Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

15 Υπέροχα πράγματα που έχετε ήδη προσελκύσει στη ζωή σας

Υπάρχει Θεός, δεν υπάρχει Θεός; Είναι καλό, είναι κακό; Μπορεί να συμβεί το απίθανο;

Από τον Zaxo Skafida

Στην προσπάθεια να εξηγήσουμε το νόμο τις έλξης διαπίστωσα ότι δεν είναι τόσο απλό όσο μερικοί νομίζουν . Οι παράγοντες είναι πάρα πολλοί που το θέμα περιπλέκεται τόσο που ο ανθρώπινος εγκέφαλος αδυνατεί να δώσει απάντηση. Πχ γιατί κάποιοι γεννήθηκαν όμορφοι , έξυπνοι, πλούσιοι, κλπ. Η πραγματικότητα είναι αυτοί το προσέλκυσαν, όσο και αν θέλετε να πιστεύετε το αντίθετο. Μια εξήγηση που δίνεται από ανθρώπους που ασχολήθηκαν με το θέμα είναι, η επιλογή μιας κατάστασης στην ζωή γίνετε από κάθε ον για να πάρει τα μαθήματα που  χρειάζονται αυτός και το περιβάλλον του. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!!

Θα πω ένα δυσνόητο παράδειγμα.
 Αν κάποιος άνθρωπος πιστεύει στα τυχαία γεγονότα , αυτό που θα διαπιστώνει στη ζωή του θα εδραιώνει την πίστη του, έτσι για αυτόν όλα θα είναι τυχαία. Το αντίθετο συμβαίνει σε κάποιον που πιστεύει ότι όλα είναι προγραμματισμένα για κάποιον σκοπό. Θα διαπιστώνει ότι έχει δίκιο.
Έτσι και οι δύο έχουν δίκιο, γιατί όμως;

Σύμφωνα με τις σύγχρονες κβαντικές έρευνες ένα γεγονός έχει άπειρες δυνατότητες εμφάνισης ως ότου παρατηρηθεί. Εδώ το θέμα περιπλέκεται διότι ο παρατηρητής δεν είναι μόνο ένας και το φαινόμενο είναι σύνθετο. Το αποτέλεσμα είναι η συνιστώσα αυτού που αναμένεται από τους πολλούς παρατηρητές.

Και γιατί να έχω δίκιο; Όταν ρίξουμε ένα νόμισμα πολλές φορές το αποτέλεσμα θα είναι 50% γράμματα και άλλο τόσο οι κορώνες διότι αυτό αναμένεται στατιστικά από την πλειοψηφία του παρατηρητών. Μπορεί να ανατραπεί αυτό το στατιστικά αναμενόμενο; Ναι, από άτομα που δεν έχουν αυτές τις περιοριστικές πεποιθήσεις και θα αναμένουν να έρχεται μόνο πχ κορώνα!

Όλοι ξέρουμε ότι δεν μπορούμε να δούμε χωρίς τα ματιά μας όμως στο βίντεο, (Παιδιά με υπερφυσικές ικανότητες) μπορείτε να δείτε παιδιά κυρίως μικρής ηλικίας που βλέπουν χωρίς την χρήση των ματιών (7 - People Who See Without Eye), από το τρίτο δήθεν μάτι. Και όμως υπάρχουν άτομα που βλέπουν με τις άκρες των δακτύλων, όπως η  Κουλέσοβα και πειράματα που βλέπουν με γυρισμένη την πλάτη, επίσης πειράματα που βλέπουν σε κάποια απόσταση (Μπορεί ο άνθρωπος να ταξιδεύσει έξω από το σώμα του;).

 
Από τα παραδείγματα φαίνεται ότι αυτό που αναμένεται αυτό και παρατηρείται. Όσοι αναμένουν τρίτο μάτι, το διαπιστώνουν  Όσοι αναμένουν αστρικό εκτός σώματος και απομακρυσμένη όραση με αυτό, το διαπιστώνουν. Στην πυρηνική φυσική συμβαίνει το εξής παράδοξο. Γράφουν μια θεωρία για ένα μικροσωματίδιο, το ψάχνουν πειραματικά και το βρίσκουν, όσο δεν υπήρχε η θεωρία το σωματίδιο δεν υπήρχε.

Ας έλθουμε στο γιατί τα παιδιά πετυχαίνουν κάτι που το θεωρούμε υπερφυσικό, ενώ είναι απολύτως φυσικό, Είναι οι πεποιθήσεις, τα παιδιά έχουν λίγες περιοριστικές πεποιθήσεις, με ελάχιστη ενέργεια μπορούμε να τις αλλάξουμε. Ο εγκέφαλος του μεγάλου για να σβήσει αυτό που τόσα χρόνια έθρεφε θέλει ανάλογο κόπο και ενέργεια.

Και τι θα γίνει αν όλοι πιστέψουμε στο απίθανο; Σε τοπική κλίμακα το απίθανο θα συμβεί. Δεν μπορεί να επηρεάσει το σύμπαν διότι δεν νομίζω να πιστεύετε ότι είμαστε οι μοναδικές συνειδήσεις στο σύμπαν. Αν το ομαδικό υποσυνείδητο αποδεχτεί ότι δεν υποκείμεθα στους νόμους της βαρύτητας τοπικά θα συμβεί.

Αυτό συμβαίνει παντού πχ  στο (Εννιά Απίθανες Ιστορίες Σύμπτωσης) γράφω (Πρωί. Σταματάω το γράψιμο να ξεκουραστώ και ανοίγω την τηλεόραση, η πρώτη λέξη που ακούγεται είναι «συσσώρευση», γυρίζω να συνεχίσω το γράψιμο και βλέπω να έχω σταματήσει στην λέξη «συσσώρευση». Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να έγινε τυχαία αυτή η σύμπτωση. Δεν θα έγραφα αν τέτοιες συμπτώσεις δεν συνέβαιναν σε μένα τουλάχιστον μια φορά την μέρα.)
Αν δεν πίστευα την σύμπτωση δεν θα συνέβαινε, επειδή την αναμένω, τοπικά, στο χώρο μου, συμβαίνει.

Ας έλθουμε τώρα στο πρακτικό μέρος του θέματος που είναι η έλξη. Αυτό που είμαστε είναι αυτό που έχουμε έλξει. Φυσικά δεν είμαστε σε θέση να το αντιληφτούμε διότι το θέμα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Παίρνουμε ένα απλό παράδειγμα, “θέλω το τάδε αυτοκίνητο” Έχει συμβεί σε μένα, μια εποχή που δεν μπορούσα να πραγματοποιήσω την επιθυμία μου. Η επιθυμία παρέμεινε περίπου 6 χρόνια και τότε απρόσμενα πραγματοποιήθηκε. Γιατί τόσο πολύ; Απλά γιατί είχα τις περιοριστικές πεποιθήσεις ότι δεν έχω τα χρήματα να πραγματοποιήσω την επιθυμία μου. Και γιατί χρειάστηκε τόσα χρόνια να πραγματοποιηθεί;  Διότι δεν κάθισα με επιμέλεια να ενισχύσω αυτή την επιθυμία μου.

Στο (Οδηγός για την δημιουργία τούλπας) γράφω (Ο χρόνος ενεργοποίησης ανέρχεται συνήθως από 100 έως 300 ώρες, χωρίς να είναι κανόνας. Ποτέ μη μετράτε τις ώρες που εργάζεστε, δημιουργεί στρες και δρα αρνητικά. Θα πρέπει πάντα να είστε χαρούμενοι και ευδιάθετοι γεμάτοι πίστη)

Επειδή οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας με το νόμο της έλξης, είστε κυριολεκτικά υπεύθυνοι για ό, τι έχετε βιώσει στη ζωή σας.   Έχετε προσελκύσει κάθε μεμονωμένο πρόσωπο, γεγονός και κατάσταση.

Αν και μερικά από αυτά που έχετε δημιουργήσει  ίσως σας έχουν απογοητεύσει, υπάρχουν πολλά περισσότερα υπέροχα πράγματα που έχετε προσελκύσει στη ζωή σας. Χωρίς καν να προσπαθήσετε, έχετε ήδη δημιουργήσει κάποια πράγματα που σας βάζει στην κατηγορία του αυθεντικού δημιουργού.

Οι σκέψεις σας, οι πεποιθήσεις, οι προσδοκίες και οι δράσεις είναι τα στοιχεία που έχουν σχεδιαστεί από σένα, αν και δεν το έχεις συνειδητοποιήσει αυτή τη στιγμή  Έχεις πολλούς λόγους να εντυπωσιαστείς από την ικανότητά σου να δημιουργείς υπέροχα πράγματα! Εδώ είναι 15 υπέροχα πράγματα που έχεις προσελκύσει στη ζωή σου με το νόμο της έλξης.

1) Κάθε ηλιόλουστη μέρα που έχεις ζήσει.
2) Κάθε χαμόγελο που έχεις λάβει  από κάποιο άλλο άτομο.
3) Κάθε όμορφο ηλιοβασίλεμα που έχεις παρακολουθήσει.
4) Κάθε έναστρο νυχτερινό ουρανό που έχεις δει.
5) Κάθε στιγμή του γέλιου ή αστείου που έχεις ποτέ απολαύσει.
6) Κάθε πράξη καλοσύνης που έχεις ποτέ δεχτεί.
7) Κάθε όμορφο κομμάτι της μουσικής που έχεις ακούσει.
8) Κάθε κομμάτι της γνώσης που έχεις μελετήσει.
9) Κάθε νόστιμη μπουκιά φαγητού που έχεις γευτεί.
10) Κάθε "σ 'αγαπώ" που έχεις ακούσει ποτέ.
11) Κάθε καλή νύχτα ύπνου που είχες ποτέ.
12) Κάθε αξιολάτρευτο μωρό ή  παιδί που έχεις δει.
13) Κάθε ζεστή αγκαλιά που έχεις νιώσει.
14) Κάθε φίλος που είχες.
15) Κάθε μέλος της οικογένειας που έχεις φροντίσει .


Έτσι, αν έχετε την αίσθηση ότι δεν έχετε δημιουργήσει αρκετά "καλά πράγματα" στη ζωή σας, καθίστε μια στιγμή και συλλογιστείτε.   Είστε ήδη master creator που έχετε ήδη προσελκύσει αμέτρητους θησαυρούς!   Να είστε υπερήφανοι για όσα έχετε επιτύχει, και να πιστεύετε στην ικανότητά σας να προσελκύετε την ομορφιά, την αγάπη, τη διασκέδαση, και τη μεγαλοπρέπεια, επειδή υπάρχει απόδειξη για όλα αυτά γύρω σας.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα