Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Οι Σαμάνοι πιστεύουν ότι αυτές είναι οι 4 κύριες αιτίες της πνευματικής ασθένειας

Οι Σαμάνοι δεν είναι μάγοι, αντίθετα, είναι άνδρες και γυναίκες που έχουν φτάσει σε υψηλότερη συνείδηση ​​και έχουν γεννηθεί με θεραπευτικά χαρακτηριστικά.


Είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται τα πράγματα με τρόπους που μπορεί να φαίνονται αλλοτινοί στους γύρω τους. Οι Σαμάνοι γνωρίζουν πολύ καλά ότι η ιατρική του σώματος δεν πρόκειται να κάνει κανένα καλό για το πνεύμα.

Γνωρίζουν περισσότερο ότι το πνεύμα χρειάζεται το ιδιαίτερο είδος του φαρμάκου. Καθώς περνάμε από το φυσικό επίπεδο, είναι αναπόφευκτο να αρρωστήσουμε.

Μερικές φορές καταβαλόμαστε από τη γρίπη και άλλες φορές πονάμε τα οστά.

Φυσικά, ορισμένοι από εμάς δυστυχώς πρέπει να ασχοληθούμε με πράγματα όπως ο καρκίνος και η ηπατίτιδα, αλλά δεν έχει σημασία πόσο σοβαρή είναι η ασθένεια, πρέπει να αντιμετωπίζεται ανάλογα.


Σίγουρα, όλοι θα περάσουμε κάποια μια μέρα, είτε πρόκειται για γήρας είτε για κάτι άλλο. Ο θάνατος του φυσικού σώματος διαφέρει πολύ από τον «θάνατο» του πνεύματος.

Όταν κοιτάζετε τα πράγματα από σαμανική άποψη, οι περισσότερες από αυτές τις ασθένειες γίνονται ολοφάνερες. Όλες οι ασθένειες βρίσκονται μέσα στα φανταστικά πεδία. Η καταστολή αυτών των πραγμάτων δεν θα είναι αρκετή για να τα θεραπεύσει. Για να συμβεί η πραγματική θεραπεία, θα πρέπει να φτάσετε στη ρίζα των πραγμάτων και να βρείτε την αιτία.

Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τις 4 κύριες αιτίες της πνευματικής ασθένειας σύμφωνα με τον σαμανισμό. Η πνευματική ασθένεια μπορεί να παρουσιαστεί ως φυσική ασθένεια ανάλογα με το βάθος.
Πρέπει όλοι να γνωρίζουμε περισσότερο την πνευματική μας υγεία αν θέλουμε να παραμείνουμε σωματικά υγιείς.

1. Φόβος
Αν κάποιος περπατάει γύρω, περνώντας από τις κινήσεις της ζωής με την αίσθηση του φόβου είναι σαν να τρώει το ίδιο του το πλάσμα και θα γίνει ευάλωτος σε ασθένεια.
Το άγχος προκαλεί ασθένεια στο σώμα. Ο φόβος παράγει στην πραγματικότητα τη δεύτερη αιτία μας, δυσαρμονία.

2. Διαφωτισμός
Αυτό περνάμε όταν η ζωή ξαφνικά χάνει το νόημά της. Έχω διαπιστώσει ότι συμβαίνει συχνότερα όταν χάνουμε κάποιον ή κάτι σημαντικό για μας. Βλέπετε, μια κατάσταση δυσαρμονίας θα προκαλέσει τη μείωση της προσωπικής σας δύναμης.

3. Παραμέληση
Εάν παραμελούν ή παραμελείτε τον εαυτό σας δεν παίρνετε αυτό που χρειάζεστε στη ζωή.
Αυτό θα αναγκάσει το σώμα σας να στείλει προειδοποιητικά σημάδια ότι αν το αγνοήσετε θα σας προκαλέσει να αρρωστήσετε. Όταν πρέπει να γευτείτε, βρείτε έναν τρόπο.

4. Απώλεια Ψυχής
Ναι, είπα την απώλεια της ψυχής. Αυτό είναι ένα από τα πιο σοβαρά πράγματα που μπορεί ποτέ να αντιμετωπίσετε. Αυτό συμβαίνει όταν χάσετε εντελώς τη θέληση να ζήσετε.
Αυτό μπορεί να συμβεί για πολλούς λόγους, αλλά είναι πάντα μια τρομακτική εμπειρία.
Αν νομίζετε ότι μπορεί να βιώνετε απώλεια ψυχής ίσως θέλετε να αναζητήσετε τα παρακάτω σημάδια:
Η αίσθηση είναι ατελής Δεν είστε σε θέση να θυμόμαστε τα πράγματα Αφηρηματικότητα Έλλειψη πρωτοβουλίας Έλλειψη χαράς Συναισθηματική απομάκρυνση Αυτοκτονικές τάσεις Χρόνια αρνητικότητα Αδυναμία λήψης αποφάσεωνΑπελπισία Χρόνια κατάθλιψη 

Όταν αναγνωρίζετε τι περνάτε ως απώλεια ψυχής, θα χρειαστεί να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερα βήματα για να σώσετε τον εαυτό σας.


Θα χρειαστεί ανάκτηση ψυχής.
Θυμηθείτε ότι είστε σημαντικοί και ότι η ζωή σας αξίζει να ζήσετε.
Η πνευματική ασθένεια μπορεί να διορθωθεί, μπορείτε να βελτιωθείτε.

Πηγή: consciousreminder


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα