Πέμπτη 15 Ιουνίου 2017

Συχνότητα και Δόνηση: Πώς δημιουργούν τις δομές της ύλης και της ζωής

Αποτέλεσμα εικόνας για Συχνότητα και Δόνηση: Πώς δημιουργούν τις δομές της ύλης και της ζωής

Αν θέλουμε να καταλάβουμε πώς ο υλικός κόσμος δημιουργήθηκε και τι τον κρατά σε μια αέναη κίνηση, θα πρέπει να μελετήσουμε τη γλώσσα της ζωντανής ενέργειας των κωδικών της ύλης, η οποία είναι κατασκευασμένη από το φως, τον ήχο, τη συχνότητα και τη δόνηση.

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε ότι ο υλικός κόσμος αποτελείται από ύλη, αλλά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τους μηχανισμούς πίσω από αυτό.
Η συμβατική επιστήμη μας δίδαξε ότι ο υλικός κόσμος άρχισε να λειτουργεί από το ατύχημα. Αν μελετήσουμε την επιστήμη της ύλης είναι αρκετά βαθιά, θα πρέπει τελικά να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο υλικός κόσμος δεν συνέβη τυχαία. Το γεγονός ότι οι φυσικοί μπορούν να περιγράψουν το Σύμπαν χρησιμοποιώντας μόνο μαθηματικές φόρμουλες, είναι απόδειξη ότι ένα θεϊκό ον που σχεδίασε και δημιούργησε τον υλικό ή το εξωτερικό κόσμο. Η γνώση πίσω από τους τύπους αυτούς, δεν δημιουργήθηκε από επιστήμονες, μάλλον ανακαλύφθηκε.

Η διαφορά μεταξύ δόνησης και συχνότητας

Όταν εξετάζουμε τη συχνότητα και τους κραδασμούς από την προοπτική της εξωτερικής Δημιουργίας, η συχνότητα και οι δονήσεις έχουν τις διαφορές τους. Η συχνότητα είναι το κυκλικό μοτίβο των βαθμωτών κυμάτων που αναβοσβήνουν «on» και «off». Ο ρυθμός συχνότητα δόνησης καθορίζεται από το πόσο γρήγορα μονάδες ενέργειας συρρικνώνονται και επεκτείνονται.

Στη φυσική, η συχνότητα είναι ο αριθμός των κυμάτων που περνούν ένα σταθερό σημείο στην μονάδα χρόνου και δόνηση, είναι η «ταλαντούμενη, παλινδρομική ή άλλη περιοδική κίνηση ενός άκαμπτου ή ελαστικού σώματος ή μέσου από μία θέση ή κατάσταση ισορροπίας». Όσο για την ταλάντωση, είναι «μια επίδραση εκφράσιμη σαν μια ποσότητα η οποία κατ ‘επανάληψη και τακτικά διακυμαίνεται πάνω και κάτω από κάποια μέση τιμή, όπως η πίεση ενός ηχητικού κύματος ή η τάση του εναλλασσόμενου ρεύματος» – με απλά λόγια, πρόκειται για μια κίνηση που επαναλαμβάνεται.
Ο συνδυασμός των κραδασμών και ταλαντώσεων είναι αυτό που καθορίζει το ρυθμό συχνότητας δόνησης (κυκλικό μοτίβο των βαθμωτών κυμάτων) όλων των πραγμάτων. Τα ανυσματικά κύματα και τα στάσιμα κύματα που αναβοσβήνουν «on» και «off». Αυτή η διαδικασία δημιουργεί μοτίβα ενέργειας που υποβάλλονται σε επεξεργασία από τη συνείδηση και το DNA μας για τη δημιουργία μας εξωτερικής πραγματικότητας. Το σχέδιο «on» και «off» της ενέργειας είναι πολύ απλό, ωστόσο έχει απεριόριστες δυνατότητες. Αυτή είναι η μυστηριώδης και καταπληκτική δύναμη της νοημοσύνης της Δημιουργίας.

Πώς λειτουργεί στην πραγματικότητα στο πιο θεμελιώδες επίπεδο

Οι βασικές δομές της πραγματικότητας λειτουργούν παρόμοια με τον τρόπο που δουλεύει ένας υπολογιστής. Ένας υπολογιστής επικοινωνεί και λειτουργεί με τη χρήση των δυαδικών κωδικών, οι οποίοι είναι οι κωδικοί που αποτελούνται από μονάδες (on) και μηδενικά (off). Οι δυαδικοί κώδικες είναι πολύ απλοί, αλλά με τους σωστούς συνδυασμούς μπορεί να βοηθήσουν τους υπολογιστές να δημιουργήσουν θαυμάσια πράγματα.
Για παράδειγμα, όταν ζωγραφίζουμε μια εικόνα χρησιμοποιώντας ένα λογισμικό υπολογιστή, ο πυρήνας κατάστασης των χρωμάτων και των σχημάτων στην εικόνα αποτελείται βασικά από μονάδες και μηδενικά. Δεν βλέπουμε την εικόνα μας ως μονάδες και μηδενικά, επειδή η κεντρική μονάδα επεξεργασίας (CPU) επεξεργάζεται του δυαδικούς κώδικες και μας δίνει χρώματα και σχήματα. Το πιο σπουδαίο πράγμα με τους δυαδικούς κώδικες είναι ότι δεν υπάρχουν όρια για τους συνδυασμούς τους.
Η απλή διαδικασία χρήσης των δυαδικών κωδικών για τη δημιουργία στο εσωτερικό του υλικού των υπολογιστών είναι παρόμοια με το πώς η Δημιουργία φτιάχνει την εξωτερική μας πραγματικότητα ή τον υλικό κόσμο. Ο υλικός κόσμος λειτουργεί παρόμοια με μια εικονική πραγματικότητα. Στον πυρήνα του, ο υλικός κόσμος είναι φτιαγμένος μόνο από φως (ενέργεια) που αναβοσβήνει «on» και «off» για να δημιουργεί κωδικούς ενέργειας.
Η συχνότητα και η δόνηση είναι απαραίτητες για να υπάρξει ζωή.
Τα παρακάτω βίντεο απεικονίζουν το πώς η συχνότητα και η δόνηση να οργανώσει το θέμα σε ιερή γεωμετρία και σχήματα. Η ιερή γεωμετρία είναι μερικά από τα δομικά στοιχεία της ύλης και ως εκ τούτου χωρίς αυτήν δεν μπορεί να υπάρξει πραγματικότητα.
Οι συχνότητες ήχου + δονήσεις = Ιερή Γεωμετρία
Cymatics: Bringing Matter To Life With Sound (Part 1 of 3)
Cymatics: Bringing Matter To Life With Sound (Part 2 of 3)
Cymatics: Bringing Matter To Life With Sound (Part 3 of 3)
Divine Imprint//Cymatics and Sacred Geometry//Ancient Knowledge
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα