Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Το Κύμα που Υποχωρεί

Αποτέλεσμα εικόνας για The Recessional Wave

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.
Ερχόμαστε σήμερα με το παιχνίδι σας σε εξέλιξη. Κάνετε απίστευτα άλματα προς τα εμπρός με τη συνειδητότητά σας. Παρακολουθούμε με μεγάλη χαρά και το μοιραζόμαστε μαζί σας γιατί αυτή είναι η οπτική μας από την Εστία. Υπάρχουν αρμονίες και επαναλήψεις στον κόσμο σας. Στην πραγματικότητα ο χρόνος που ξέρετε ως γραμμικός, ουσιαστικά είναι κυκλικός και επαναλαμβάνετε πράγματα ξανά και ξανά. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνετε την πρόοδο και την ενδυνάμωση στη ζωή σας – προσποιούμενοι πως είστε άνθρωποι.
Μια Ευρεία Ποικιλία στον Τρόπο Σκέψεων
Αυτό που συμβαίνει είναι πως όλοι οι άνθρωποι παντού αρχίζουν να ευθυγραμμίζονται με διάφορους τρόπους. Καταλαβαίνουμε πως παρακολουθείτε τις ειδήσεις σας και όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο σας και βλέπετε αναταραχή, διαφωνίες και πιθανώς περισσότερο διαχωρισμό απ’ όσο έχετε δει για πολύ καιρό. Το βλέπουμε κι εμείς. Δεν είναι νέο αγαπημένοι μας, γιατί πάντα βρισκόταν εκεί. Πολύ απλά, αυτό που συνέβη είναι πως με τις νέες τεχνολογίες και τους τρόπους επικοινωνίας τους οποίους έχετε, αρχίζετε να αποκαλύπτετε πράγματα που δεν έχετε δει ποτέ πριν. Όπως εξήγησε ο Φύλακας, λόγω των επιπέδων της τεχνολογίας που εξελίσσονται σε ευρεία κλίμακα επιρροών, είναι δύσκολο να έχετε ακριβή εικόνα. Αυτό θα συνεχιστεί για λίγο διάστημα, είναι όμως πρόβλημα; Από τη δική μας οπτική όχι. Στην πραγματικότητα καμία από αυτές τις διαφορές και τις προκλήσεις που βλέπετε θα είχαν αποκαλυφθεί αλλιώς. Αρχίζετε να βλέπετε πως υπάρχει μεγάλη ποικιλία – πολύ μεγαλύτερη απ’ όσο νομίζουν οι περισσότεροι – όποια οπτική κι αν έχετε. Είναι συναρπαστικό να βλέπουμε πώς προβάλλουν την πραγματικότητα οι άνθρωποι και εισέρχονται σε αυτήν, πιστεύοντας πως όλοι οι άλλοι γύρω τους σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Αυτό συμβαίνει ξανά και ξανά και προκαλεί απογοήτευση. Οι άνθρωποι δεν ενεργούν όπως αναμενόταν, κάτι που δημιουργεί φόβο στους περισσότερους. Αυτό προκαλεί αβεβαιότητα όσον αφορά το πού πάτε και πώς λειτουργεί όλο αυτό.
Η Ανθρωπότητα Προοδεύει σε Κύματα
Υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να το ξεπεράσετε. Προφανώς, η πιο λογική προσέγγιση είναι να προετοιμάζεστε για το χειρότερο και να περιμένετε το καλύτερο. Αυτό είναι απλό γιατί η ενέργειά σας είναι απαραίτητη για να το πάτε αυτό σε έναν νέο κόσμο. Αγαπημένοι μας, βρίσκεστε σε ένα μονοπάτι αλλαγής, ειδικά στις Η.Π.Α. Η πόρτα ανοίγει για αυτή την αλλαγή και ουσιαστικά αυτό θα αποδειχθεί εκπληκτικό. Εν τω μεταξύ υπάρχουν δυσκολίες και προκλήσεις να περάσετε. Όμως, σας λέμε πως υπάρχουν πολλά πλάσματα έτοιμα να κάνουν αυτές τις κινήσεις και να κάνουν τη φωνή τους να ακουστεί. Ζητάμε το ίδιο και από εσάς, επειδή έχετε φωνή άσχετα με το πού βρίσκεστε σε αυτή τη διαδικασία. Δεν μας ενδιαφέρει ποιον υποστηρίζετε. Βασικά οι πλευρές αρχίζουν να εξαφανίζονται καθώς αρχίζετε να βλέπετε πως δεν είναι αυτός ο διαχωρισμός. Ως άνθρωποι είστε συνηθισμένοι να βλέπετε τα πάντα με διττότητα. Μόλις έχετε μια νέα ιδέα, αμέσως αποφασίζετε αν είναι σωστή ή λάθος, καλή ή κακή. Η διττότητα είναι αυτό που βλέπετε να σφίγγει γύρω από τη Γη με τους πιο δύσκολους τρόπους. Αυτό προκαλεί τον περισσότερο φόβο και μερικές φορές δημιουργεί ένα κύμα αντίδρασης. Το να δείτε απλά τις ευκαιρίες να προοδεύσετε στο επόμενο επίπεδο και να δουλέψετε μαζί του, είναι η διέξοδος. Όπως σας είπαμε αγαπημένοι μας, όλα επιτυγχάνονται μέσω κυμάτων. Ακόμα και η εξέλιξη της ανθρωπότητας κινείται μπρος-πίσω σε αυτό το τεράστιο υπομόχλιο. Όταν τελικά δεν αντέχει παραπάνω πίεση, πηδάει στο επόμενο επίπεδο και εξελίσσεται, έπειτα αρχίζει πάλι να ταλαντεύεται μέχρι να εξελιχθεί ξανά. Έτσι λειτουργεί η ανθρωπότητα, οπότε να περιμένετε κινήσεις μπρος-πίσω.

Αυτό που επίσης αρχίζετε να βλέπετε είναι ένα άνοιγμα με νέες πραγματικότητες που αλλάζουν. Επειδή είναι νέες, ακόμα και πρωτόγνωρες, τραβούν μεγάλο μέρος της προσοχής. Αυτό συνέβη στις εκλογές σας και υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορείτε να αναφέρετε σχετικά με το τι συνέβη. Αν και θα ανακαλύψετε ανωμαλίες στο εκλογικό σας σύστημα, όπως έχουμε προβλέψει παλιότερα, αυτό δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα. Αυτή είναι μια εποχή αγαπημένοι μας, που ο καθένας σας θα αποφασίσει ποια είναι η οπτική του για τον πλανήτη. Θα είναι πολύ σημαντικό να κρατήσετε αυτή την οπτική σε αρμονία με τους άλλους, γιατί αυτό έχετε φέρει στη Γη. Έχετε αυτό το μικρό κομμάτι του παζλ που δεν μπορούσε να φέρει κανένας άλλος ή να εργαστεί μαζί του με το τρόπο που γινόταν παλιά. Όχι αγαπημένοι μας, θα βρείτε χρόνο να δουλέψετε μαζί του.
Φυτεύοντας Θετική Ενέργεια στον Κυκλικό Χρόνο
Το μεγαλύτερο μέρος της Γης βρίσκεται σε αυτό το κύμα που ταλαντεύεται μπρος-πίσω συνεχώς, αλλά κινείται προς τα εμπρός με σχετικά σταθερό ρυθμό. Υπάρχουν στιγμές όπου τα πράγματα κινούνται πολύ γρήγορα και θα βιώσετε εντελώς αναπάντεχους περιορισμούς. Να εν-θυμάστε πως αυτό δε σημαίνει ότι θα φέρετε το τέλος του κόσμου. Έχετε πάρει όρκο να δημιουργήσετε έναν νέο κόσμο και ίσως έχετε αυτή την ευκαιρία. Αυτό ζητάτε και προς τα εκεί θέλετε να πάτε, αγαπημένοι μας. Στην εποχή της Λεμουρίας γνωρίζατε πάρα πολλά για τον εαυτό σας και για τους άλλους και για τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τον κόσμο γύρω σας. Υπάρχουν εντελώς ανθρώπινες εκφράσεις τις οποίες αντιμετωπίζετε όλοι: αντίδραση, δράση, αίσθημα απειλής, απομόνωση της ενέργειας, απώθηση πραγμάτων και έλξης άλλων προς εσάς. Αυτά τα κάνετε συνεχώς, πολλές φορές ασυναίσθητα γιατί έτσι αλληλεπιδράτε με τον κόσμο γύρω σας. Θα σας ζητήσουμε να αποσυνδέεστε από καιρό σε καιρό. Μην παίρνετε την ευθύνη για όσα συμβαίνουν εμπρός σας, αλλιώς θα εξαντλείστε κάθε φορά που θα σας καλούν. Είστε απαραίτητοι. Φέρετε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Σας ζητάμε να οραματιστείτε το μέλλον, επειδή προς τα εκεί κινείστε. Οπότε, αν φυτέψετε τους σπόρους του εαυτού σας και των συναισθημάτων σας στο μέλλον, αυτά γίνονται μαγνητικά εντυπώματα τα οποία μπορείτε να τοποθετήσετε στη ροή του χρόνου με συγκεκριμένο τρόπο. Να εν-θυμάστε πως με τον κυκλικό χρόνο δεν θα αργήσετε να αντιμετωπίσετε τα ίδια θέματα ξανά. Το βλέπετε αυτό συνεχώς με τους ανθρώπους στη Γη. Αντιμετωπίζουν ένα σημαντικό θέμα, όποιο κι αν είναι αυτό κι έπειτα περνούν από μια σημαντική έκφραση αυτού του προβλήματος. Όλα φαίνεται να πηγαίνουν καλά για μερικά χρόνια, μέχρι που βρίσκονται ξανά στην ίδια κατάσταση αλλά με διαφορετικούς ανθρώπους. Αυτός είναι ο κυκλικός χρόνος. Έτσι αντιμετωπίζετε θέματα που επιθυμείτε να λύσετε. Να εν-θυμάστε πως μπορείτε να φυτέψετε θετική ενέργεια στον κυκλικό χρόνο.
Αυτό σας ζητάμε να κάνετε σήμερα. Βάζοντας αυτή την ενέργεια στον κυκλικό χρόνο, όχι μόνο εξασφαλίζετε πως θα έχετε ένα μέλλον αλλά επιταχύνετε και τη διαδικασία. Αν αυτό κάνει τα πράγματα να κινηθούν προς τα εμπρός, τι θα κάνει ένα εντύπωμα στον κυκλικό χρόνο; Αυτό γίνεται μέσα από το πάθος σας αγαπημένοι μας, και γι’ αυτό τον λόγο το έχετε. Είναι αυτό που νιώθετε όταν πραγματοποιείτε το πάθος σας. Κάθε κομμάτι σας φωτίζεται κι αρχίζει να λάμπει, φέροντας λίγο περισσότερο φως. Κάθε κύτταρο στο σώμα σας αρχίζει να συνθέτει και να αποθηκεύει περισσότερη φωτονική ενέργεια, τα σωματίδια φωτός που είναι αναπόσπαστο κομμάτι σας. Επίσης θα παρατηρήσετε μια πρόοδο στον ανθρώπινο εαυτό γιατί το πνεύμα σας είναι ικανό τώρα να είναι περισσότερο παρόν στην εμπειρία σας στη Γη. Το σώμα σας θα αρχίσει να προσαρμόζεται ώστε να καταστεί αυτό δυνατόν και θα αρχίσετε να παρατηρείτε αλλαγές, όπως αλλαγές στη συνειδητότητα. Όταν αρχίσετε να ενώνεστε με νέους τρόπους και να συνδέεστε μεταξύ σας, θα δείτε ότι εκεί βρίσκονται οι απαντήσεις.
Το Κύμα που Υποχωρεί.
Θέλουμε να σας πούμε για την ευρύτερη οπτική του κύματος. Υπάρχουν τεράστια κύματα και κάθε νέο κύμα που σκάει, αποτελεί πρωτοσέλιδο. Μιλάτε γι’ αυτό, το γιορτάζετε και μερικές φορές το φοβάστε αν είστε κατά κάποιον τρόπο εναντίον του. Αυτό συμβαίνει κι έτσι εξελίσσεται. Αυτό που δεν βλέπετε πάντα είναι το κύμα που υποχωρεί και κινείται προς τα πίσω, επειδή συχνά είναι κρυμμένο. Πολλές φορές επιλέγετε να μην το κοιτάζετε, οπότε το κρύβετε από το οπτικό σας πεδίο. Αυτό που συμβαίνει είναι υπέροχο γιατί αν και κάνει πολλούς να φοβούνται, είναι ουσιαστικά μια ευκαιρία να επανεξετάσετε κάθε σωματίδιο αυτών που χτίζετε για το μέλλον.

Κατανόηση των Συστημάτων Πεποίθησης των Άλλων
Η νέα ενέργεια βρίσκεται εδώ και μαθαίνετε να εγκλιματίζεστε σε αυτήν. Αυτό αυξάνεται από τις 27 Σεπτεμβρίου και μετά. Κινείται με απίστευτο ρυθμό και θα δείτε μερικές ανωμαλίες που δεν θα μπορούν να εξηγηθούν εύκολα. Όμως, κάποιες από αυτές θα έχουν να κάνουν με ένα βαρυτικό κύμα που πέρασε πριν από περίπου έναν χρόνο. Είναι απίστευτο τι άνοιξε αυτό το κύμα και θα σας πούμε περισσότερα καθώς θα περνάει ο καιρός. Αγαπημένοι μας, να περιμένετε θαύματα και την φυσική σας να αλλάζει λίγο καθώς θα αρχίζετε να διευρύνετε την κατανόησή σας για το Όλα Όσα Είναι. Θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε στην καθημερινή σας ζωή και όχι μόνο στην πνευματικότητά σας. Πολλές φορές αγαπημένοι μας, έπρεπε να απομονωθείτε σε βαθύ διαλογισμό, αποκόπτοντας εντελώς κάθε πτυχή της καθημερινότητάς σας ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε και να ανανεώσετε το πνεύμα σας. Κι αν μπορούσατε να το ανανεώσετε χωρίς την αποσύνδεση; Αν μπορούσατε να βαδίζετε σε πλήρη σύνδεση με το διαλογιστικό πνεύμα σε κάθε σας βήμα; Αυτό είναι που συμβαίνει και γι’ αυτό εκπαιδεύεστε όλοι αυτή τη στιγμή. Όλα τα διαφορετικά επίπεδα εξέλιξης ενώνονται με έναν μοναδικό σκοπό να φέρουν την αγάπη στον πλανήτη. Ναι, αυτή είναι η δουλειά που έχετε να κάνετε όλοι και το επόμενο επίπεδο της ανθρωπότητας το οποίο αρχίζετε να βλέπετε. Το ενδιαφέρον είναι πως το εύρος της ανθρωπότητας ήταν μεγαλύτερο από όσο νόμιζαν οι περισσότεροι. Αυτή είναι μια εποχή ενδοσκόπησης και κατανόησης. Είναι μια εποχή να κάνετε καταγραφή του ποιοι είστε και να ανακαλύψετε με ποιες πτυχές σας συνηχείτε περισσότερο. Αποκτήστε μεγαλύτερη επίγνωση για τους πολιτισμούς και τις ενέργειες για τις οποίες φυσιολογικά δεν θα ενδιαφερόσασταν, επειδή δεν βρίσκονται στην ίδια δόνηση με εσάς. Αυτή είναι η εποχή να αρχίσετε να επεκτείνεστε, να αποκτάτε επίγνωση του πώς αντιδρούν οι άνθρωποι στη Γη και πώς σκέφτονται. Αν και έχουμε μιλήσει εκτεταμένως για τα συστήματα πεποίθησης στον πλανήτη σας, σάς λέμε πως το να κατανοήσετε τα συστήματα πεποίθησης των άλλων είναι δύσκολο. Μπορεί να κάνει μεγαλύτερη διαφορά από όσο φαντάζεστε, κάνοντας τη Γη έναν θησαυρό. Αγαπημένοι μας, έτσι ακριβώς φαίνεται.
Πρέπει να γίνει πολλή δουλειά ώστε να κατακαθίσει αυτή η ενέργεια, όπου κι αν βρίσκεστε στον πλανήτη. Όλοι έχετε συμφωνήσει να δημιουργήσετε αυτή την υπέροχη σύνδεση από καρδιάς που βλέπουμε στην Εστία. Αυτός είναι ο πιο όμορφος και πολύπλοκος ιστός που προστατεύει τη Γη, φωτίζει τις καρδιές και μεταφέρει την ενέργεια από την Εστία. Όλοι σας αποτελείτε μέρος του και κρατάτε με υπερηφάνεια τη σημαία των Εργατών του Φωτός στη Γη, φέροντας την ενέργεια από την Εστία και εν-θυμίζοντας στους ανθρώπους ποιοι πραγματικά είναι. Μπράβο σας αγαπημένοι μας.
Τώρα θα αποσυρθούμε για λίγο και θα επιστρέψουμε αμέσως.
Το Μαγνητικό Κύμα
Να ‘σαστε! Είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής  Υπηρεσίας. Σκέφτηκα να έρθω και να σας γαργαλήσω και να αλλάξω τον ρυθμό για λίγο. Οι άνθρωποι σκέφτονται πάρα πολύ και ο καπνός που βγαίνει από το κεφάλι σας έχει αρχίσει να μολύνει τον αέρα. Καταντάει γελοίο! Μπορείτε, ξέρετε, να χαμογελάστε στον δρόμο προς την Εστία χωρίς πρόβλημα. Δημιουργείτε την πραγματικότητά σας άσχετα με το σε ποια χώρα ζείτε, ποια κυβέρνηση έχετε ή τι υπάρχει γύρω σας. Όλοι σας έχετε υπέροχη και ξεχωριστή ενέργεια. Μπορείτε να φωτίσετε τον κόσμο γύρω σας με πολλούς τρόπους, οπότε σας παρακαλούμε σταματήστε να παραδίδετε την ενέργειά σας σε ανθρώπους και πράγματα γύρω σας. Εσείς είστε οι ισχυροί. Αυτό το εξασφαλίσαμε πριν φύγετε από την Εστία. Σας φορτίσαμε τις μπαταρίες με τρόπο που μόνο εμείς μπορούμε και κάναμε πολύ καλή δουλειά. Έχετε πολλή επιπλέον ενέργεια, να το εν-θυμάστε αυτό αγαπημένοι μας. Ξέρουμε πως μερικοί από εσάς έχουν κουραστεί να μεταφέρουν πράγματα στους ώμους τους και πολλές φορές μεταφέρετε πάρα πολλά. Σας κρατάμε, οπότε δεν μπορείτε να πέσετε ακόμα κι αν το προσπαθήσετε. Βρίσκεστε σε ένα μονοπάτι μεγαλείου που έχει ανοίξει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά που ποτέ δεν ολοκληρώθηκε. Θα είστε οι πρώτοι που θα το κάνετε και το λέμε ειλικρινά. Έχετε ήδη περάσει όλα τα σημάδια που άφησαν οι προηγούμενοι και έχετε ξεπεράσει αυτά από την εποχή της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας. Προσπαθείτε όμως ακόμα να τα εναρμονίσετε όλα, φέρνοντας αυτό το τεράστιο εύρος της ανθρωπότητας λίγο εγγύτερα μέχρι να εισέλθετε στα επόμενα επίπεδα. Υπάρχουν πολλά με τα οποία μπορείτε να εργαστείτε. Να θυμάστε πως έχετε έναν ρυθμό στην καρδιά σας κι αυτό είναι μαγικό, γιατί όλοι είστε διαφορετικοί. Μοιραστείτε λοιπόν αυτό τον μοναδικό ρυθμό. Μοιραστείτε αυτά που κάνουν την καρδιά σας να τραγουδά και ακολουθήστε τα με κάποιον τρόπο. Να ξέρετε πως υπάρχει ένα κλειδί, επειδή είστε δημιουργοί και πάντοτε ήσασταν. Δημιουργείτε μαγεία μπροστά σας, γυρίζοντας, ανοίγοντας τα μάτια και απλώνοντας αυτή την υπέροχη ενέργεια. Έπειτα λέτε, “Τι συνέβη; Δεν ξέρω τι να κάνω”. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν καταλαβαίνετε ότι εσείς τα έχετε δημιουργήσει αυτά. Σας λέμε λοιπόν να δημιουργήσετε κάτι πολύ όμορφο και πολύ μεγάλο.
Εκφράστε Ευχαριστίες Για Όσα Έχετε
Η δημιουργική ενέργεια θα πάει μακριά, γιατί πολλοί άνθρωποι είναι τυλιγμένοι από φόβο. Είναι σχεδόν σαν η δημιουργική ενέργεια δεν χρησιμοποιείται, οπότε ελάτε και δημιουργήστε κάτι μαγικό όσο όλοι είναι απασχολημένοι. Παρατηρήστε πόση ενέργεια θα βρεθεί πίσω σας, επειδή το μαγνητικό κύμα, το οποίο παλιά ονομαζόταν βαρυτικό κύμα, θα ανοίξει την καρδιά σας με νέους τρόπους. Αρχίζετε να αναμειγνύετε την ηλεκτρική ενέργεια με τη μαγνητική ενέργεια καθώς μαθαίνετε πώς να σκέφτεστε με την καρδιά σας και να αισθάνεστε με το κεφάλι σας. Ναι, σας είναι δύσκολο. Με το κύμα που υποχωρεί στη Γη, έχετε ευκαιρίες να δείτε τα πράγματα από μια εντελώς νέα οπτική. Ελπίζουμε να το απολαύσετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο να κάνετε το μεγαλύτερο πράγμα που μπορείτε: να εκφράσετε ευχαριστίες για όσα έχετε. Εκφράστε ευχαριστίες για την ομορφιά που βλέπετε γύρω σας και για το ότι είστε από τους συμμετέχοντες που βοηθούν να αλλάξει ο κόσμος σας. Παρακολουθήστε καθώς τον πηγαίνετε στο επόμενο επίπεδο.
Είστε μαγικά όντα, μοιράστε το αυτό. Να ξέρετε πως κάθε φορά που αγγίζετε κάτι ή στέλνετε την πρόθεσή σας, την αγάπη σας ή την ενέργειά σας, στέλνετε αυτή την υπέροχη ακτίνα φωτός που είναι ικανή να αγγίξει την καρδιά κάποιου άλλου με την αγάπη σας. Είστε αυθεντίες σε αυτό, όλοι σας. Συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά αγαπημένοι μας. Η ενέργεια ξεκίνησε και τώρα θα δούμε πού θα την πάτε.
Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό όποτε μπορείτε. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να μην ξεχνάτε να παίζετε όμορφα μαζί. Είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας και σας αγαπώ.
Espavo αγαπημένοι μας.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.
Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα