Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Οι επιστήμονες θέλουν να δώσουν στην ατμόσφαιρα ένα αντιόξινο για “να την ανακουφίσουν από την Κλιματική Αλλαγή”

chemtrails

Δεν επαρκεί η επιβολή πράσινων φόρων, δεν επαρκεί η εξάπλωση των ΑΠΕ, δεν επαρκεί η συρρίκνωση της βιομηχανίας, θέλουν και να ψεκάσουν την ατμόσφαιρα και, όπως λένε, πάλι δεν θα επαρκεί!: “Δεν θα λύσει το βασικό πρόβλημα, αλλά η «γεωμηχανική» μπορεί μόλις να έγινε λίγο πιο ασφαλής”

Το άρθρο είναι του bloomberg.com, όπου ισχυρίζεται ότι “σχεδόν” όλοι οι επιστήμονες συμφωνούν ότι οι θερμοκρασίες της γης έχουν ανέβει. Φυσικά, γιατί υπάρχει και μια μεγάλη μερίδα που ανήκει στους “μη σχεδόν” οι οποίοι διαφωνούν αλλά δεν ακούγονται, δεν προβάλλονται, δεν καταμετρώνται.
Με βάση το δικό τους δεδομένο, λοιπόν, που δεν σηκώνει καμία αντίρρηση και αμφιβολία, “οι μακροχρόνια μέσες παγκόσμιες θερμοκρασίες σταθερά αυξάνονται, και οι διεθνείς προσπάθειες για την αντιμετώπισή τους σταθερά υπολείπονται, έτσι κάποιοι επιστήμονες και μηχανικοί ψάχνουν όλο και πιο απελπιστικές λύσεις για τα συμπτώματα της παγκόσμιας κλιματικής αλλαγής”. 
Κι εδώ αναφέρει ότι “μία προσέγγιση για τη «γεωμηχανική» στη γη είναι να μιμηθεί την φυσική ατμοσφαιρική επίδραση ψύξης που τείνει να ακολουθήσει η τεράστια διασπορά του διοξειδίου του θείου στην ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια μιας ηφαιστειακής έκρηξης. Υπάρχουν μερικά προφανή προβλήματα με την προσέγγιση αυτή. Για παράδειγμα, δεν είναι σαφές ποια χώρα ή διεθνής οργανισμός (σ.σ. δείτε παρακάτω), θα επιτρέπεται να απελευθερώσει το διοξείδιο του θείου. Η χημική ουσία είναι επίσης ένας ρύπος που μπορεί να προκαλέσει όξινη βροχή. Θα μπορούσε έμμεσα τόσο να ροκανίσει το στρώμα του όζοντος που προστατεύει τα έμβια όντα από την υπεριώδη ακτινοβολία και να θερμάνει το κάτω μέρος της στρατόσφαιρας πάνω από τους τροπικούς, σε ύψος περίπου 19 μίλια.
Μια ομάδα ερευνητών του Χάρβαρντ με επικεφαλής τον David Keith, καθηγητής της εφαρμοσμένης φυσικής και της δημόσιας τάξης, μόλις πρότεινε μια διαφορετική λύση στην Proceedings of the National Academy of Sciences. Ένα αεροζόλ ανθρακικού ασβεστίου που θα έχει παρόμοια επίδραση ψύξης, όπως το διοξείδιο του θείου στην ανώτερη ατμόσφαιρα και θα συμβάλει στην προστασία της στιβάδας του όζοντος ως μπόνους. 

Η προσέγγιση είναι παρόμοια με την παροχή στην ατμόσφαιρα μιας χούφτας αντιόξινων δισκίων. Το αερόλυμα θα μπλοκάρει την όποια εισερχόμενη ηλιακή ενέργεια και θα εξουδετερώσει αιωρούμενα σωματίδια οξέος που είναι κακό για το όζον. 
Η νέα μελέτη ανοίγει επιλογές σποράς της ατμόσφαιρας του κόσμου πέρα από το διοξείδιο του θείου, το οποίο έχει προκαλέσει μεγάλη συζήτηση εντός και εκτός της επιστημονικής κοινότητας. Όσον αφορά μια ένωση ασβεστίου που είναι από τις πιο κοινές στη γη, “θα μπορούσε να έχει σημαντικά μικρότερο κίνδυνο για το περιβάλλον από το θειικό αεροζόλ,” γράφουν οι συγγραφείς. 
Το έγγραφο που απηχεί νουθεσίες εμφανίστηκε πέρυσι σε ένα Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας για τη μελέτη “τροποποίησης albedo”,  μια επιστημονική φράση που σημαίνει αύξηση της ικανότητας της γης να αντανακλάσει το εισερχόμενο ηλιακό φως. Η επιτροπή που ανέλαβε τη μελέτη “ανησυχεί ότι η κατανόηση των ηθικών, πολιτικών και περιβαλλοντικών συνεπειών μιας δράσης τροποποίησης albedo είναι σχετικά λιγότερο προηγμένη από την τεχνική ικανότητα να το εκτελέσει”.
Για να το θέσω απλά: Γνωρίζοντας πώς να κάνουν κάτι, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό το ‘κάτι’ το κάνει μια μεγάλη ιδέα”. 
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 12 Δεκεμβρίου και πάει πακέτο με το ακόλουθο βίντεο:

Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα

Εδώ και δεκαετίες, υπάρχει μια μεγάλη μερίδα πολιτών -παγκόσμια- που ισχυρίζεται με πεποίθηση ότι διενεργούνται αεροψεκασμοί και ότι οι τεράστιες ουρές που αφήνουν τα αεροπλάνα δεν είναι καυσαέρια ή υδρατμοί, αλλά κάποιο χημικό υλικό.
Στην Αμερική αυτή η παρατήρηση ξεκίνησε από τη δεκαετία ’90, ενώ στην Ελλάδα από το 2000 και μετά, με αυξητική πορεία στα χρόνια των μνημονίων.
Όταν στις ΗΠΑ άρχισαν να ακούγονται βροντερά οι φωνές κατά αυτών των ψεκασμών να πληθαίνουν, τότε εμφανίστηκε ξαφνικά και η ιδέα της Γεωμηχανικής σε μεγάλη κλίμακα, το “για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής” προστέθηκε πολύ αργότερα. Σχεδόν ταυτόχρονα εμφανίστηκε και ο ‘περιβαλλοντολόγος-ακτιβιστής’ Αλ Γκορ, που μόλις ξεμπέρδεψε με τη θητεία του αντιπροέδρου στην κυβέρνηση Κλίντον, πήρε σβάρνα τον πλανήτη κι άρχισε την προπαγάνδα της υπερθέρμανσης που κατόπιν μετονομάστηκε για πιο βολικά, σε κλιματική αλλαγή. Ταυτόχρονα, δημιουργήθηκε το Διακυβερνητικό Πάνελ Κλιματικής Αλλαγής, γνωστό ως IPCC που περιλαμβάνει επίλεκτους επιστήμονες από την πρώην επιστημονική οργάνωση Advisory Group on Greenhouse Gases, χρηματοδοτείται αδρά από το Ίδρυμα Ρόκφελερ και τελεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ.
Και πάλι ταυτόχρονα, εμφανίστηκαν κάτι ακτιβιστές από το πουθενά, που δεν τους γνώριζε πριν ούτε η μάνα τους, για να ισχυριστούν ότι οι ψεκασμοί που βλέπουμε παγκοσμίως είναι στα πλαίσια της Γεωμηχανικής που ήδη διεξάγονται μυστικά.

Η… “εξήγηση” και “διαρροή” αυτής της πληροφορίας άρεσε τότε, γιατί:

  1. Επιβεβαίωνε την ύπαρξη προβλήματος κλιματικής αλλαγής
  2. Διαφήμιζε εμμέσως έστω κι αρνητικά στο ευρύ κοινό τι είναι η Γεωμηχανική
  3. Έδινε άλλοθι σε αξιωματούχους, αλλά και πολίτες σε θέσεις-κλειδιά -όπως είναι μετεωρολόγοι, ένστολοι, πιλότοι, μεγαλοδημοσιογράφοι κ.λ.π.- να σωπαίνουν ή ακόμα και να συγκαλύπτουν τους αεροψεκασμούς, ακόμα και να τους γελοιοποιούν, κάτω από το πρόσχημα ότι αφορά ένα μεγάλο πρότζεκτ που γίνεται για το καλό του πλανήτη.
  4. Έριχνε πραγματικά στάχτη, όχι στον πλανήτη, αλλά στα μάτια, ώστε να μη συνδέονται οι αεροψεκασμοί με τον αληθινό σκοπό τους, που είναι ο ιονισμός της ατμόσφαιρας μέσω των νανοσωματιδίων που ψεκάζουν, προκειμένου να λειτουργούν ραντάρ και ασύρματες τεχνολογίες στρατιωτικές και κύρια τα πανίσχυρα οπλικά συστήματα τύπου HAARP. Η τεχνική αυτή αναπτύχθηκε πρώτα στη Σοβιετική Ένωση για αμυντικούς σκοπούς κι επικοινωνίες (Πρόγραμμα Ασπίδα) και κατόπιν στην Αμερική, για τους ίδιους λόγους, αλλά και για έλεγχο του καιρού και του νευρικού συστήματος των ανθρώπων.
Κατά καιρούς, λοιπόν, έχουμε κάτι τέτοια δημοσιεύματα, που σκοπό έχουν να προετοιμάσουν το κοινό ότι οι ψεκασμοί μπορεί να γίνονται πλέον φανερά, υπό την αιγίδα μιας χώρας ή ενός οργανισμού, όπως αναφέρει το άρθρο -ας πούμε ΟΗΕ, για να είμαστε μέσα- να καταμετρηθούν οι αντιδράσεις, ή ακόμα να γίνει και μια έμμεση απειλή, αν δεν “συνεργαστείτε” με τα όσα ζητάμε, ως κυβερνήσεις και ως πολίτες, θα αναγκαστούμε να σας ψεκάσουμε.
Στα τόσα “ταυτόχρονα” που αναφέραμε λάμπει δια της απουσίας η μελέτη του Τζον Χόλντριν, το Ecoscience, για τον απλούστατο λόγο, ότι προηγήθηκε τριών δεκαετιών. Στο βιβλίο αυτό, ο Τζον Χόλντριν, επονομαζόμενος ‘Τσάρος της Επιστήμης’ και δεξί χέρι του Ομπάμα και λατρευτός του Ρόκφελερ (τον ονομάζει Ο άνθρωπος που περπάτησε πάνω στο νερό) αναφέρεται -από τότε- σε ψεκασμούς της ατμόσφαιρας για διαχείριση της ηλιακής ακτινοβολίας. Φυσικά, δεν είναι το μόνο που αναφέρει. Για να σωθεί ο πλανήτης, κύρια ζητάει μείωση του πληθυσμού και έλεγχο των γεννήσεων με μεθόδους που θα ζήλευε ο ίδιος ο Χίτλερ: τσιπάκι στειρότητας, εκτρώσεις, αρπαγή τέκνων ανήλικων μητέρων κ.λ.π. Ταυτόχρονα με το δικό του υπέρ-σύγγραμμα, την ίδια δεκαετία κυκλοφόρησε και το βιβλίο του Ζ. Μπρεζίνσκι, “Between Two Ages”, όπου σε ένα σημείο αναφέρει ότι παρά τις αντιρρήσεις κάποιων για την επέμβαση στο περιβάλλον, οι τεχνολογίες που θα ελέγχουν τους πληθυσμούς έχουν ήδη δρομολογηθεί.
Είναι κάτι που δεν καταλάβατε μετά απ’ όλ’ αυτά; Ναι, μας ψεκάζουν και δεν είναι ούτε για το καλό μας, ούτε για το καλό του πλανήτη!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα