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Θυμάμαι καλά τη συμβουλή του Σρι Γιουκτέσβαρ όταν πήγα σ’ αυτόν για εκπαίδευση. Είχε πει: «Να διαλογίζεσαι ΜΕ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ. Θα σε βοηθήσει να διαχωρίσεις το βούτυρο της συνειδητοποίησης του Εαυτού σου από το γάλα του νου σου. Το γάλα αναμιγνύεται με τα νερά της εγκόσμιας αυταπάτης και δεν μπορεί να επιπλέει πάνω σ’ αυτά. Το βούτυρο επιπλέει εύκολα σ’ αυτά τα ύπουλα νερά».

Πόσο αληθινή ήταν η προειδοποίηση του Γκουρού! Όλοι όσοι απομακρύνθηκαν από την ομάδα που δημιούργησα, αργότερα υπέκυψαν στις εγκόσμιες επιρροές και στις ωθήσεις των υποσυνείδητων υλιστικών τάσεών τους από προηγούμενες ενσαρκώσεις. Εκείνοι που έμειναν στην ομάδα προχώρησαν σταθερά στη συνειδητοποίηση του Θεού, ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΟΥΣΑΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ σε στιγμές αδυναμίας και αδιαφορίας. Μερικές φορές καλύπτει το φως της ψυχής μια συννεφιά πνευματικής κόπωσης, σαν μια γρήγορη εξάπλωση σύννεφων σ’ έναν καθαρό ουρανό. Πρέπει να εξαλείψουμε τα σύννεφα με τη λιακάδα της ΚΑΛΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.

Ο ομαδικός διαλογισμός θα θωρακίσει τις πνευματικές σας πεποιθήσεις. Η αφοσίωση και η αγάπη σας για τον Θεό θα αναμιγνύονται ΜΕ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Θα ακτινοβολεί από εσάς μια θεϊκή μακαριότητα, που θα βοηθά όλους όσους θα συναντάτε.

Αν η πνευματική πρόοδός σας είναι σε στασιμότητα ή υποχωρεί, η τακτική του διαλογισμού στον Θεό ή σε οποιονδήποτε άλλον από τους Μεγάλους μαζί με άλλους πιστούς θα σας εξυψώσει από την ανασφαλή κατάστασή σας. Η ΕΓΓΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΟΝΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ έχει τη ΔΥΝΑΜΗ να εγείρει τις δικές σας. Έτσι, ο διαλογισμός με άλλους ΠΙΣΤΟΥΣ σάς βοηθά να επιταχύνετε την εξέλιξή σας. Σας εμπνέουν να αναρριχηθείτε στη σκάλα της συνειδητοποίησης του Εαυτού σας. Κι εσείς, με το παράδειγμά σας, μπορείτε επίσης να τους βοηθάτε. 


– Παραμαχάνσα Γιογκανάντα


------------------------------------------
Από τα παραπάνω λόγια του Παραμαχάνσα Γιογκανάντα, ότι στον ομαδικό διαλογισμό οι άλλοι πρέπει να είναι ΚΑΛΗ συντροφιά, όχι οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων (επί λέξει:) να είναι οι άλλοι «καλοί, πιστοί στον Θεό, να έχουν αφοσίωση γι' Αυτόν και να Τον αγαπούν, διότι υπάρχει εγγύτητα δονήσεων (είναι πολύ κοντά σας), ανταλλαγή μαγνητισμού», είναι φανερό ότι αν διαλογίζεστε με φαύλους ανθρώπους, όχι μόνο δεν θα βοηθηθείτε, αλλά θα λάβετε και τις κακές δονήσεις τους. Αρκετοί διαλογίζονται, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαία αγαπούν τον Θεό, ή τον συνάνθρωπο, ή ότι είναι πιστοί του Θεού και Τον αγαπούν και είναι αφοσιωμένοι σ' Αυτόν. Επίσης, από τη φράση του «βοηθούσαμε ο ένας τον άλλον» φαίνεται ότι πρέπει να είστε και ΦΙΛΟΙ με όσους διαλογίζεστε μαζί, να γνωρίζεστε καλά και να νοιάζεστε ο ένας για τον άλλον. Αυτό ασφαλώς δεν μπορεί να γίνει αν δεν τους γνωρίζετε, ή αν δεν μιλάτε καθόλου μεταξύ σας και πηγαίνετε, λέτε «καλησπέρα», διαλογίζεστε, και φεύγετε λέγοντας «γεια σας» και τέρμα.

Η σελίδα είναι υπέρ του ομαδικού διαλογισμού, αλλά με τις παραπάνω προϋποθέσεις, που δυστυχώς τις πιο πολλές φορές δεν υπάρχουν. Ειδικά η φιλία, και μάλιστα ανιδιοτελής και αγνή, φίλοι που να νοιάζονται για σας, στους οποίους κι εσείς να έχετε εμπιστοσύνη για να λέτε ότι πχ μερικές φορές είστε «αδύναμοι ή αδιάφοροι», και να σας βοηθούν με γνήσιο ενδιαφέρον και ειλικρίνεια, για το καλό σας, και να σας εμπνέουν, όπως λέει, είναι το πιο δύσκολο να βρεθεί.





Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα