Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Έρευνα: Πόσο σεξ το μήνα είναι αρκετό για τους άνδρες;

καλύτερη εποχή για σεξ

Δικαίως το σεξ έχει χαρακτηριστεί από τους επιστήμονες φθηνό φάρμακο δια πάσα νόσο.

Καθημερινά νέες μελέτες που πραγματοποιούνται αποδεικνύουν τα οφέλη που έχουν οι ερωτικές περιπτύξεις στην καλή υγεία.Πλέον μια νέα έρευα καταδεικνύει ότι η συχνότητα με την οποία κάνουν σεξ οι άνδρες έχει άμεση εξάρτηση με την καλή υγεία.
Οι ειδικοί της Αμερικανικής Ουρολογικής Εταιρείας συνιστούν στους άνδρες να κάνουν σεξ για να μειώσουν τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του προστάτη.
Την ίδια στιγμή μια ακόμα μελέτη που είχε δημοσιευθεί στην επιθεώρηση JAMA επιβεβαίωνε τα οφέλη της συχνής εκσπερμάτισης.

Πόσο…. συχνά;

Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε και μια ακόμα μελέτη που είχε δημοσιευθεί στην επιθεώρηση JAMA. Σύμφωνα με τους μελετητές στην περίπτωση που ο άνδρας εκσπερματώνει 21 φορές το μήνα ο κίνδυνος θεωρητικά μειώνεται σε ποσοστό 20% συγκριτικά με εκείνους τους άνδρες που φτάνουν σε οργασμό εφτά με οκτώ φορές το μήνα.
Πάντως εκτός από την συχνότητα σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση καρκίνου του προστάτη παίζουν τα γονίδια και η κληρονομικότητα.
Για τους παραπάνω λόγους οι ειδικοί συστήνουν σε όλους τους άνδρες με κληρονομικότητα να πραγματοποιούν το τεστ για τον προστάτη PSA από την ηλικία των 40 ετών.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα