Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

Άσε τη ζωή που κάνεις και ψάξε τη ζωή που χάνεις



Είναι ωραίο μεγαλώνοντας να βάζεις σε τάξη κάποια πράγματα, να γίνεσαι σοφότερος και να ξεχωρίζεις καταστάσεις. Καλύτερα να σκεφτόμαστε διαφορετικά και να μη πλασάρουμε μια βιτρίνα, που στο κάτω κάτω είναι ψεύτικη. Το αληθινό είναι καλύτερο γιατί κρατάει και περισσότερο.

Μεγαλώνουμε και πρέπει να μάθουμε και να διδάξουμε ότι η αξία είναι στο γέλιο, στη χαρά, στο φως, στους φίλους, στ' αδέρφια, στην οικογένεια, στην ηρεμία…
Ρίξε μια διαφορετική ματιά σε αυτά τα καθημερινά και θα καταλάβεις τι εννοώ.

Να μάθουμε πόσο μεγάλη διαφορά έχει ένας άνθρωπος από ένα αντικείμενο. Να μάθουμε και να καταλάβουμε πως να ξεχωρίζουμε την αληθινή αγάπη από την αγάπη απλά. Ότι όποιος μας αγαπάει και τον αγαπάμε πραγματικά, δε μας αφήνει και δεν τον αφήνουμε ποτέ, ακόμα κι αν υπάρχουν χίλιοι λόγοι. Η αληθινή αγάπη πάντα μένει και δε χάνεται.



Αν σκεφτείς τι πραγματικά αξίζει να εκτιμάς, τότε τα μικρά καθημερινά πράγματα θα γίνουν το όπλο σου και θα περνάς στα αλήθεια καλά και όχι αυτό που θες να βγάζεις προς τα έξω, πως όλα είναι τέλεια και απολαμβάνεις την κάθε στιγμή. Κάνε το όμως στα αλήθεια, ναι, απόλαυσε την κάθε σου στιγμή γιατί αυτό είναι που θα σου μείνει μέσα σου και θα το θυμάσαι.

Και μιας που μιλάμε για την αξία της ζωής, πίστεψε και στην αξία του ανθρώπου. Γιατί αυτή κι αν είναι δυνατή! Μπορεί να γεννήσει θάματα και να κάνει την ψυχή σου παντοδύναμη όταν μαγευτεί από μια μεγάλη ιδέα.


enfo

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα