Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

ΚΑΝΟΝΑΚΙ ΤΕΧΝΗΤΟΥ ΧΙΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΑΡΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ



Για αιώνες τα Χριστούγεννα ήταν παραμυθένια. Σε εποχές που οι πόλεις δεν είχαν δεχθεί την κατασκευαστική λαίλαπα. Εργοστάσια, θηριώδη κτίρια, αεροδρόμια, γιγαντιαίες λεωφόροι. Μία κόλαση στον γήινο παράδεισο που αποφασιστικά επηρέασε περιβαλλοντικά τον πλανήτη.
Παραμυθένια ήταν τα Χριστούγεννα διότι ήταν κατάλευκα. Ντυμένο στο πιο καθαρό χιόνι. Σήμερα ο άνθρωπος, υπεραρκετά οργανωμένος, καβαλάει τα βουνά και ξεπαρθενεύει το χιόνι.
Εκστρατείες με τζιπ και επίθεση με χιονοπέδιλα. Πολυτελή ξενοδοχεία στις κορυφές των βουνών, σαλέ για να βρωμίσει, να επέμβει ο επικυρίαρχος της λευκής φύσης άνθρωπος.
Με την δραστηριότητα της καθημερινότητάς του ο άνθρωπος σήμερα μολύνει τα πάντα, τα νερά, τους ανέμους, τα χώματα. Έχει τρελαθεί η φύση και έχουν χάσει την ισορροπία τους οι χαμηλές θερμοκρασίες που είναι απαραίτητες για τις χιονοπτώσεις.

Όχι, δεν είναι απόφαση του Θεού το λιγώτερο χιόνι, τα Χριστούγεννα χωρίς χιόνι. Είναι βρωμοδουλειά του ανθρώπου που με τον τρόπο ζωής του προκαλεί κλιματολογικές διαταραχές στην ατμόσφαιρα.
Και επειδή ο άνθρωπος έγινε παικταράς στην τεχνολογία φτιάχνει τεχνητό χιόνι στα χιονοδρομικά κέντρα με επώνυμο. Με «κανονάκια» ρίχνουν τεχνητό χιόνι στις πίστες του σκι μέχρι να μιλήσει το μεγάλο κανόνι, η Μεγάλη Φλόγα της Κολάσεως που θα κατακάψει τη Γη.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα