Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Μια μέρα ζωής



Η τελευταία του μέρα ήταν γαλήνια, ήσυχη χωρίς εντάσεις. Ζήτησε απλά ένα μπουκάλι κρασί, λίγη μουσική και ένα μοναχικό σημείο με θέα τη θάλασσα. Η οικογένεια του τον είχε αφήσει πριν πολλά χρόνια επειδή ήταν αλκοολικός και από τότε δεν είχε επικοινωνία μαζί τους, δεν είχε κάποιο να μιλήσει, όλοι είχαν χαθεί μέσα στο χρόνο, μέσα στον εγωισμό τους. Μόνη του παρέα ήταν το κρασί, η θάλασσα, η μουσική και το ηλιοβασίλεμα που δεν χόρτανε να βλέπει.
Οι γιατροί του είχαν πει πως του είχε απομείνει μια μέρα ζωής, μια μέρα για να ζήσει ο,τι είχε αφήσει στο αύριο, εκεί που πάντα περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσει κάτι μεγαλύτερο από τον ίδιο, αυτή η στιγμή δεν ήρθε ποτέ τελικά.
Εκείνη την ώρα κατάλαβε πως δεν κατάφερε να ζήσει όπως ονειρευόταν, όλη του τη ζωή φοβόταν να ρισκάρει, δεν προσπάθησε ποτέ να νιώσει πως πραγματικά είναι η ζωή, να ζήσει τις απλές απολαύσεις της ζωής, βολεύτηκε σε ένα πρόχειρο παρόν και ξέχασε το μέλλον. Η ρουτίνα της ζωής του και οι κακές συνήθειες του στέρησαν την οικογένεια του, τα όνειρα, τις ελπίδες για να πραγματοποιήσει τους στόχους του.

Ήταν απόγευμα ο ήλιος ήταν έτοιμος να δύσει. Αυτός αμίλητος, απολάμβανε τη ζωή του στο χρόνο που του είχε απομείνει.
«Γιατί να μην μπορώ να γυρίσω το χρόνο πίσω, να ξαναρχίσω καινούργια ζωή με διαφορετικό τέλος αυτή τη φορά;» είπε και αναστέναξε.
Τα κύματα μίλαγαν μεταξύ τους χτυπώντας στους βράχους, ο ήχος της θάλασσα τον καθησύχαζε, έκλεινε τα μάτια του και η ζωή του πέρναγε μπροστά από τα μάτια του τόσο γρήγορα, κάθε στιγμή που έζησε έδινε το παρών της. Ένα παραπονεμένο δάκρυ κύλισε μέσα από τα κατακόκκινα και κουρασμένα μάτια του, σκεφτόταν το πόσο μικρή είναι η ζωή τελικά, σκεφτόταν πως οι αποφάσεις του τον έφεραν σε αυτή τη μέρα.
Το μπουκάλι είχε τελειώσει, η μουσική έπαιζε ξανά τα ίδια τραγούδια, η θάλασσα άρχισε να αγριεύει και ο ήλιος να βυθίζεται στα βαθύ του ορίζοντα. Τότε ένα αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο πίσω, κατέβηκε ένας νοσηλευτής και τον πλησίασε.
«Ήρθε η ώρα κύριε;»
«Ήρθε η ώρα, πάμε παιδί μου»
(Αυτό το κείμενο φτιάχτηκε για να αφυπνίσει όλους αυτούς που κάνουν κακιά ζωή και δεν σκέφτονται το μέλλον. Η ζωή δεν είναι τόσο μεγάλη όσο φαίνεται, κάντε σωστές επιλογές, πάρτε καλές αποφάσεις επειδή στο τέλος αυτές οι αποφάσεις θα σχηματίσουν το δρόμο σας).
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα