Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Η Ατζέντα της Ερπετοειδούς (Δρακωνιανής) ΕισβολήςΠερίπου πέντε χιλιάδες πεντακόσια χρόνια πριν, η κοσμική μνήμη μας (ο βασικός πυρήνας της δημιουργίας) διαγράφηκε από τα ερπετοειδή. 

Ευτυχώς η μνήμη, η συχνότητα και η ενέργεια έχουν αρχίσει να επανέρχονται τώρα και τίποτα δεν μπορεί να τις σταματήσει.

Αυτά τα ερπετοειδή όντα πιστεύουν ότι έχουν κάθε δικαίωμα να είναι εδώ. 

Αισθάνονται ότι έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν υποδουλωμένους εμάς τους υπόλοιπους, γιατί δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε τον εαυτό μας. 

Και έχουν ξεχάσει ότι αποτελούν μέρος της συνείδησης του θεού. 

Όταν η εισβολή συνέβη, ήταν μια εισβολή 5η διαστάσεων, δηλαδή από την 5η διάσταση οι ερπετοειδείς ενέργειες δημιούργησαν μια συγκεκριμένη σκουληκότρυπα και εισέβαλαν. 

Και όταν το έκαναν αυτό, κρυπτογράφησαν το κυτταρικό αλφάβητό μας. 

Αυτό σημαίνει ότι απενεργοποίησαν το DNA μας, απενεργοποίησαν την κεντρική πηγή ενέργειας του πυρήνα μας που ήταν στο κέντρο του πλανήτη μας. 

Ο πλανήτης μας, φυσικά, είναι μια ζωντανή, συνειδητή οντότητα που αναπνέει. 

Ο σιδερένιος πυρήνας του πλανήτη μας έχει μια μαύρη τρύπα μέσα σε αυτόν, στην οποία αναπνέει η πηγή. 


Τα πεδία των διαφόρων δικτύων που στην πραγματικότητα διαστρεβλώθηκαν από αυτή την εισβολή, αποσύνδεσαν την συγκεκριμένη πηγή ενέργειας από τον πλανήτη μας. 

Έτσι, αυτό που συνέβη είναι ότι αντί να είμαστε συνδεδεμένοι με την πηγή της εσωτερικής αέναης ενέργειας που ανταλλάσσουμε με το πεδίο του πλανήτη μας, αυτή η συχνότητα, η ενέργεια του πλανήτη μας και η συνείδησή μας κατέληξαν  να χρησιμοποιούνται για το συμφέρον των ερπετοειδών.

Αν κοιτάξουμε τον κόσμο σήμερα, θα δούμε την τρίτη διάσταση, μπορούμε να δούμε ότι η ανθρωπότητα έχει χάσει την Ανθρωπιά της. 

Ζούμε σε μία αντι ανθρώπινη δομή. 

Πώς αφήσαμε να συμβεί αυτό και πώς του επιτρέπουμε να συνεχίζει; 

Αυτή δεν είναι μία ανθρώπινη ατζέντα, είναι μία εξωγήινη αρνητική ατζέντα. 

Πραγματικά, δεν έχει σχέση με το να δημιουργήσουμε έναν εχθρό. 

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η ερπετοειδής συνείδηση πρέπει να αντικατασταθεί. Η ερπετοειδής συνείδηση πρέπει να καταλάβει ότι ο χρόνος του ελέγχου της σε αυτόν τον πλανήτη έχει τελειώσει. 


Όταν οι Ερπετοειδείς εισέβαλαν, διείσδυσαν στην Σακκάρα, στην Αίγυπτο. 

Γεωγραφικός χάρτης της Σακκάρα

Δημιούργησαν ένα "συμβάν ενεργοποίησης", που σημαίνει ότι δημιούργησαν μετέπειτα γεγονότα που οδήγησαν σε αυτό που βλέπουμε στον πλανήτη μας σήμερα. 

Αυτές  είναι οι επιλογές που κάναμε ως είδος, από τη δική μας έλλειψη κατανόησης του τι συνέβαινε τότε. 

Και η Βίβλος και το θρησκευτικό κείμενο που διατίθενται σε αυτόν τον πλανήτη είναι μια αρνητική ερπετοειδής τοποθέτηση. 

Τα ερπετοειδή όντα ταίριαξαν ουσιαστικά στην υπέρτατη αλαζονεία της δικής τους λατρείας και δημιούργησαν δομές για μας, βασίσμένες στο θρησκειολογικό είδος σκέψης. 

Με βάση την λυτρωτική σκέψη ότι είμαστε μικρά μοναχικά «σκουλήκια» που πρέπει να εργαστούμε με τον τρόπο μας για να αποτινάξουμε την αμαρτία, η οποία είναι εντελώς εσφαλμένη. 

Και αυτή είναι μία αρνητική ερπετοειδής εξωγήινη ατζέντα. 

Και αυτό έχει καθυστερήσει την ανθρώπινη εξέλιξη περίπου πέντε χιλιάδες χρόνια. 

Οι διδασκαλίες που είναι μέρος της ανθρώπινης ιστορίας, που είναι μέρος του τι ανήκει στην ανθρώπινη φυλή έχουν διαστρεβλωθεί και παραμορφωθεί.


Δεν αποτελεί καμία έκπληξη ότι τόσο πολλοί από εμάς πεθαίνουν με μια ''προδομένη'' καρδιά. 

Επειδή η αλήθεια μας δεν μπορεί να εκφραστεί σε αυτή τη σφαίρα. 

Και η σημερινή ατζέντα με αυτή την εισβολή είναι ο έλεγχος του νου. 

Αλλά όταν αρχίσουμε πραγματικά να ξεπερνάμε τα νοητικά προγράμματα, δεν θα είναι σε θέση να μας ελέγξουν, επειδή δεν ξέρουν τι είναι η συνείδηση και δεν καταλαβαίνουν το ανθρώπινο συναίσθημα. 

Καταλαβαίνουν μόνο τον νοητικό προγραμματισμό που έχουν πολύ επιτυχημένα και έξυπνα εφαρμόσει στην κοινωνία μας, στον τρόπο ζωής μας, έτσι ώστε να μας ελέγχουν εύκολα, με αυτοματισμούς όπως το να πηγαίνουμε στην δουλειά καθημερινά, το να έχουμε δύο μωρά ή μια υποθήκη από ένα δάνειο. 

Αυτό είναι ένα μέρος του να μας κρατήσουν μέσα στον ίδιο κύκλο. 


Πολλοί από εμάς διώκονται για την αναζήτηση μιας διαφορετικής πορείας, γνωρίζοντας ότι αυτό που αναζητούσαμε και επιθυμούσαμε ήταν η απελευθέρωση.

 Και ο έλεγχος του νου συμβαίνει σε πολλά επίπεδα μέσω της τηλεόρασης, των ταινιών, των μέσων μαζικής ενημέρωσης, των κατωτέρων τριών τσάκρα μας και της ηλεκτρομαγνητικής τεχνολογίας ελέγχου του νου, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να δούμε ακόμη και με γυμνό μάτι, εκτός αν κάποιος είναι πνευματικά αφυπνισμένος. 

Όλη αυτή η τεχνολογία ελέγχου του νου εξυπηρετεί ιδανικά την ερπετοειδή ατζέντα της εισβολής. 

Μια αντι ανθρώπινη ατζέντα που βασίζεται στην κυριαρχία και την υποδούλωση. 

Ο έλεγχος του νου έχει αυξηθεί από το Νοέμβριο του 2009, επειδή οι ερπετοειδείς αισθάνονται ότι έχουν χάσει τον έλεγχο μας. 

Η ερπετοειδής συνείδηση έχει δημιουργήσει μία αντι ανθρώπινη δομή σε αυτόν τον πλανήτη που ωφελεί τους ολιγάριθμούς προνομιούχους (ελίτ). 

Οι Ερπετοπειδείς πιστεύουν στην ιεραρχία. 

Η προέλευση των Ερπετοειδών χρονολογείται πριν από εκατομμύρια χρόνια από έναν πλανήτη κοντά στον αστερισμό του Δράκωντα
Δράκων
Η ερπετοειδής εξωγήινη ατζέντα επιδιώκει την διαφθορά του πλανήτη μας και των μυαλών και των καρδιών των κατοίκων του. 

Βοηθώντας την ανθρωπότητα σε αυτό το εγωκεντρικό έργο, οι Ερπετοειδείς αποκτούν περισσότερη δύναμη, λαμβάνοντας το κακό που επιτελούμε και την αρνητική ενέργεια που εκπέμπουμε, ως τροφή. 

Και η σημερινή πλανητική «Ανάληψη» είναι κυριολεκτικά το εισιτήριο της φυγής από αυτόν τον αρνητικό χώρο. 
Για να ξεφύγουμε από τον έλεγχο του μυαλού θα πρέπει να έχουμε πνευματική σύνδεση και εμπιστοσύνη και να ξέρουμε ότι προστατευόμαστε και υποστηριζόμαστε από την Θεία ουσία. 


Η δουλειά μας είναι να διασφαλίσουμε την διασύνδεσή μας και να βρούμε τρόπους για να συνδεθούμε με το πνεύμα, που μας οδηγεί στον πυρήνα μας και μας φέρνει σε ειρήνη. 

Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΝΟΥ. 


Έτσι, ο ρόλος μας είναι να φέρουμε την Συνείδηση Ενότητας στη φυσική πραγματικότητα και αυτό είναι που το γενετικό υλικό μας είναι σχεδιασμένο για να κάνει, αυτό που ο πυρήνας της δημιουργίας μας είναι σχεδιασμένος να κάνει. 

Η πληροφορία για το βασικό σχέδιο μας έχει κρατηθεί από τις γενικές γνώσεις μας. 

Και αυτό είναι κάτι που ανήκει στο ανθρώπινο είδος και πρέπει να επιστρέψει στην ανθρώπινη φυλή. 

Ο Romeo Baron είναι ο συγγραφέας του βιβλίου, Personal Ascension: How to Expand your Consciousness.” 


riseearth

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα