Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2017

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΛΕΓΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΣΕ ΛΗΘΗ




Ενδιαφέρον δεν είναι; εμείς δημιουργούμε ότι πιστεύουμε...όλο και περισσότεροι άνθρωποι αφυπνίζονται, και το matrix απεγνωσμένα προσπαθεί να σταματήσει την τεράστια αφύπνιση των ανθρώπων που επέρχεται μαζικά στον πλανήτη.
Τώρα καταλαβαίνετε για ποιον λόγο δεν θέλουν να σκεφτόμαστε αλλά να σκέφτεται το παγκόσμιο σύστημα για εμάς μέσα από την πληροφορία που μας διανέμει καθημερινά..διότι γνωρίζουν πολύ καλά πως αυτό που σκεφτόμαστε που συναισθανόμαστε το αρνητικό το θετικό η το όμορφο γεννά την ύλη στο μορφογεννητικό πεδίο της Γης.
Οπότε καταλαβαίνετε γιατί παντού προσπαθούν να κυριαρχεί η ανασφάλεια και ο φόβος στους ανθρώπους, διότι θέλουν να ελέγχουν την δημιουργό μας σκέψη.

....

Ζούμε σε έναν νοητό κόσμο, όπου αυτό που πιστεύουμε υλοποιείται στο ολόγραμμα που ονομάζουμε ζωή στον πλανήτη Γη. Είναι το επονομαζόμενο matrix. Αυτός ο νοητός κόσμος κυριαρχείται από το δίπολο, όπου καθετί έχει το αντίθετο του μέσα από την αντίθεση και διαμάχη. 

Στον Αρχέτυπο κόσμο του φωτός δεν υπάρχει το δίπολο άλλα μόνον το φως. 
Δημιουργήθηκε από τον Πάτερα όλων δημιουργό Θεό Φως και Ζωή Υπάρχων, ένας άλλος δεύτερος Νους δημιουργός που δημιούργησε τον δικό του κόσμο από πυρ και πνεύμα, ένας διπολικός αισθητός κόσμος των αισθητών σωμάτων, όπου με τις συμβατές δυνάμεις της Αρμονίας που έχουν οι ψυχές εξουσιάζουν το διττό αισθητό σώμα. 

Στον δικό μας κόσμο άλλα και στην τέταρτη διάσταση κάποιες από τις δημιουργές δυνάμεις αυτού του διπολικού κόσμου των επτά συμπάντων αποστάτησαν για να εγκλωβίσουν τις ανθρώπινες ψυχές που ήρθαν από τον Αρχέτυπο κόσμο του φωτός για να ζήσουν όλα όσα εξουσιάζουν και να τα κατανοήσουν. 

Οι αποστάτες δημιουργοί κατέλαβαν στην σελήνη τα αρχέτυπα αρχεία που μετέδιδαν στο ενεργειακό πλέγμα της Γης τις δονήσεις της Αρμονίας που είναι συμβατές με το Φως, και δημιούργησαν ένα σκοτεινό πλέγμα όπου ο διπολισμός κυριαρχεί και απέχει η Αρμονία, με αποτέλεσμα να επέλθει στον πλανήτη Γη η ανάδρομη πορεία του προς τα πιο βαθιά κατωφερή σκοτεινά στοιχεία της ύλης. 

Οι ανθρώπινες ψυχές εγκλωβίστηκαν στον διπολισμό του αισθητού σώματος και από τότε έπεσαν σε λήθη, και όταν οι ανθρώπινες ψυχές αφήνουν το σώμα και βγαίνουν από το πλέγμα, λίγο πριν αποχωριστούν από τις διπολικές μορφές του πνεύματος, λόγο του ότι ξέχασαν τον αόρατο νοητό κόσμο της ψυχής τους και έγιναν ένα με την διπολική φύση των αισθητών σωμάτων, φοβούνται τον αόρατο νοητό κόσμο της ψυχής και επιλέγουν ξανά την μετενσάρκωση. 

Και με αυτόν τον τρόπο τρέφονται οι εκπεσόμενοι «θεοί» από τις σκέψεις των ανθρώπων που προέρχονται από τις αισθήσεις και συναισθήματα των αισθητών ανθρώπινων σωμάτων τους, όπου απορροφούν από την ανθρώπινη ψυχή την νοητική ζωτική δύναμη που επιφέρει την συνέχεια της ύπαρξης τους, οι οποίοι αποστάτες τιμωρήθηκαν χάνοντας τα αισθητά αθάνατα σώματα της φωτιάς διότι εγκλωβίστηκαν στην τρίτη και τέταρτη διάσταση.

Θέλουν να ελέγχουν τις σκέψεις μας, τις αισθήσεις μας, τα συναισθήματα μας, και με αυτόν τον τρόπο οι ψυχές μας υλοποιούν τον κόσμο που θέλουν οι αποστάτες, έναν κόσμο όπου υπηρετούν οι θεϊκές ανθρώπινες ψυχές την ανυπαρξία της ζωής, δηλαδή το απολύτως τίποτα, που του δώσαμε την δύναμη να μας εξουσιάζει, διότι μας έμαθαν να πιστεύουμε ότι είμαστε θνητοί και ανήμποροι, άρα να κάνουμε σκέψεις μοιρολατρίας ως προς τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας, και να τον μετατρέπουμε σε μια κόλαση εμείς οι ίδιοι! διότι αυτό που σκεφτόμαστε αυτό δημιουργούμε γιατί είμαστε δημιουργοί θεοί,  αλλά πέσαμε σε λήθη και πλέον οι αποστάτες και οι υπηρέτες τους οδηγούν τον νοητό κόσμο της ψυχής μας.                                     




Eμείς ελέγχουμε τα γονίδιά μας - Bruce H. Lipton 



morfeas sky


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα