Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν





Είναι γραμμένο στον πληθυντικό, "είπαν"και όχι "είπε".
Ο θεός της παλαιάς διαθήκης δεν είναι Τριαδικός αλλά τετραγράμματος, (Γιαχβέ) αφού δεν αναφέρονται ούτε αναγνωρίζουν Τριαδικό Θεό.

Ενώ τα αρχαία Ελληνικά κείμενα βρίθουν μαρτυριών περί της Τριαδικότητας του Αληθινού Θεού.
Ερμής Τρισμέγιστος:
ΠΡΩΤΑ ΘΕΟΣ, ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ, ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝ ΑΥΤΟΙΣ, ΣΥΜΦΗΤΑ ΔΕ ΑΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΕΝ ΟΝΤΑ, ΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΑΙΩΝΙΟΝ

ΦΩΣ, ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ, (Νους και Αδιαίρετος Λόγος, το Αρχέτυπο Πνεύμα Ζωή και Φως), Η ΔΕ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ, Η ΖΩΗ ΥΠΑΡΧΩΝ.

ΠΡΩΤΑ ΘΕΟΣ, Δηλαδή πρώτα ο Προϋπάρχων και Αγέννητος Νους Θεός με τον Πανάγαθο κόσμο του, δηλαδή ο Μη Υπάρχων, ο Μη γεννημένος, ο Μη Ον.

ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ, 

ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΣΥΝ ΑΥΤΟΙΣ, 
Μετέπειτα γέννησε τον Αδιαίρετο Νου και Φωτεινό Λόγο, δηλαδή την Ζωή Υπάρχων, το Αρχέτυπο Αδιαίρετο Πνεύμα, με τα δικά του γεννήματα τις δυνάμεις, δηλαδή τα φωτεινά όντα, πουφέρουν άπαντα τον Αδιαίρετο Νου και φωτεινό Λόγο.

ΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΑΙΩΝΙΟΝ δηλαδή τα φωτεινά όντα και ο Φωτεινός Αδιαίρετος Λόγος, δηλαδή το Αρχέτυπο Αδιαίρετο Πνεύμα Ζωή και Φως, είναι η Τριαδικότητα του Θεού, Το Φως που γέννησε τον Αδιαίρετο Νου και Φωτεινό Λόγο, το Αρχέτυπο Πνεύμα Υπάρχων.

Και δεν ανήκουν στον κτιστό κόσμο της αιωνιότητας, (κτιστό πεπερασμένο αιώνιο κράτος των οκτώ ουρανών που κάθεται πάνω στο πυρ-ενέργεια), αλλά ανήκουν αποκλειστικά στον Απεριόριστο Αρχέτυπο Προάρχων κόσμο του Αρχέτυπου Πνεύματος Ζωή και Φως,  την πρώτη Αρχή της Ζωής.

Οι Ελοχίμ λοιπόν είναι αυτοί που δημιούργησαν τα ανθρώπινα αισθητά σώματα, είναι οι Επτά Διοικητές Ουρανοί του κτιστού κόσμου με τα δικά τους δημιουργήματα τους Δέκαρχους θεούς, τα επτά δημιουργήματα του κτιστού δεύτερου Νου δημιουργού και του Αδιαίρετου Άγιου Λόγου που φέρει ως δικό του κόσμο το δοχείο της Ύλης.

Οι ανθρώπινες ψυχές που ενσαρκώνονται τα αισθητά σώματα των Ελοχίμ, είναι ο Άνθρωπος δεύτερος θεός που εισήλθε μέσα στο κράτος του κτιστού αδερφού του δεύτερου Νου δημιουργού,  για να ζήσει και κατανοήσει την κτιστή δημιουργία των αντιθέτων, και γέννησε την εικόνα της Ζωής με τις δικές του Μονάδες που φέρουν τον δικό του Άγιο Λόγο που είναι Ουσιωδώς όμοιες με το Αρχέτυπο Πνεύμα Ζωή και Φως.

⤍Είπαν οι Ελοχίμ,⤍ θα κάνουμε τον άνθρωπο, κατά εικόναν ημετέραν και ομοίωσιν.

Δηλαδή δημιούργησαν το αισθητό ανθρώπινο σώμα το οποίο συνεργάζεται με την θνητή φύση την οποία ενδύθηκε η ανθρώπινη ψυχή και έπεσε σε Λήθη-Αμνησία.

morfeas sky



Εμείς οι άνθρωποι, εδώ στην Γη, ποιανού παιδιά είμαστε; 
Του Δεύτερου Θεού ή του Δεύτερου Νου; 

Ο κτιστός κόσμος που ζούμε, είναι αυτός εδώ και σε ποιον Ουρανό, κατοικούμε; 

Οι Ελοχίμ είναι οι Δέκαρχοι ή είναι άλλοι αυτοί; 

Το Φως ενυπάρχει μέσα σε όλους μας; Αν όχι, μπορούμε να το αποκτήσουμε; 

Οι Ελοχίμ ως βαθμίδα αξιώματος, ας το πούμε έτσι, που υπάγονται; 

Για ποιον λόγο μας δημιούργησαν; Για κάποιον σκοπό; Έχουμε κάποιον σκοπό εμείς εδώ, πέραν της εμπειρίας μας, και της κατανόησης αυτού του κόσμου; 

Λες κάπου: (κτιστό πεπερασμένο αιώνιο κράτος των οκτώ ουρανών που κάθεται πάνω στο πυρ-ενέργεια), ποιο είναι αυτό, η Γη που μένουμε; 

Αυτά τα ολίγα για αρχή.
..........

Εμείς οι άνθρωποι, εδώ στην Γη, ποιανού παιδιά είμαστε; 
Του Δεύτερου Θεού ή του Δεύτερου Νου; 
Ως αισθητό σώμα είμαστε παιδιά των Ελοχίμ, το χοϊκό δοχείο, (δοχείο της ύλης του κάθε ουρανού) που δέχεται την ψυχή και παίρνει την νοερή ζωή το πνεύμα (φωτιά αέρας, ψυχρό-θερμό) και το πνεύμα δίνει την διανοητική κίνηση στο σώμα (γη-νερό). 
Και παρόλο που μένει αμέτοχη η ψυχή, έλκεται από την Αρμονία όπου μπορούμε εμείς να έρθουμε μέσω της αρμονίας σε επαφή μαζί της.

Είμαστε παιδιά του δεύτερου Νου δημιουργού με το αισθητό σώμα και το Μεταβλητό πνεύμα που μας έδωσε, και ως ψυχή είμαστε παιδιά του Ανθρώπου δεύτερου θεού που φέρει τον δικό της Αμετάβλητο νοηματικό λόγο που είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Αρχέτυπο πνεύμα Ζωή και Φως.

Ο κτιστός κόσμος που ζούμε, είναι αυτός εδώ και σε ποιον Ουρανό, κατοικούμε; 
Ο κτιστός κόσμος που ζούμε αυτή την στιγμή, είναι ο πιο κατωφερής Ουρανός από τους Επτά και εκδηλώνει την ζωή με τα Μεταβλητά σύνθετα άρα και θνητά αισθητά σώματα που είναι γεμάτα από ανάγκες πάθη και επιθυμίες, και οδηγούνται από τις άλογες αισθήσεις. 

Διότι αυτό που θεωρούμε εμείς εδώ ως ζωή είναι η αίσθηση, και όχι η ζωή, διότι Ζωή Είναι ο Αμετάβλητος και Αδιαίρετος Νοηματικός Λόγος της ψυχής του Ανθρώπου δεύτερου θεού Ζωή και Φως, που έγινε Νους και ψυχή..


Οι Ελοχίμ είναι οι Δέκαρχοι ή είναι άλλοι αυτοί; 
Οι Ελοχίμ είναι τα Επτά δημιοουργήματα του Κτιστού δεύτερου Νου δημιουργού, και οι Ελοχίμ γέννησαν τα δικά τους δημιουργήματα, τους 36 Δέκαρχους σε κάθε Ουρανό, και στον δικό μας κόσμο καθορίζουν τις γεννήσεις μέσα από τις μοίρες του ζωδιακού κύκλου.


Το Φως ενυπάρχει μέσα σε όλους μας; Αν όχι, μπορούμε να το αποκτήσουμε; 
Το Φως δεν υπάρχει μέσα στον κτιστό κόσμο, διότι Φως και Ζωή είναι η Αδιαίρετη Ένατη και Δέκατη Μονάδα, το Αδιαίρετο Αρχέτυπο Πανάγαθο Πνεύμα Ζωή και Φως, ενώ ο Όγδοος Ουρανός κατέχει την όγδοη Μονάδα της Ιερής Δεκάδας το Άγιο Πνεύμα το οποίο είναι Μηχανή και ενεργεί με Νόμους χωρίς αισθήματα.

Γι'αυτό και ο Άνθρωπος δεύτερος θεός εισερχόμενος στο Όγδοο Ουρανό έγινε Άγιο Πνεύμα, (Άγιος Λόγος, Ουσιωδώς όμως με το Αρχέτυπο Πνεύμα Ζωή και Φως. Έχουμε ως Πρότυπο τον Αρχέτυπο Πνεύμα. Ενώ το κτιστό δημιούργημα είναι τεχνητό, μηχανή.

Υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσουν το Νου και νοηματικό Λόγο του Ανθρώπου δεύτερου θεού που είναι Ουσιωδώς όμοιος με το Αρχέτυπο Πνεύμα Ζωή και Φως, και όσες ψυχές του δεύτερου Νου δημιουργού ενσαρκώθηκαν τα ανθρώπινα σώματα και έχουν έναν αγαθό βίο ενόσω ζουν με την σάρκα.

Οι Ελοχίμ ως βαθμίδα αξιώματος, ας το πούμε έτσι, που υπάγονται; 
Οι Ελοχίμ είναι οι Επτά Διοικητές, Επτά Νους που εμπεριέχουν μέσα τους τον κτιστό κόσμο.
Οι Δέκαρχοι-ελοχίμ εκτελούν τις διαταγές των Ελοχίμ-Διοικητών, που και αυτοί υπακούουν στον δεύτερο Νου δημιουργό, και δημιουργούν τον κόσμο μέσα στους Ουρανούς, και την εικόνα της ζωής με τις ψυχές του κάθε Ουρανού, αναγκαστικά, που ενώνονται με τα αισθητά σώματα του δοχείου της Ύλης που εμπεριέχει μέσα του ο κάθε Ουρανός.


Για ποιον λόγο μας δημιούργησαν; Για κάποιον σκοπό; Έχουμε κάποιον σκοπό εμείς εδώ, πέραν της εμπειρίας μας, και της κατανόησης αυτού του κόσμου; 

Ο σκοπός των ανθρώπων ως ανθρώπινες ψυχές, είναι να ενδυθούν τα ανθρώπινα μεταβαλλόμενα αισθητά σώματα του δοχείου της Ύλης, και στην συνέχεια να ζήσουν και κατανοήσουν την λειτουργία αυτού του κόσμου των αισθητών σωμάτων.

Μετέπειτα να ανακαινιστεί αυτός ο κτιστός κόσμος σύμφωνα με το Πρότυπο του Αρχέτυπου Πνεύματος Ζωή και Φως. Όπου θα οδηγεί όλα τα ανθρώπινα αισθητά σώματα ο Αμετάβλητος νοηματικός λόγος της ανθρώπινης ψυχής.


Λες κάπου: (κτιστό πεπερασμένο αιώνιο κράτος των οκτώ ουρανών που κάθεται πάνω στο πυρ-ενέργεια), ποιο είναι αυτό, η Γη που μένουμε; 
Ο κτιστός κόσμος είναι περιορισμένος και κλειστός μέσα σε κύκλο, πεπερασμένος, και η αιωνιότητα επιφέρεται μέσα από την συνεχή περιστροφή του εκάστοτε ουρανού, από μια απροσδιόριστη αρχή και ένα απέραντο τέλος. Μέσα από την συνεχή ανανέωση των τεσσάρων στοιχειων της Ύλης. Λύεται με τον θάνατο ο σύνδεσμος, και ανανεώνεται ξανά με τις ψυχές που φέρουν όλους τους αριθμούς της ταυτότητας του κάθε γένους και είδους, του κάθε αισθητού σώματος ξεχωριστά μέσα από τις μοίρες του Ζωδιακού κύκλου.

Το κτιστό κράτος που κάθεται πάνω στο πυρ ενέργεια, είναι ολόκληρος ο κτιστός κόσμος των Οκτώ Ουρανών. 
Πρόκειται για έναν νοητό κόσμο, όπου ο Νους δημιουργος-μηχανή, δημιουργεί τον κόσμο και την αισθητή ζωή μέσα σε Επτά διαφορετικούς νοητούς κόσμους, ανάλογα με την σύσταση της σύνθεσης των τεσσάρων στοιχείων του δοχείου της Ύλης  με τις δικές του ψυχές.
Ο Άνθρωπος ήρθε σ'αυτόν τον κόσμο για να μεταφέρει την εικόνα της ζωής, δηλαδή να κυβερνήσει αυτόν τον κόσμο.

morfeas sky


Σχόλια

  1. Λες: " Ο Όγδοος Ουρανός, κατέχει την Όγδοη Μονάδα της Ιερής Δεκάδας το Άγιο Πνεύμα, το οποίο είναι Μηχανή και Ενεργεί με Νόμους, χωρίς Αισθήματα." Δεν το κατανόησα αυτό το κομμάτι.
    Και βασικά, στον Όγδοο Ουρανό, "τερματίζει" ο Κτιστός Κόσμος-Μηχανή; Από τον Ένατο και Άνω , βρίσκεται, από ότι κατάλαβα, ο Δεύτερος Θεός Δημιουργός;
    "Το Κτιστό Δημιούργημα είναι Τεχνητό, Μηχανή..." ούτε αυτό το κατάλαβα, έχει να κάνει με το λεγόμενο Μάτριξ; Και η απάντηση σου, μου ήταν κάπως ασαφής και μπερδεμένη στην ερώτησή μου, αν μπορούμε να αποκτήσουμε το Φως, σε αυτό τον κόσμο. Μόνο λες, ότι με τον Αγαθό Βίο κατορθώνεται... και τι εννοείς με την λέξη αυτή; Προσδιόρισε μου τον, αν έχεις την καλοσύνη. Με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αυτό. (Σε ευχαριστώ εκ τω προτέρων, γιατί είδα ότι τα έσβησες. Είχα απορίες σε κάποιες απαντήσεις σου, να θέσω. θα στα γραψω ξεχωριστά, όπου δεν αντιλήφθηκα κάποια σημεία).
    ΑΠΆΝΤΗΣΗ
  2. Ήρθαμε εδώ λες, για να κατανοήσουμε και να ζήσουμε, την λειτουργία αυτού του Κόσμου των Αισθήσεων και των Παραισθήσεων, (να συμπληρώσω αν μου επιτρέπεις), μέσα από την ανθρώπινη σάρκα που τις περιέχει (Ο Οποίος είναι στην Ουσία του Μηχανή, δίχως Αισθήματα). Ωραία ως εδώ.
    Και συνεχίζεις:" Μετέπειτα να Ανακαινιστεί, αυτός ο Κτιστός Κόσμος σύμφωνα, με το Πρότυπο του Αρχέτυπου Πνεύματος Ζωή και Φως." Δηλαδή, όταν οι ανθρώπινες ψυχές, που κατέβηκαν στην Γη, κατανοήσουν την ανθρώπινη φύση του σώματος τους, με τις άλογες αισθήσεις, τότε αυτός ο Κτιστός Κόσμος - Μηχανή, θα "Μεταμορφωθεί"/ Μετουσιωθεί, στον Αρχέτυπο του Δεύτερου Θεού Δημιουργού Ζωή και Φως; (Είναι αυτό που λένε, ότι ανεβαίνοντας "πνευματικά", ανεβαίνουμε και στην 5η Διάσταση απο την 3η που βρισκόμαστε τώρα). Κάτι τέτοιο;
    ΑΠΆΝΤΗΣΗ




    1. Ναι, κατανοώντας τον Αμετάβλητο Λόγο της ψυχής μας, μας γίνεται κατανοητό ότι η άλογη σάρκα πήρε τα ηνία από την ψυχή μας, και μας οδηγεί.
      Ο δεύτερος Νους δημιουργός δηλαδή η μηχανή διέσπασε τον σύνδεσμο της Αρμονίας που έφερε σε άμεση επαφή τα σώματα με τον νοηματικό λόγο της ψυχής μας, και από τότε γίναμεένα με τα σώματα.
    2. Έχω καταλήξει συμπερασματικά, ότι τα "όπλα" που χρειάζονται για να παλέψουμε, είναι:Το Γνωθι Σαυτόν (Να γνωρίσουμε τον Εαυτό μας), Άρχε Σεαυτού (Να Κυριαρχείς στον Εαυτό σου), Θυμού Κράτε (Να Συγκρατείς το Θυμό σου), Μηδέν Αγαν (Να μην Υπερβάλλουμε), Κακίας Απέχου (Να Απέχουμε από την Κακία), Φιλόσοφος Γίνου (Να Φιλοσοφείς), Γλώσσαν Ίσχε (Να Συγκρατούμε τη Γλώσσα μας), Αμαρτάνων μετανόει (Όταν Σφάλλουμε, να Μετανοούμε), Ευγνώμων Γίνου (Να είμαστε Ευγνώμων), Μανθάνων μη Κάμνε (Να Μην Κουραζόμαστε να Μαθαίνουμε) και Να Καταφέρουμε, να Νικήσουμε Τον Φόβο... Τότε, όλα θα αρχίσουν να μετουσιώνονται... Έχουμε πολύ δρόμο εναρμονησης, φρόνησης και εσωτερικών ανακαλύψεων...




    3. Σωστά όλα αυτά που έγραψες, δύσκολος ο δρόμος στην αρχή μα όχι ακατόρθωτος.
    4. Kάθε αρχή και δύσκολη, σωστά. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
  3. "Ανανεώνεται ξανά με τις ψυχές που φέρουν, όλους τους αριθμούς της ταυτότητας, του κάθε γένους και είδους, του κάθε αισθητού σώματος ξεχωριστά, μέσα από τις μοίρες του Ζωδιακού κύκλου." Μήπως να μου το αναλύσεις λίγο κι αυτό; (Τελικά κατάλαβα, ότι ο Κτιστός Κόσμος, αποτελείται από Οκτώ Ουρανούς, που ρώτησα παραπάνω). Και τέλος λες: "Ο Άνθρωπος ήρθε σ'αυτόν τον κόσμο, για να μεταφέρει την εικόνα της ζωής, δηλαδή να κυβερνήσει αυτόν τον κόσμο". Δώσε κάτι παραπάνω, σε αυτό το στόρι του σκοπού μας, σε παρακαλώ. Αυτά, και σε αφήνω στην ησυχία σου.
    ΑΠΆΝΤΗΣΗ




    1. Τα έχω αναφέρει όλα αυτά που ρωτάς μέσα από τις αναρτήσεις που κάνω.

      Δεν υπάρχει θάνατος, αλλά η επανάληψη, η ανανέωση της σύνθετης ύλης, διότι το συγκεκριμένο μας σώμα της σάρκας αποτελείται από μία σύνθεση των τεσσάρων ανόμοιων στοιχείων της ύλης, από φωτιά, αέρα, γη, νερό, τα πο κατωφερή στοιχεία της Ύλης.
      Οι νόμοι επιφέρουν την επανενσάρκωση των ψυχών σε ένα νέο σώμα που αξίζει η ψυχή, σύμφωνα με τα όσα έπραξε όσο βρισκόταν μέσα σε σώμα.
    2. Μόνον αν γνωρίζεις τον αληθινό σου εαυτό θα ξέρεις και προς τα που θα ανέλθεις για να ανέβεις τους ουρανούς. ΤΑ ΣΏΜΑΤΑ ανήκουν στην ύλη που παίρνουν την νοερή ζωή των αισθήσεων από την ψυχή.

      Ψυχή ανθρώπινη είναι η εικόνα της ζωής. Διότι εμπεριέχει μέσα στον πυρήνα της την ζωή!! τον ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ νοηματικό λόγο των ενεργειών της ΑΡΜΟΝΊΑΣ που εξουσιάζει όλα τα μεταβαλλόμενα σώματα..
    3. ο νοηματικός λόγος λοιπόν της ανθρώπινης ψυχής δίνει την ζωή πρώτα στις άϋλες ενέργειες δηλαδή την ψυχή που ενώνεται μαζί του και κινείται μέσα στο καθαρό άϋλο σύμπαν.
      Η ψυχή δίνει την ζωή στα αισθητά σώματα της Ύλης.
      Όλα τα αισθητά σώματα ανήκουν στην Ύλη.
    4. Εκεί αναφέρεται το κομμάτι αυτό, δεν το κατάλαβα.Και αυτό: "Ο Άνθρωπος ήρθε σ'αυτόν τον κόσμο, για να μεταφέρει την εικόνα της ζωής, δηλαδή να κυβερνήσει αυτόν τον κόσμο". Πότε και με ποιον τρόπο, θα κυβερνήσουμε αυτόν τον κόσμο; Και ο Αγαθός Βίος ποιος είναι; Πότε τον επιτυγχάνουμε; Εννοείς, όταν ενεργούμε με αγαθές προθέσεις, απέναντι στους συνανθρώπους μας; Όταν λειτουργούμε βάση της Ιερής Δεκάδας; (Και όταν ακολουθούμε, τα Δελφικά Παραγγέλματα, που μου είπε ο δάσκαλός μου;) Tότε;
    5. Η Αρετή η Φρόνηση, η Ανδρεία, είναι ο δρόμος προς τα πάνω.
      Η δειλία, ο φόβος, η υποτακτικότητα, είναι ο δρόμος προς τα κάτω.
    6. Όλα είναι θέμα επιλογών έτσι; Αρκεί σε Κάθε μας Πράξη, Σκέψη, Αναφορά, να Επιλέγουμε, με Σύνεση και Εγρήγορση... (Διαβάζοντας τις Τρεις που επέλεξες, για κάθε Άνοδο και κάθε Κάθοδο, αντίστοιχα, είδα Εικόνα τύπου Ασανσέρ, σε κάθε Επιλογή που κάνουμε, να ανεβοκατεβαίνουμε πατώματα... Η θνητότητά μας δεν παίζεται...τι να λέμε τώρα.
    7. Αν ήταν εύκολο όλοι μας θα είμασταν θεοί.
      Ο θεός όμως βρίσκεται κρυμμένος μέσα στην ψυχή μας, ο Αμετάβλητος λόγος. Και όχι ο μεταβαλλόμνος του δυϊσμού, μια πάνω μια κάτω.
    8. Θα κρατήσω το σπουδαιότερο όλων...ο θεός, βρίσκεται κρυμμένος, μέσα στην ψυχή μας. Να σαι καλά, καλή συνέχεια στην Αναζήτησή σου. Κάνεις σπουδαίο έργο, συνέχισε!
  4. Εικόνα της ζωής είναι ο Αδιαίρετος Νους και Άγιος Λόγος. ο δεύτερος άνθρωπος θεός Ζωή και Φως που εισερχόμενος στον κτιστό κόσμο έγινε Νους σαν τον αδερφό του, και ψυχή.
    Οι ανθρώπινες Μονάδες ψυχές, ως ανεξάρτητες που είναι επιλέγουν την ενσάρκωση για να ζήσουν και κατανοήσουν τον κτιστό κόσμο της Ύλης. Και μετά να δημιουργήσουν! με πρότυπο τον Αμετάβλητο Λόγο της ψυχής.
    Διέσπασε όμως τον σύνδεσμο της επαφής ο κτιστός αδερφός, και εγκλωβιστήκαμε την Λήθη, στο σκότος των σωμάτων.


  1. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα