Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Τα πάντα στη ζωή είναι συνδεδεμένα

Η επιστήμη της Συγχρονικότητας εξηγεί γιατί δεν υπάρχουν συμπτώσεις ούτε ατυχήματα

Η επιστήμη της Συγχρονικότητας εξηγεί γιατί δεν υπάρχουν συμπτώσεις ούτε ατυχήματα

Έχετε σκοντάψει ποτέ επάνω σε έναν παλιό φίλο; Έχετε δει κάποιον να κάνει το ίδιο πράγμα με εσάς ή να χρησιμοποιεί τις ίδιες λέξεις που χρησιμοποιείτε εσείς; Ή μήπως έχετε βιώσει ένα ατύχημα;
Κάθε σύμπτωση φέρνει μαζί ένα μήνυμα.
Αποκαλύπτοντας την συγχρονικότητα – Η επιστήμη πίσω από την σύμπτωση
Η αλήθεια είναι ότι τα πάντα στην ζωή μας είναι συνδεδεμένα. Από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον – κάθε σύμπτωση ή ατύχημα που βιώνουμε, συνδέεται. Δεν έχει σημασία πόσο μικρή ή μεγάλη είναι η κίνηση, όλα σχετίζονται με την συγχρονικότητα.
Κάθε ενέργεια μας, δημιουργεί έναν κυματισμό στο σύμπαν. Ασυνείδητα τηλεγραφούμε τις σκέψεις μας στους άλλους. Συγχρονικότητα είναι ο νόμος της ενότητας. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Δεν υπάρχει κανένας διαχωρισμός ανάμεσα σε εμάς και σε οποιονδήποτε ή οτιδήποτε. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.

Δεν υπάρχουν συμπτώσεις, δεν υπάρχουν ατυχήματα. Κάθε σύμπτωση έχει ένα μήνυμα για μας.
Είτε νιώθουμε ότι η μέρα είναι τέλεια και όλα πάνε θαυμάσια, είτε αντιμετωπίζουμε μια δύσκολη περίοδο με “πολλές συμπτώσεις να συμβαίνουν”, το σύμπαν μας στέλνει ένα μήνυμα. Καταστάσεις και γεγονότα που συμβαίνουν σε μια ακριβώς στιγμή δεν είναι τίποτα άλλο από συγχρονικότητα και, ευτυχώς, υπάρχει ένας τρόπος για να το καταλάβουμε.
Έχετε ακούσει ποτέ το ρητό που λέει: «Όταν ο μαθητής είναι έτοιμος, εμφανίζεται ο δάσκαλος»;
Έτσι ακριβώς εξηγείται η συγχρονικότητα. Κάθε φορά που συγχρονιζόμαστε με κάτι που πραγματικά θέλουμε, το συναντάμε. Αυτός είναι και ο λόγος που παρόμοιοι άνθρωποι συναντιούνται «κατά λάθος». Επειδή είναι συντονισμένοι στην ίδια ακριβώς συχνότητα και η συγχρονικότητα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τους ταιριάξει.
Ναι, υπάρχει τρόπος να δημιουργήσουμε συγχρονικότητα
Τώρα που έχετε καταλάβει πώς λειτουργεί ο πνευματικός συγχρονισμός, ήρθε η ώρα να σας πω ότι …
Μπορείτε να δημιουργήσετε συγχρονικότητα!
«Πώς  μπορώ να κάνω αυτό;», μπορεί να αναρωτιέστε.
Λοιπόν, η συγχρονικότητα λειτουργεί καλύτερα για τους ανθρώπους που πιστεύουν σε αυτήν. Πρώτα απ΄ όλα, θα πρέπει να πιστέψουμε στην συγχρονικότητα και να σταματήσουμε να ονομάζουμε τα γεγονότα, συμπτώσεις. Όταν ονομάζουμε τα γεγονότα, συμπτώσεις, στέλνουμε ένα αδύναμο πνευματικό μήνυμα προς το σύμπαν, σε αντίθεση με το ισχυρό μήνυμα ότι το σύμπαν, μας στέλνει, μέσω του συγχρονισμού, αυτά που θέλουμε.
Με την κατανόηση της συγχρονικότητας και βλέποντας τα πράγματα όχι όπως ένα συνηθισμένο, αλλά όπως ένα αφοσιωμένο άτομο τα βλέπει, είμαστε σε θέση να συνδεθούμε στενότερα με τον εσωτερικό συγχρονισμό μας και να φέρουμε στην πραγματικότητα μας τα πράγματα που θέλουμε χωρίς να χρειάζεται να εργαστούμε σκληρά.
Θα μπορούσαμε να παρομοιάσουμε την συγχρονικότητα με έναν καθρέφτη που αντανακλά πίσω σε μας αυτά που πιστεύουμε.
Τούτου λεχθέντος, εάν συμφωνούμε με τον νόμο του συγχρονικότητας, θα είμαστε σε θέση να συνδεθούμε βαθιά και να στέλνουμε ισχυρά μηνύματα σε πνευματικό επίπεδο. Πέρα από αυτό, θα είμαστε καλύτεροι άνθρωποι, πιο σίγουροι και πιο αφοσιωμένοι σε αυτά που θέλουμε να κάνουμε.
Με λίγα λόγια, η κατανόηση της συγχρονικότητας μεταφράζεται στην δημιουργία αρμονίας σε ό, τι ζητάς – και στο να είσαι «συνειδητός» σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σου.
Πώς θα κάνουμε την συγχρονικότητα να δουλέψει για μας και όχι εναντίον μας.
Αν έχετε ακούσει ποτέ τον νόμου του Μέρφι και πιστεύετε σε αυτόν, είστε σε καλό δρόμο για την κατανόηση της συγχρονικότητας. Ναι, αυτό είναι μια κοινή παραδοχή, ότι όταν κάτι πάει στραβά, μπορεί απλά να συνεχίσει να πηγαίνει στραβά.
Η ιδέα πίσω από αυτό είναι ότι η συγχρονικότητα μπορεί επίσης να λειτουργήσει εναντίον σας. Ωστόσο, αν περιμένετε άσχημα πράγματα να συμβούν και συνεχίζετε να πιστεύετε στο νόμο του Μέρφι, είστε σε συγχρονισμό με την εσωτερική αρνητικότητά σας.
Η Επιστήμη πίσω από τις τυχαίες συναντήσεις – δεν είναι απλά «συμπτώσεις»
Συναντήσατε κάποιον κάπου τυχαία; Νομίζετε ότι είναι μια σύμπτωση; Η πραγματική απάντηση σε αυτό το «ατύχημα» είναι η επιστήμη των τυχαίων συναντήσεων.
Επιπλέον, είναι ο λόγος για να συμβεί κάτι. Υπάρχει πάντα ένας λόγος που συναντήσατε κάποιον ή βιώσατε κάτι. Η σύμπτωση είναι μόνο μια ψευδαίσθηση.
Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας, συνδέονται. Και παρόλο που δεν μπορούμε να καταλάβουμε όλα όσα μας συμβαίνουν, υπάρχει πάντα ένας λόγος – κι ο λόγος γίνεται εμφανής σε κάποιο σημείο στον χρόνο.
Κάτι τελευταίο…
Η συγχρονικότητα είναι μια πάντα παρούσα πραγματικότητα για εκείνους που έχουν τα μάτια να την δουν. – Carl Jung
Μπορείτε να αρχίσετε να παρατηρείτε συγχρονικότητες που συμβαίνουν με ανθρώπους, αριθμούς, γεγονότα κτλ. Να θυμάστε να δέχεστε την συγχρονικότητα στην πραγματική της μορφή, ως έναν τρόπο πνευματικής και καθολικής νοημοσύνης που συνεχώς προσπαθεί να μας διδάξει, να μας φτάσει και να μας μοιράσει αγάπη, υποστήριξη και καθοδήγηση.
Μετάφραση Επιστήμη του Πνεύματος via Inspire Act Achieve
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα