Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

RollBack Home Edition : Αξιόπιστη, σύγχρονη δωρεάν λύση επαναφοράς για τα Windows


 Το RollBack Home Edition αποτελεί ίσως την πιο αξιόπιστη σύγχρονη δωρεάν λύση επαναφοράς για τα Windows που θα σας βοηθήσει να επιστρέψτε στην προηγούμενη χρονική στιγμή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα είτε πρόκειται για λίγα λεπτά, ώρες ημέρες, εβδομάδες ή ακόμα και μήνες σε οποιοδήποτε προηγούμενο στιγμιότυπο.Δεν πρόκειται να επηρεάσει τις επιδόσεις του υπολογιστή σας και χρησιμοποιεί ελάχιστους πόρους του συστήματος και υποστηρίζει έως 7 στιγμιότυπα.

 Δημιουργεί ένα πλήρες στιγμιότυπο του συστήματος σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος έτσι ώστε να είστε σε θέση να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα ακόμη και αν τα Windows δεν μπορούν να ξεκινήσουν. Η χρήση του είναι αρκετά απλή, αφού εγκαταστήσετε το πρόγραμμα κάντε επανεκκίνηση και κάντε login στα windows. Από εκεί και μετά αν θελήσετε να κάνετε καινούργιο αντίγραφο ασφαλείας για τον υπολογιστή σας τρέξτε το πρόγραμμα, πατήστε στην επιλογή Common Task και μετά κάντε κλικ στο κουμπί New Snaphop.

 Αν τώρα για κάποιο λόγο θέλετε να επαναφέρετε τον υπολογιστή σας από κάποιο παλιότερο αντίγραφο πατήστε στην ίδια διαδρομή Instant Recorevy κάντε κλικ στο εικονίδιο Rollback System και τέλος επιλέξτε το αντίγραφο που επιθυμείτε.Η βασική του διαφορά σε σχέση με άλλα δωρεάν προγράμματα είναι ότι σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε Recovery τον υπολογιστή σας ακόμη και αν αυτός δεν μπορεί να μπει στα windows. Για τον σκοπό αυτό πατήστε απλά επάνω στο logo RollBack Home Edition  (εμφανίζεται πάντα για λίγα δευτερόλεπτα κατά την επανεκκίνηση του υπολογιστή σας)  και ακολουθήστε την ίδια διαδικασία. Θα τρέξει σε Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, 8 & 8.1, 10  ( 32  και 64 bit ).

RollBack Home Edition :  10.4

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows



 lovefortechnology


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα