Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Η 11χρονη Ψυχοπαθής που διέπραξε Φριχτά εγκλήματα. Ακόμα και οι Αστυνομικοί έπαθαν ΣΟΚ με αυτά που Ανακάλυψαν!


Υπάρχει πραγματικά αυτό που αποκαλούμε κακό; Αυτή είναι μια ερώτηση που στοιχειώνει την ανθρωπότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Κληρικοί, φιλόσοφοι και επιστήμονες έχουν προσπαθήσει να κατανοήσουν τι οδηγεί ορισμένους ανθρώπους σε φριχτές πράξεις, αλλά είναι δύσκολο να βγει ένα ξεκάθαρο συμπέρασμα.
Αυτό συνέβη και με την Mary Bell από την Αγγλία. Γεννήθηκε το 1957 και φαινόταν να είναι ένα φυσιολογικό παιδί.
Αλλά πίσω από το αθώο της πρόσωπο κρυβόταν ένα ακατανόητο σκότος. Γεννιόμαστε ή γινόμαστε στην πορεία εγκληματίες; Τι οδήγησε την Mary να κάνει αυτά που έκανε;


Από την αρχή η Mary είχε δύσκολη παιδική ηλικία. Η μητέρα της ήταν ιερόδουλη και ποτέ δεν γνώρισε τον βιολογικό της πατέρα. Ο άντρας με τον οποίο ήταν παντρεμένη η μητέρα της ήταν κλέφτης. Η μητέρα της Mary συνεχώς της έλεγε ότι ποτέ δεν την θέλησε και ότι είχε προσπαθήσει ακόμα και να την σκοτώσει, στήνοντας ύποπτα ατυχήματα.

Αλλά η Mary επιβίωσε και μεγάλωσε σε αυτές τις φριχτές συνθήκες. Όταν ήταν 11 έδειχνε ήδη σαν έφηβη και ο λόγος πίσω από αυτό είναι τρομακτικός.


Η Mary αργότερα αποκάλυψε ότι η μητέρα της την είχε “δώσει” στους πελάτες. Όταν η Mary ήταν 4 ετών, έγινε θύμα σeξουαλικής κακοποίησης και η μητέρα της την πουλούσε κατά την διάρκεια της παιδικής της ηλικίας. Λόγω της σeξουαλικής κακοποίησης, η Mary μπήκε νωρίς στην εφηβεία και άρχισε να αναπτύσσει επιθετικότητα εναντίον του εαυτού της και των γύρω της.

Όσο συνέχιζε η κακοποίηση και η βία εναντίον της, τόσο περισσότερος θυμός μαζευόταν μέσα της, μέχρι που τελικά στις 25 Μαΐου 1968 ξέσπασε με την μορφή ενός φριχτού εγκλήματος. Εκείνη τη μέρα η Mary απήγαγε τον 4χρονο Martin Brown και τον πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Μετά τον στραγγάλισε μέχρι θανάτου.


Η αστυνομία δεν υποπτευόταν αρχικά την Mary κι έτσι εκείνη νόμιζε ότι είχε ξεφύγει. Ήταν τόσο σίγουρη, που ζήτησε από την μητέρα της να πάει στην κηδεία για να δει το σώμα του αγοριού στο φέρετρο.


Αλλά αυτό δεν ήταν το τέλος των εγκλημάτων της. Η Mary είχε σκοτώσει τον Martin μόνη της κι έτσι αποφάσισε να βρει έναν συνεργό για να την βοηθήσει να σκοτώσει το επόμενο θύμα της. Δύο μήνες αργότερα, η Mary συνεργάστηκε με την 13χρονη Norma Bell (με την οποία δεν ήταν συγγενείς, ήταν απλά συνωνυμία).

Τα δύο κορίτσια απήγαγαν τον 3χρονο Brian Howe και τον στραγγάλισαν. Αλλά αυτή τη φορά το πήγαν ένα βήμα παρακάτω: χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι χάραξαν ένα “Μ” στην κοιλιά του και έγδαραν τα γεννητικά του όργανα.


Σύντομα συνελήφθη για το έγκλημα, αφού καυχιόταν γι’αυτό και επειδή η Norma είχε δώσει στην αστυνομία στοιχεία. Όσο κρατούνταν, η Mary ομολόγησε όχι μόνο τον φόνο του Brian αλλά και του Martin. Οι ψυχολόγοι που την ανέλυσαν κατέληξαν γρήγορα στο ότι ήταν ψυχοπαθής. Η δίκη της υπόθεσης κράτησε μόλις 2 εβδομάδες – η Mary κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση.

Λόγω του ότι ήταν μόλις 11 και πολύ μικρή για να την στείλουν στην φυλακή, την έστειλαν πρώτα σε ένα ειδικό κατάστημα κράτησης νέων το 1969. H Norma Bell, ωστόσο, ποτέ δεν καταδικάστηκε για το έγκλημα. Η υπόθεση έγινε πρωτοσέλιδο σε όλη την χώρα – κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ένα παιδί θα μπορούσε να διαπράξει τόσο βίαια εγκλήματα.


Η Mary δεν φάνηκε να μετανιώνει καθόλου για τα εγκλήματα της και μιλούσε ανοιχτά για το πώς είχε σφίξει τις τραχείες των αγοριών και πιέσει τους πνεύμονες τους. Θεωρούνταν απειλή για τον γενικό πληθυσμό στην φυλακή και τελικά την έβαλαν σε ξεχωριστό θάλαμο ασφαλείας και την άφησαν στο “έλεος της Μεγαλειότητας της”.

Αυτό σημαίνει ότι θα απελευθερωνόταν μόνο αν υπήρχαν επαρκείς αποδείξεις ότι δεν αποτελούσε πλέον απειλή για τον κόσμο. Την κράτησαν μακριά από τον τύπο και παρ’όλο που το κοινό ήταν περίεργο να μάθει περισσότερα για εκείνη, υπάρχουν πολύ λίγες φωτογραφίες της σαν ενήλικη.


Η Mary Bell πέρασε 11 χρόνια στην φυλακή και τελικά την απελευθέρωσαν το 1980. Όταν απελευθερώθηκε, της έδωσαν νέα ταυτότητα και την μετέφεραν σε άλλη πόλη για να αποφύγουν τυχόν εκδίκηση για τα εγκλήματα της.

Όταν η Mary έγινε αργότερα μητέρα, έλαβε δικαστική εντολή που της απαγόρευε να αποκαλύψει ποτέ στα μέσα το πραγματικό της όνομα. Σήμερα η Mary ζει μια ανώνυμη ζωή σε άγνωστη τοποθεσία στην Αγγλία. Κανείς δεν ξέρει αν η κόρη της Mary έμαθε ποτέ ποια πραγματικά ήταν.


Είναι μια φριχτή ιστορία για την κατεστραμμένη παιδική ηλικία τόσων ανθρώπων. Η Mary έπεσε θύμα κακοποίησης και εγκατάλειψης – όταν έφτασε 11 χρονών, ένιωσε την ανάγκη να αντιστρέψει τους ρόλους και να απελευθερώσει την οργή και την επιθετικότητα της σε αθώα θύματα.

Ελπίζουμε να τα βρήκε με τον εαυτό της και να κατάφερε να μεγαλώσει σωστά την κόρη της.

Credit: hefty.co


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα