Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Σε αρτοποιείο επιτέθηκε αναρχική ομάδα κατά της γλουτένης



Λίγες ώρες μετά την είδηση της επίθεσης με σφυριά σε κρεοπωλείο στην περιοχή των Εξαρχείων από αναρχική ομάδα κατά της εμπορίας κρέατος, μία νέα επίθεση σημειώθηκε σήμερα, αυτή τη φορά σε αρτοποιείο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδα ατόμων με την ονομασία Αντιγλουτενικός Πυρήνας Μπαγκετοφόρων Καταδρομέων εισέβαλε σε κεντρικό αρτοποιείο της Αθήνας και πέταξε έξω δεκάδες φραντζόλες πολύσπορο, χωριάτικο, κουλούρα και ζυμωτό με προζύμι, όλα εκ των οποίων φέρονταν να περιέχουν γλουτένη.

Στη συνέχεια μέλη της ομάδας, αφού αφαίρεσαν το τυρί από δεκάδες τυρόπιτες και προκάλεσαν φθορές σε σφολιατοειδή, αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Σε σύντομη 500σέλιδη ανακοίνωση που ανάρτησε λίγο αργότερα στο ίντερνετ, η ομάδα αναφέρει μεταξύ άλλων: «Η πράξη μας αυτή είναι ανταπόδοση στα απίστευτα αέρια που προκαλεί στους συντρόφους μας και ειδικά στον σύντροφο Μπάμπη η κατανάλωση γλουτένης.»

«Ποσώς μας ενδιαφέρει αν ο ιδιοκτήτης είναι μικρός ή μεγάλος επιχειρηματίας ή αν βγάζει το ψωμί του από αυτό. Χαχα, βγάζει το ψωμί του, το πιάσαμε το αστείο; Ένιγουει, θα επιτεθούμε σε φουρνάρηδες, κουλουράδες και σε νοικοκυρές που ζυμώνουν αμέριμνες. Τελειώνουν τα ψωμιά τους» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Πάντως, πηγές της διεύθυνσης Εγκλημάτων Κατά Άρτου της αστυνομίας εκφράζουν αισιοδοξία ότι σύντομα θα μπορέσουν να βρουν τους υπεύθυνους. «Αν ξέρουμε κάτι για αυτούς που δεν τρώνε γλουτένη είναι ότι δεν βγάζουν τον σκασμό για το γεγονός ότι δεν τρώνε γλουτένη, οπότε πιστεύουμε ότι πολύ σύντομα θα προδοθούν από μόνοι τους και θα τους εντοπίσουμε» λέει αξιωματικός της υπηρεσίας.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα