Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

6+1 πράγματα που αλλάζουν στις σχέσεις μας μετά τα 30

saergftaqrgtaserwgtarfg.jpg
Ωραία τα ξενύχτια με τις φίλες σου, τα ατέλειωτα πάρτι και τα one night stand, αλλά όσο μεγαλώνουμε (ναι, δυστυχώς συμβαίνει και αυτό), υπάρχουν κάποια πράγματα που αλλάζουν μέσα μας.
Μπορεί πράγματα που έκανες στα 25, στα 29 και 30, να μην σε ευχαριστούν.
Αυτό συμβαίνει φυσικά και με τις ερωτικές σου σχέσεις, οι οποίες, όπως είναι αναμενόμενο, έχουν αλλάξει.
Ποια είναι αυτά; Ρίξε μια ματιά στην παρακάτω λίστα και δες αν συμφωνείς!
1. Δεν έχεις πια την ίδια όρεξη και ενέργεια να βγεις σε κάποιο bar και να γνωρίσεις καινούργιους ανθρώπους. Εκτός, εάν ένα hot αγόρι είναι ήδη έξω από το σπίτι σου.
2. Ακόμη και εάν τα καταφέρεις και βγεις σε αυτό το bar, θα έχεις γυρίσει σπίτι, πάνω στην ώρα για να κατεβάσεις το καινούργιο επεισόδιο του Game of Thrones. Όσο οι άλλοι πίνουν και χορεύουν εσύ έχεις ήδη δει κάποιον τραγικό θάνατο στην σειρά...

3. Το “βιογραφικό” έχει σημασία. Έχει δουλειά; Ξέρει τι είναι το IKA; Ή ξυπνάει κάθε μέρα, μαζί με 5-6 άντρες συγκάτοικους; Ναι, πλέον όλα έχουν σημασία!
4. Ξαφνικά ο τύπος που παίζει σε κάποια μπάντα, δεν είναι το στιλ σου. Θυμάσαι εκείνη την περίοδο που είχες ερωτευτεί αυτόν τον cool τύπο; Αυτόν, που ακολουθούσες σε κάθε του live. Ποιος έχει χρόνο για τέτοια;
5. Δεν πρόκειται να κάνεις one night stand τόσο αυθόρμητα. Μπορεί να περνάς τέλεια με τον τύπο, και να θέλεις να περάσεις καλά, έστω και για ένα βράδυ, αλλά η ιδέα ότι θα κοιμηθείς όλη την νύχτα με το make up ή τους φακούς επαφής σου, σε τρομοκρατεί.
6. Τέλος στους fake οργασμούς. Δεν είσαι 22 πια. Θέλεις και εσύ να περάσεις καλά και από εδώ και πέρα το απαιτείς!
7. Αν ένα ραντεβού σου δεν πάει καλά, δεν θα ξαναδείς ποτέ τον τύπο. Δεν έχεις την ίδια κρίση με αυτή όταν ήσουν 25. Έχεις πλέον την εμπειρία να ξέρεις αν σου κάνει κάποιος ή όχι. Δεν υπάρχει λόγος να αναλώνεσαι και να χάνεις τον χρόνο σου.

Πηγή: madamefigaro.gr
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα