Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2017: Ερωτικά & Οικονομικά

Το Παγκόσμιο έτος 2017 και η ενέργεια στην οποία δονείται όλη η Γη, αυτή τη χρονιά

Αποτέλεσμα εικόνας για έτος 2017


Πέρα από τον Αριθμό Προσωπικού έτους που δείχνει σε ποιο χρόνο του εννεαετούς κύκλου βρισκόμαστε, υπάρχει και το Παγκόσμιο Έτος - ο μονοψήφιος αριθμός στον οποίο καταλήγουμε κάνοντας την αναγωγή του έτους που διανύουμε (2017) – ο οποίος μας δείχνει την ενέργεια στην οποία δονείται όλη η Γη αυτή τη χρονιά.
Το Παγκόσμιο Έτος 2017 δονείται με την ενέργεια του αριθμού 1, και συμβολίζει την αρχή ενός καινούργιου κύκλου. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνουμε ένα γάμο, να φέρουμε στον κόσμο ένα παιδί, ν’ αγοράσουμε ένα σπίτι ή να μετακομίσουμε σε άλλο διαμέρισμα, ν’ αλλάξουμε εργασία. Είναι σημαντικό να εστιαστούμε στις αληθινές μας ανάγκες και να κυνηγήσουμε τους προσωπικούς μας στόχους. Η πρόκληση μας είναι να μάθουμε στεκόμαστε μόνοι στα πόδια μας, πιστοί στα πιστεύω και τις ιδέες μας. Αυτούς τους 12 μήνες όλα μπορεί να συμβούν.
Η ζωή μας λειτουργεί με επαναλαμβανόμενους εννεαετείς κύκλους που ενσωματώνουν τις παγκόσμιες αρχές των αριθμών 1 έως 9. Όταν τελειώνουμε με τον ένατο κύκλο αρχίζουμε ξανά από το ένα, και προχωράμε πάλι μέσα από τους εννέα αριθμούς. Ο κύκλος αυτός επαναλαμβάνεται αδιάκοπα κατά τη διάρκεια της ζωή μας. Αν κοιτάξουμε εννέα χρόνια πίσω και δούμε ποιοι τομείς επηρεάσθηκαν πρέπει να αναμένουμε την επανάληψη γεγονότων παρόμοιας δόνησης.
Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γεννήσεως σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2017 – δηλαδή το 1 - και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.
Για παράδειγμα αν έχεις γεννηθεί στις 14 Μαρτίου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησης σου (14+3) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (1), 14+3+1=18. Κατόπιν μετέτρεψε τον αριθμό 18 σε μονοψήφιο 1+8=9, Το 9 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2017.
Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 1:

Το 2017 μπορεί να χαρακτηριστεί έτος δράσης και δημιουργίας. Οι συνεχείς αλλαγές μπορεί να μην είναι ό,τι το καλύτερο για το νευρικό σου σύστημα, από τη στιγμή όμως που θέλεις να ορίζεις εσύ τους κανόνες αυτό είναι αναπόφευκτό.
Επαγγελματικός τομέας: Καλύτερες μέρες για τα επαγγελματικά σου. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να πουλήσεις ακριβότερα τα ταλέντα σου και να βελτιώσεις τις απολαβές σου. Αν είσαι έμπορος ή ελεύθερος επαγγελματίας έχεις την ικανότητα να βρίσκεις λύση έστω και την τελευταία στιγμή. Φρόντισε να είσαι ευέλικτος/ η και σε εγρήγορση.
Οικονομικός τομέας: Πρόσεχε τις αγορές σου γιατί είναι εύκολο να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου.
Aισθηματικός τομέας: Αν έπαιζες σε αστυνομική ταινία θα ήσουν ο κύριος ύποπτος. Αν είσαι μόνος /η, μη μοιράζεσαι τα προσωπικά σου δεδομένα αν δεν είσαι σίγουρος /η σε ποιον απευθύνεσαι.
Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 2:
Ευθύνες και υποχρεώσεις με σπίτι και φίλους προστίθενται στον πονοκέφαλο που υπάρχει στον χώρο της εργασίας σου. Ζητήματα από το παρελθόν που δεν έχουν λυθεί επανέρχονται για ξεκαθάρισμα και οριστική διαγραφή.
Επαγγελματικός τομέας: Ασυνεννοησία και απροθυμία συνεργασίας δοκιμάζουν την υπομονή σου στη δουλειά. Βάλε προτεραιότητες και μη σπαταλάς την ενέργεια σου σε λάθος στόχους. Απαραίτητη η οικονομία δυνάμεων μέχρι ν’ αποφασίσεις αν αυτό που κάνεις αξίζει το χρόνο και τον κόπο σου.
Οικονομικός τομέας: Εκμεταλλεύσου κάποια χρήματα που θα πάρεις ώστε να κλείσεις εκκρεμότητες.
Αισθηματικός τομέας:Πιο πολύ σε νοιάζει να έχεις την ησυχία σου παρά να συζητήσεις αυτά που σε ενοχλούν. Αν είσαι μόνος /η, δοκίμασε να προσεγγίσεις με διαφορετικό τρόπο το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 3:
Το 2017 ο κοινωνικός σου κύκλος διευρύνεται και δεν αποκλείεται να ανοίξουν πόρτες ερμητικά κλειστές μέχρι τώρα. Προσοχή στα μπερδέματα μεταξύ φιλίας και έρωτα για
ν΄ αποφύγεις φασαρίες για το τίποτα
Επαγγελματικός τομέας: Οι επαγγελματικές σου επιδιώξεις σε οδηγούν να χαράξεις νέα στρατηγική. Διάφορα πρόσωπα εμφανίζονται στο δρόμο σου και σου προτείνουν εναλλακτικές με μεγαλύτερο κέρδος, τις οποίες καλό είναι να μην αγνοήσεις. Αν ασχολείσαι με τα ΜΜΕ ή το χώρο της διαφήμισης οργάνωσε καλύτερα το χρόνο σου και ιεράρχησε τις ανάγκες σου.
Οικονομικός τομέας: Τα οικονομικά σου βελτιώνονται από μια συνεργασία ή από χρήματα που σου οφείλουν.
Αισθηματικός τομέας: Ότι κι αν σας φταίει, ο έρωτας σας είναι τόσο δυνατός που το ξεπερνάτε. Αν είσαι μόνος /η, μη βιαστείς να πάρεις μια απόφαση, σύντομα θα συναντήσεις το άτομο που θα μιλήσει στην καρδιά και στο κορμί σου.
Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 4
Αυτή τη χρονιά κράτησε μικρό καλάθι μέχρι να δεις αυτά που σου υπόσχονται να γίνονται πράξεις. Αν τα πράγματα δεν εξελίσσονται σύμφωνα με τους υπολογισμούς σου τίποτα δεν σε εμποδίζει ν’ αναθεωρήσεις τις όποιες συμφωνίες έχεις κάνει και να στηριχτείς στον εαυτό σου.
Επαγγελματικός τομέας: Ξαφνικές ανατροπές και αλλαγές στα επαγγελματικά σου σε βρίσκουν απροετοίμαστο /η και αρχικά σε αποσυντονίζουν. Φρόντισε να έχεις στο μυαλό σου ένα δεύτερο σχέδιο, αν οι καταστάσεις δεν εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια σου. Να θυμάσαι ό,τι όταν κλείνει μια πόρτα πάντα ανοίγει ένα παράθυρο.
Οικονομικός τομέας: Μην αφήνεις στην τύχη οικονομικά ζητήματα που πρέπει να ρυθμιστούν.
Αισθηματικός τομέας: Ξεπέρασε την τάση σου να κλείνεσαι στο καβούκι σου. Είναι ώρα να πεις τα πράγματα όπως τα νοιώθεις. Αν είσαι ελεύθερος /η, μια κρυφή σχέση μπορεί να εξελιχτεί σε κάτι σοβαρό.
Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 5:
Αν κάποιοι σε θεωρούσαν δεδομένο /η, τώρα είναι η ώρα ν’ αλλάξουν γνώμη. Μακροχρόνια τοξικές σχέσεις κόβονται προς μεγάλη έκπληξη ορισμένων και ταυτόχρονα δικτυώνεσαι σε νέους κύκλους πολλά υποσχόμενους.
Επαγγελματικός τομέας: Μεγάλες προκλήσεις σου επιφυλάσσει τη χρονιά αυτή ο επαγγελματικός τομέας. Κάθε απόπειρα προγραμματισμού ανατρέπεται, οι εξελίξεις όμως σε αποζημιώνουν. Πριν ενδώσεις σε οποιαδήποτε δελεαστική πρόταση διευκρίνισε τους όρους και τις συνθήκες. Απέφυγε μακροχρόνιες δεσμεύσεις.
Οικονομικός τομέας: Το τοπίο στο τομέα των οικονομικών είναι θολό και εσύ σφυρίζεις αδιάφορα.
Αισθηματικός τομέας: Οι προβληματισμοί που δεν μοιράζεστε δίνουν τροφή στο νου να κάνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αν είσαι μόνος /η, μια ασυνήθιστη σχέση χωρίς κανόνες και δεσμεύσεις σε ανανεώνει ψυχικά και σωματικά.
Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 6:
Το 2017 είσαι έτοιμος /η να γυρίσεις σελίδα. Κλείνεις οριστικά τους λογαριασμούς σου με τις επιλογές που είχες κάνει στο παρελθόν εφ’ όσον δεν ανταποκρίνονται πλέον στις ανάγκες και ή στις προσδοκίες σου.
Επαγγελματικός τομέας: Πληθαίνουν αυτή τη χρονιά οι ευκαιρίες για ταξίδια και οι επικερδείς συμφωνίες. Η ενημέρωση σου σε καινούργια θέματα φρεσκάρουν το βιογραφικό σου και δεν περνάνε απαρατήρητες. Προτίμησε τη συνεργασία από τον ανταγωνισμό, κράτησε χαμηλό προφίλ και δεν θα χάσεις.
Οικονομικός τομέας: Έκτακτα έσοδα σε ανακουφίζουν προσωρινά και σε βοηθάνε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες.
Αισθηματικός τομέας: Μιλάτε την ίδια γλώσσα κάτι που έχεις ανάγκη, αν προτεραιότητα σου είναι η επικοινωνία. Αν είσαι μόνος /η, δείξε επιφύλαξη όταν σου υπόσχονται τον ουρανό με τ’ άστρα.
Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 7:
Το 2017 επικεντρώνεσαι σε πράγματα που σε ευχαριστούν και μιλάνε στην ψυχή σου. Δραστηριότητες που σε ταλαιπωρούν ή ροκανίζουν το χρόνο και την ενέργεια σου δεν έχουν χώρο στη ζωή σου.
Επαγγελματικός τομέας: Η αίσθηση σου ό,τι δεν εισπράττεις όσο αξίζεις όχι μόνο δεν υποχωρεί αλλά εντείνεται όσο περνάει ο καιρός. Προσπάθησε ν’ αποφύγεις ακραίες αντιδράσεις στο χώρο της δουλειάς σου, πριν πάρεις την τελική σου απόφαση. Η επαφή σου με νέους κύκλους θα σου προσφέρει τη διέξοδο που αναζητάς.
Οικονομικός τομέας: Οι οικονομικές σου συναλλαγές θέλουν ιδιαίτερη προσοχή, προκειμένου ν’ αποφύγεις λάθη.
Αισθηματικός τομέας: Η μουρμούρα έχει δώσει τη θέση της στο πάθος που λείπει από τη ζωή σας. Κάντε κάτι πριν να είναι αργά. Αν είσαι μόνος /η, φρόντισε να έχεις την υποστήριξη των φίλων του /της και όλα θα πάνε καλά.
Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 8:Το 2017 εκλαμβάνεις κάθε δυσκολία σαν πρόκληση για να κάνεις την υπέρβαση. Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την επιθυμία σου ν’ αλλάξεις ένα σενάριο που δεν σε ικανοποιεί προκειμένου ν’ ανατρέψεις μια κατάσταση.
Επαγγελματικός τομέας: Έχεις την ικανότητα να εστιάζεσαι στο στόχο σου και ν’ αναλύεις με μαθηματική ακρίβεια τις λεπτομέρειες. Σαν καλός στρατηγός σχεδιάζεις κάθε σου κίνηση, περιμένεις τη σωστή στιγμή και μετά προχωράς ακάθεκτος /η. Πρόσεχε τους στενούς συνεργάτες.
Οικονομικός τομέας: Μπορεί τα οφέλη από συμφωνίες και συνεργασίες ν’ αργήσουν να μπουν στο πορτοφόλι σου.
Αισθηματικός τομέας: Αποφάσισε τι είναι πιο σημαντικό για σένα η σχέση ή η καριέρα σου. Αν είσαι μόνος /η οι γνωριμίες δεν σου λείπουν, δύσκολα όμως θα βρεις το πρόσωπο που
θ’ ανταποκρίνεται στην εικόνα που έχεις στο μυαλό σου.
Αν το προσωπικό σου έτος είναι Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 9:
Το 2017 έρχεσαι αντιμέτωπος /η με πολλά θέματα ανόμοια μεταξύ τους. Το κλείσιμο εκκρεμοτήτων μπορεί να είναι μια κουραστική φάση αλλά είναι απαραίτητη προκειμένου να έρθουν καλύτερα πράγματα στη ζωή σου.
Επαγγελματικός τομέας: Τεστ αντοχής στον επαγγελματικό τομέα. Περιμένοντας τις εξελίξεις, προτίμησε να κινηθείς αθόρυβα και κυρίως μην ανακοινώνεις τα σχέδια σου. Εμπιστεύσου το αλάθητο ένστικτο σου, αλλά σκέψου ό,τι δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο, πάντα υπάρχουν περιθώρια ελιγμών.
Οικονομικός τομέας: Το νου σου στα μικροποσά που ξοδεύεις γιατί όταν κάνεις τη σούμα θα διαπιστώσεις ό,τι δεν είναι ευκαταφρόνητα.
Αισθηματικός τομέας: Αντί να προσπαθείς ν’ αλλάξεις τον /τη σύντροφο σου – που πιθανόν δεν ενδιαφέρεται – καλύτερα ν’ ασχοληθείς με τον εαυτό σου. Αν είσαι μόνος /η, ένα πρόσωπο που σας χωρίζει απόσταση, σε σκέφτεται με νοσταλγία.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα