Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Πώς να κάνουμε τηλεκίνηση (Tutorial)

Το σύμπαν είναι γεμάτο μυστήρια που προκαλούν τις γνώσεις και την κατανόησή μας.
Η Τηλεκίνηση, είναι αληθινή; .. Μπορείτε να αποφασίσετε.
Μετάφραση σχόλια από τον Zaxo Skafida

  
.
Τι είναι η τηλεκίνηση; 
Ο όρος Psychokinesis  προέρχεται από τις Ελληνικές λέξεις Ψυχή που σημαίνει (ψυχή) και Kinesis  σημαίνει κίνηση. 
Τηλεκίνηση  (ΤΚ) ή Psychokinesis (PK), ορίζεται ως η ικανότητα να κινηθούν τα αντικείμενα σε απόσταση από την ψυχική δύναμη ή άλλα μη φυσικά μέσα. Με τον όρο τηλεκίνηση εννοούμε  την μετακίνηση ή αιώρηση  αντικείμενων ως την γνωστή  κάμψη των κουταλιών.
Αλλά πώς θα επιτευχθεί κάτι τέτοιο; 
Πώς θα ξέρετε αν είναι πραγματική, ή αν είναι κάτι που μπορείτε πραγματικά να κάνετε;
Ζούμε σε έναν κόσμο που θέλει να δει δράση. Έτσι, κάτω από το βίντεο είναι μερικές βασικές πρακτικές που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι και να αποφασίσει για τον εαυτό σας. 
Βάλτε τις στο μυαλό σας .. και να είστε υπομονετικοί.
.



Πώς να μάθετε τηλεκίνηση


Πριν ξεκινήσετε
Η συγκέντρωση και η πίστη είναι το κλειδί
Η συγκέντρωση είναι υψίστης σημασίας για όποιον προσπαθεί να μάθει τηλεκίνηση και όσο βαθύτερα μπορείτε να επικεντρωθείτε, τόσο πιο γρήγορα μπορείτε να αναπτύξετε τις ικανότητές σας στη τηλεκίνηση. Έτσι ξοδέψτε χρόνο για την ανάπτυξη ικανοτήτων της συγκέντρωσής σας πριν ξεκινήσετε να προσπαθήσετε να κάνετε τηλεκίνηση.
  • Για να κάνετε τηλεκίνηση πρέπει να είστε χαλαρωμένος. Ένας τρόπος να γίνει αυτό είναι να καθαρίσετε το μυαλό σας με τον διαλογισμό. 
    Ο διαλογισμός δεν είναι το παν, αλλά θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε και να ενισχύσει τη συγκέντρωσή σας.
  • Πιστεύοντας ότι είναι αλήθεια: Οι αρνητικές πεποιθήσεις είναι ένα πολύ γνωστό εμπόδιο για να μη πετύχετε τίποτα. Θα πρέπει να πείσετε το μυαλό σας ότι αυτό είναι εφικτό και μπορεί να γίνει.
  • Οραματιστείτε. Θα πρέπει να γίνετε ένα με το αντικείμενο, αισθανθείτε το, πιστέψτε ότι είναι μέρος του εαυτού σας. Συνδεθείτε με το αντικείμενο και δείτε αυτό σαν είναι προέκταση του χεριού σας, ή αναμίξτε την ενέργειά σας με το αντικείμενο και μετακινήσετε αυτό. Μην σκέπτεστε ή επιθυμείτε, απλά μετακινήστε αυτό. ( Όταν επιθυμείς κάτι είναι σαν να μη το έχεις )
  • Πρακτική.  Εξασκηθείτε για 5 -15 λεπτά την ημέρα για να βελτιώσετε τη συγκέντρωσή σας και τις τηλεκινητικές δυνάμεις σας. Η τηλεκίνηση δεν είναι κάτι που μπορείς να μάθεις από την μια μέρα στην άλλη, απαιτεί καθημερινή πρακτική. Όσο περισσότερο εξασκήστε, τόσο ισχυρότεροι γίνεστε.

  • Να είστε υπομονετικοί. Η πρόοδος στην τηλεκίνηση ποικίλλει σημαντικά από άτομο σε άτομο.
  • Βελτιώστε την καθημερινή συγκέντρωσή σας.  Αν δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε για μακρύ  χρονικό διάστημα  δεν θα μπορέσετε να προχωρήσετε περαιτέρω.
.


Τα βήματα για να κάνετε ένα πείραμα τηλεκίνησης
 .
Εδώ είναι τα βήματα που απαιτούνται για να δοκιμάσετε ή να αναπτύξετε την ικανότητά σας στην τηλεκίνηση:
  • Βήμα πρώτο: εστιαστείτε στο αντικείμενο για περίπου 10 λεπτά μέχρι να αισθανθείτε ότι είναι ένα μέρος σας
  • Βήμα δεύτερο: Οπτικοποίηστε την αλλαγή που θέλετε να κάνετε με το αντικείμενο σας, αν θέλετε να το λυγίσετε ή να το μετακινήσετε.
  • Βήμα τρίτο: Προσπαθώντας να μετακινήσετε το αντικείμενο είναι το τελικό βήμα, δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσει βία (δύναμη ή βιασύνη), διότι δεν θα λειτουργήσει.
* Συνιστάται να κρατήστε σημειώσεις. Πόσο καιρό έκανες διαλογισμό, πώς ένιωθες, ήσαστε σε θέση να εστιαστείτε και να μετακινήσετε το αντικείμενο, πόσο καιρό κάνετε την πρακτική σας, η ποία άσκηση δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε; κ.λπ. Κρατώντας σημειώσεις μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο για την εξέλιξη σας.
.( Η ιστοσελίδα Spirit Online προσφέρει μια μέθοδο επτά βημάτων για να βελτιώσει κανείς τις τηλεκινητικές του ικανότητες:
1. Να διαλογίζεστε καθημερινά για μισή ώρα ή για δεκαπέντε λεπτά εάν το πρόγραμμά σας είναι πολύ γεμάτο.
2. Προσπαθήστε να επιτύχετε ψυχοκίνηση τουλάχιστον μια φορά την ημέρα, ή και δυο εάν αυτό είναι δυνατό. Δώστε στον εαυτό σας το περιθώριο 30 έως 60 λεπτών στην προσπάθεια αυτή.
3. Επικεντρωθείτε σε μια μέθοδο, τουλάχιστον για μια βδομάδα. Εάν δε δείχνει αποτελέσματα, αλλάξτε μέθοδο.
4. Ασκηθείτε με χαλαρότητα. Αντί να το πάρετε πολύ στα σοβαρά, σκεφτείτε το σαν ένα πείραμα ή ένα παιχνίδι. Εάν προσπαθήσετε πάρα πολύ στο τέλος θα απογοητευτείτε και αυτό δε θα σας βγάλει πουθενά.
5. Μην τα παρατάτε.
6. Μη λέτε στον εαυτό σας ότι δε μπορείτε να το κάνετε, γιατί μπορείτε.
7. Πιστέψτε! )



Άσκηση Προθέρμανσης  : Ο Psi-ball
.
Μπορείτε να ξεκινήσετε με αυτή την άσκηση για να προθερμανθείτε και να ενισχύσετε τη συγκέντρωση και την οπτικοποίηση σας: 
Τρίψτε τα χέρια σας μαζί για περίπου ένα λεπτό (ή δύο). Αυτή φορτίζει το ενεργειακό πεδίο ανάμεσα στα χέρια σας.
Μετά από περίπου ένα λεπτό απομακρύνετε τα χέρια σας, και προσπαθήστε να αισθανθείτε την ενέργεια ανάμεσα στα χέρια σας και με βάση αυτό που αισθάνεστε, προσπαθήστε να σχηματίσετε μια μπάλα με αυτό. Επικεντρωθείτε σε αυτό που αισθάνεστε ανάμεσα στα χέρια σας. Αισθάνεστε τη ζεστασιά ή το κρύο; Μικρή ή μεγάλη; Αισθάνεστε να τη τραβάτε ή να την πιέζετε; Παίξτε με αυτή και να κρατήσετε επικεντρωμένη την αίσθηση ανάμεσα στα χέρια σας



Ενδεικτικά οπτικοποίηση της μπάλας psi
Μόλις αισθανθείτε τη psi-μπάλα ανάμεσα στα χέρια σας, είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα.
(Πώς να δημιουργήσεις psi-μπάλα, το καλύτερο βίντεο που κυκλοφορεί, αν δεν γνωρίζετε αγγλικά βάλτε την αυτόματη μετάφραση.
Chi Ball – How to Make a Chi Ball or Psi Ball of Energy (Qi Ball)


(Ενέργεια Chi (Chi - Ki energy - greek subs)   https://www.youtube.com/watch?v=JM4EYYVaXOA)


Άσκηση 1: Ο Psi-τροχός 
.
Απαιτούμενα υλικά:
  • Ένα κομμάτι χαρτί ή αλουμινόχαρτο 10χ10 εκ περίπου.
  • Μια καρφίτσα, βελόνα ή οδοντογλυφίδα.
  • Μια γόμα, φελλό η αφρολέξ.
  • Ένα ποτήρι, κανάτα ή 
    μπολ.
.
Μέθοδος: Τώρα, μπήχτε στη γόμα ένα από τα παραπάνω αντικείμενα έτσι ώστε η αιχμή να είναι στραμμένη προς τα επάνω. Στη συνέχεια, διπλώστε το χαρτί ή το αλουμινόχαρτο στη μία διαγώνιο και μετά στην άλλη και φτιάξτε τον αστέρα που βλέπετε παραπάνω. Τώρα θα πρέπει να ισορροπήσει το χαρτί στην κορυφή της ακίδας. Στη συνέχεια, θα πρέπει να καθαρίσετε το μυαλό σας και να εστιάσετε την προσοχή σας στο χαρτί. Πρέπει να μορφοποιήσετε την ενέργειά σας ώστε να νοιώθετε ότι τα κύτταρα του χαρτιού είναι δικά σας. Πρέπει να το αφήσετε να συνδεθεί μαζί σας. Στη συνέχεια, αφού έχουμε την αίσθηση ότι αυτό είναι ένα με σας, θα πρέπει να προσπαθήσετε να μετακινήσετε αυτό σαν να είναι το χέρι σας.                                                                                                           


Κατέβασε τον ενεργειακό τροχό 



Σημείωση: Βάλτε ένα διαφανές γυαλί πάνω από τον psi τροχό, έτσι ώστε ο αέρας να μη μπορεί να επηρεάζει τον PSI-τροχό. Στη συνέχεια οραματιστείτε την ενέργεια των χεριών ή του μυαλού σας να ρέει προς τα κάτω προς το psi-τροχό στο κυτταρικό επίπεδο σας, οραματιζόμενοι να στρέφεται δεξιά ή αριστερά.


(MASTER SENTERIS ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ – TELEKINESIS
ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗΣ ΧΑΛΑΡΟΣ - ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ
https://www.facebook.com/panagiotis.senteris/videos/10206414345911568/)



Άσκηση 2: Στυλό κύλιση / ανύψωση
.
Απαιτούμενα υλικά:
  • Ένα στυλό
  • Μια επίπεδη επιφάνεια για να τοποθετήσετε το στυλό
Μέθοδος: Βρείτε ένα στυλό που μπορεί να είναι εύκολο να μετακινηθεί. Ρυθμίστε το στυλό πάνω στο τραπέζι, φροντίστε να μη το εμποδίζει κάτι κατά την μετακίνηση. Πάρτε μερικές στιγμές για να χαλαρώσετε την αναπνοή σας και το μυαλό σας. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια του μυαλού σας για να μετακινήσετε το στυλό στο τραπέζι. Δοκιμάστε όλους τους τρόπους σύνδεσης με το αντικείμενο: Οραματιστείτε την ενέργεια του μυαλού σας να ρέει όπως τα κύματα από το μυαλό σας στο στυλό και οραματιστείτε το στυλό να κυλάει στο τραπέζι.

(Τρία μαθήματα τηλεκίνησης από τον μοναδικό αξιόπιστο δάσκαλο στην Ελλάδα:
MASTER SENTERIS ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗΣ 1,2,3
https://www.youtube.com/watch?v=NcfMajD8ih8})



.
Άσκηση 3: Ο φελλός
Απαιτούμενα υλικά:
  • Φελλό ή κάτι άλλο που επιπλέει.
  • Ένα μπολ με νερό.
Μέθοδος: Αυτό είναι βασικά η ίδια με την παραπάνω άσκηση, αλλά απλώς με άλλα υλικά. Οραματιστείτε τον φελλό να κινείτε στην επιφάνεια του νερού.
Σημείωση: Αυτό δεν είναι το ίδιο με την υδροκίνηση. Στην υδροκίνηση, θα πρέπει το νερό να κινηθεί και ο φελλός είναι για να προσδιορίζουμε την κατεύθυνση της κίνησης του νερού.
.
.


Άσκηση 4: Το εκκρεμές 
.
Απαιτούμενα υλικά:
  • Ένα κορδόνι.
  • Ένα δαχτυλίδι χωρίς να έχει πολύτιμο λίθο, ή ένα κλειδί.
Μέθοδος: Θα πρέπει να λειτουργεί σαν εκκρεμές. Είναι το ίδιο πράγμα με τις άλλες περιπτώσεις, θα πρέπει να προσπαθήσετε να το σπρώξετε προς τα πίσω και εμπρός και να το μετακινήστε με τηλεκίνηση. 
.
.
.
.


.
Άσκηση 5: Χαρτί Σπρώξιμο  / Έλξη 
.
Απαιτούμενα υλικά:
  • Ένα φύλλο χαρτιού
  • Μια επιφάνεια για να τοποθετήσετε το χαρτί
Μέθοδος:
  1. Διπλώστε ένα φύλλο χαρτί στο μισό και βάλτε το όπως βλέπετε ώστε να στέκεται.
  2. Οραματιστείτε χορδές της ενέργειας σας να συνδέονται και να αρπάζουν την ενέργεια του χαρτιού.
  3. Οραματιστείτε το χαρτί, είτε να το έλκετε είτε να το σπρώχνετε.
  • (Σπρώξιμο) Επικεντρωθείτε στο χαρτί σαν να το διώχνει από εσάς ένας μαγνήτης, οραματιστείτε τα κύματα της ενέργειας να πιέζουν δυνατά και σαν μια ξαφνική έκρηξη σαν μια εκρηκτική αντίδραση.
  • (Έλξη) Επικεντρωθείτε στο χαρτί να πέφτει προς εσάς, οραματιστείτε μια ενέργεια σαν να ρουφά, σαν ένα κενό, αλλά δεν απορροφά μόνο με το ρούφηγμα έρχεται πιο κοντά σε εσάς.
  • Η τεχνική αυτή διδάσκει την ψυχική έννοια της ώθησης και έλξης


.
Άσκηση 6: φτερό σε ένα βάζο 
.
Απαιτούμενα υλικά:
  • Ένα φτερό
  • Ένα βάζο με καπάκι
Μέθοδος: Για αυτό θα χρειαστείτε ένα καθαρό, στεγνό βάζο με καπάκι και ένα φτερό. Τοποθετήστε το φτερό στο βάζο και βάλτε το καπάκι πάνω του, έτσι ώστε να ξέρετε ότι δεν υπάρχει τρόπος ο αέρας να επηρεάσει το φτερό.
Ρυθμίστε το βάζο πάνω στο τραπέζι μπροστά σας και  χρησιμοποιήστε τη τηλεκίνηση ώστε να κάνετε το φτερό να κινηθεί ή να αιωρείται.
Θυμηθείτε τι έχουμε πει στα προηγούμενα μαθήματα και τις ασκήσεις. Αφήστε τις σκέψεις σας για να μετακινηθούν προς τα κάτω και να γίνουν ένα με το φτερό σε κυτταρικό επίπεδο. Νιώστε τις ατομικές χορδές σας να γίνονται ένα  με το φτερό. Με το μάτι του μυαλού, αφήστε την ενέργεια του μυαλού σας να σηκώσει μόνο λίγες χορδές του φτερού προς στιγμή έως ότου τελικά ολόκληρο το φτερό σηκώνεται και αρχίζει να επιπλέει.
Εάν αυτό δεν λειτουργεί για σας, δοκιμάστε να οραματιστείτε την ενέργεια του μυαλού σας σαν άνεμο. Αφήστε τον εαυτό σας να αισθανθεί τον άνεμο, καθώς αφήνει το σώμα σας μέσα από το τρίτο μάτι σας. Όλος ο άνεμος να φυσήξει μέσα από το βάζο και σηκώσει το φτερό το αέρα. Μόλις αρχίσει το φτερό να πετάει στον αέρα, προσπαθήστε χρησιμοποιώντας το μυαλό σας να ελέγχετε το φτερό, κάνοντας το να πάει πάνω, κάτω ή δεξιά-αριστερά κατά βούληση και όχι μόνο να επιπλέει ανεξέλεγκτα.

(TELEKINESIS TUTORIAL Part 1 For Beginners
https://www.youtube.com/watch?v=eTWi9Nau7oE)



.
Άσκηση 7: Κάμψη φλόγας κεριού
.
Απαιτούμενα υλικά:
  • Ένα κερί
  • Κάτι για να ανάψουμε το κερί
Μέθοδος: Για αυτήν την άσκηση της τηλεκίνησης θα χρειαστείτε ένα κερί, και κάτι για να στηρίξετε το κερί μπροστά σας.
Ανάψτε ένα κερί και βάλτε το μπροστά σας. Κατά προτίμηση με τη φλόγα λίγο πάνω από το οπτικό πεδίο σας και αρκετά μακριά από εσάς ώστε η αναπνοή σας να μη επηρεάζει την φλόγα.
Μπορείτε επίσης να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν ρεύματα αέρα στο δωμάτιο. Απενεργοποιήστε τυχόν ανεμιστήρες που έχετε στο δωμάτιο και κλείστε όλα τα παράθυρα που μπορεί να είναι ανοικτά. Αφήστε το κερί να κάψει για λίγα λεπτά μέχρι που να δείτε ότι σταθεροποιείται η φλόγα.
Ο στόχος σας είναι να λυγίσετε την φλόγα. Οι προσπάθειες σας θα είναι να λυγίσετε την φλόγα προς μια μεριά την κάθε φορά. Θέλετε να δείτε μια σταθερή κάμψη στη φλόγα, και όχι  μόνο να τρεμοπαίζει προς τη μία πλευρά σαν να φυσούσε ένας άνεμος.
Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη του μυαλού σας και να βλέπετε ότι η ενέργεια αλληλεπιδρά με τη φλόγα του κεριού σε κυτταρικό επίπεδο. Όταν οι δύο ενέργειες έχουν συγχωνευτεί, αφήστε την ενέργεια του μυαλού σας να λυγίσει τη φλόγα.

(Εδώ στην Ελλάδα διδάσκεται το σβήσιμο του κεριού από τον Σεντέρη Παναγιώτη
 ΣΒΗΣΙΜΟ ΚΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΑΡΓΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΗ ΧΑΛΑΡΟ 
https://www.facebook.com/panagiotis.senteris/videos/10206421857539354/)


.
Άσκηση 8: Σύνθλιψη ενός κουτιού από αναψυκτικό 
.
Απαιτούμενα υλικά:
  • Ένα άδειο κουτί αναψυκτικού
  • Μια επιφάνεια
Μέθοδος:
  1. Πάρτε ένα άδειο κουτί αναψυκτικού και να το βάλετε κάπου κοντά σε σας.
  2. Τοποθετήστε το χέρι σας κοντά στο δοχείο, αλλά όχι να το αγγίζει.
  3. Συνδεθείτε με το δοχείο και αντί για ένα κύμα ενέργειας φανταστείτε σαν να είναι ολόκληρο το χέρι σας.
  4. Μετακινήστε το ενεργειακό χέρι και πιάστε το κουτί.
  5. Συμπιέστε το χέρι ενέργειας.
.
.


.  Λύγισμα κουταλιού

.
Από την ταινία The Matrix, όταν ένα νεαρό αγόρι λυγίζει ένα κουτάλι για να αποδείξει την μη πραγματικότητα της προσομοίωσης σε υπολογιστή
Κουτάλι κάμψη είναι η προφανής παραμόρφωση των αντικειμένων, ειδικά μεταλλικά μαχαιροπήρουνα, είτε χωρίς σωματική βία, ή με λιγότερη δύναμη από ότι κανονικά θα ήταν αναγκαία.
Το λύγισμα του κουταλιού προσέλκυσε την προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης στη δεκαετία του 1970, όταν κάποιοι υποστήριξαν ότι έχουν την ικανότητα να προκαλούν τέτοιες εκδηλώσεις με παραφυσικά ψυχικά  μέσα. Η πιο αξιοσημείωτη περίπτωση ήταν αυτή του UriGeller, ο οποίος πραγματοποιούσε κάμψη σε μεταλλικά κουτάλια, καθώς και μεταλλικά κλειδιά και διάφορα άλλα αντικείμενα και υλικά. Παραστάσεις του Geller αποδόθηκαν σε  μαγεία από τους κριτικούς όπως ο James Randi και Martin Gardner.
Ο συγγραφέας Michael Crichton περιγράφει την επιτυχημένη εμπειρία του με το λύγισμα του κουταλιού σε ένα πάρτι PK στο βιβλίο του 1988 Ταξίδια:
 Κοίταξα κάτω. Τα κουτάλι μου είχε αρχίσει να λυγίζει. Δεν το είχα συνειδητοποιήσει ακόμη. Το μέταλλο ήταν εντελώς εύκαμπτο, μαλακό όπως το πλαστικό. Δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστό, απλά είχε ζεσταθεί λίγο. ... Είχα λυγίσει  ένα κουτάλι, και ήξερα ότι δεν ήταν ένα τέχνασμα. Κοίταξα γύρω από το δωμάτιο και είδα μικρά παιδιά, οκτώ ή εννέα ετών, να λυγίζουν μεγάλες μεταλλικές ράβδους. Δεν προσπαθούσαν να ξεγελάσουν κανέναν.

Ο παραψυχολόγος και συγγραφέας Dean Radin ανέφερε ότι ήταν σε θέση να κάμψει ένα κουτάλι αγγίζοντας το με ελάχιστη δύναμη με μάρτυρες που υπήρχαν σε μια άτυπη συγκέντρωση PK 2000 πειράματος.

Ήμουν πολύ  επιφυλακτικός σχετικά με τέτοιες αναφορές μέχρι που μια μέρα μπόρεσα να λυγίσω προσωπικά ένα μεγάλο, βαρύ κουτάλι σούπας  με ένα απαλό άγγιγμα,  με μισή ντουζίνα μάρτυρες παρόντες. Αργότερα δοκίμασα  να δω αν θα μπορούσα να κάνω αυτό πάλι με ένα παρόμοιο κουτάλι χρησιμοποιώντας τη συνήθη δύναμη. Δεν μπορούσα να το λυγίσω παρόλο που χρησιμοποίησα  δύο πένσες και κάποια σοβαρή δύναμη.

Dean Radin, Entangled Minds, page 331 
Maureen Caudill, ένας εκπαιδευτής που συνδέεται με το Ινστιτούτο Monroe, ισχυρίζεται ότι αυτό είναι πολύ ευκολότερο να επιτευχθεί όταν πραγματοποιείται σε ομάδες και όχι μόνο.
.


Psi

Στην παραψυχολογία, ο psi είναι ο άγνωστος παράγοντας στην 
extrasensory αντίληψη και  ψυχοκίνηση  που δεν μπορεί να εξηγηθεί με τους γνωστούς φυσικούς ή βιολογικούς μηχανισμούς. Ο όρος προέρχεται από την Ελληνικό  ψ psi, 23ο γράμμα του ελληνικού αλφαβήτου και το αρχικό γράμμα της ελληνικής λέξης ψυχή  Ο όρος επινοήθηκε από τον βιολόγο Berthold P Wiesner, και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον ψυχολόγο Robert Thouless σε ένα άρθρο του 1942 που δημοσιεύθηκε στο British Journal of Psychology.
Η Parapsychological Association χωρίζει το psi σε δύο κύριες κατηγορίες: psi-γάμμα για extrasensory αντίληψη και psi-κάπα για ψυχοκίνηση. Στο κόσμο, το "psi" έχει γίνει όλο και περισσότερο συνώνυμο με ειδικές ψυχικές, διανοητικές και«psionic" ικανότητες και δυνάμεις.






More info 
Research
Institutions (in addition to IONS) that have done active research on psi phenomena include the following:

ArticlesMind over matter: Perceived success at psychokinesis. Benassi, Victor A.; Sweeney, Paul D.; Drevno, Gregg E. Journal of Personality and Social Psychology, Vol 37(8), Aug 1979, 1377-1386. http://dx.doi.org/10.1037/0022-3514.37.8.1377
Quantum mechanics and the consciousness connection

Πηγή



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα