Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Τηλεκίνηση για αρχαρίους, Οπτική ενδυνάμωση του Τσι (αποκλειστικό)

Ταό, Τσι, Γιν και Γιανγκ, Τάι Τσι

Ταό η μητέρα του σύμπαντος, το αδιαφοροποίητο, πλήρες, αγέννητο, μη ον, που προϋπήρχε του σύμπαντος. Η απόλυτος απροσδιόριστος, μη χωροχρονική ουσία. Το πανταχού παρόν, το Παν το Ένα, το εγκόσμιο και το υπερκόσμιο.

Το Τσι (Ki, Qi ή Prana) η ενέργεια του Ταό που εκδηλώνεται “υπ-άρχει” στο σύμπαν, είναι ο απρόσωπος παλμός της ζωής που μοιραζόμαστε με ότι υπάρχει στο σύμπαν και κυλά σε κάθε ύπαρξη, ζωντανή και μη. Λειτουργεί τόσο στο πνευματικό, όσο και στο οργανικό επίπεδο.

Το Γιν και το Γιανγκ. οι δύο όψεις τις εκδήλωσης, απλά το άσπρο και μαύρο, που στηρίζει και ζωογονεί το Τσι. Όταν το Τσί δεν λειτουργεί σωστά τότε το Γιν και το Γιανγκ αποσυντίθενται και επέρχεται αρρώστια και ο θάνατος.

Το γιν και το γιάνγκ είναι οι δυο πρωταρχικές κοσμικές αρχές του σύμπαντος. Το Γιν είναι η παθητική, η θηλυκή αρχή. Το Γιάνγκ είναι η ενεργός, αρσενική αρχή. Για να υπάρχει αρμονία πρέπει το γιάνγκ (δηλαδή το αρσενικό) να είναι το κυρίαρχο. Είναι απλά η φύση των πραγμάτων. Στην κλασσική Κινεζική γλώσσα, το γιν και το γιάνγκ αναφέρονται στην σκιώδη και στην ηλιόλουστη πλευρά μιας κοιλάδας ή πεδιάδας.

Τάι Τσι. το σύμβολο που χωρίζεται σε δύο μέρη, το ένα από λευκό ή διάφανο χρώμα (Yang ενέργεια) και το άλλο μαύρο ή σκούρο χρώμα (Yin ενέργεια). Μια κυματιστή ασαφής γραμμή χωρίζει τα δύο τμήματα, έτσι ώστε όταν το μέρος Γιανγκ αυξάνει, το μέρος Γιν μειώνεται, και αντίστροφα.. Στο  μέρος του Yin εμφανίζεται ένας μικρός λευκός κύκλος που δηλώνει ότι η ενέργεια Yin περιέχει την ενέργεια Yang, με τον ίδιο τρόπο στο μέρος του Yang εμφανίζεται ένας μικρός σκούρος κύκλος που τονίζει ότι περιέχει τη Yin ενέργεια.

Ο σωστή ανάπτυξη της δύναμης τσι και ο σωστός χειρισμός μπορούν να επιφέρουν θαύματα.

Έχουν αναφερθεί θεραπείες, χρήση σε πολεμικές τέχνες, επιβολή σκέψης σε ανθρώπους και ζώα, πυρογέννηση, τηλεκίνηση και πολλά άλλα που εξάπτουν τη φαντασία.

Πως θα αντιληφτούμε και αναπτύξουμε την ενέργεια τσι

Εμείς εδώ θα ασχοληθούμε  με την ανάπτυξη της ενέργειας τσι, την αντίληψη της και τις εφαρμογές της στη τηλεκίνηση. (Πώς να αναπτύξετε και να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη του Τσι)

Συνίσταται ο αναγνώστης πρώτα να διαβάσει το αρκετά ενημερωτικό άρθρο Πώς να κάνουμε τηλεκίνηση (Tutorial).

Η μέθοδος είναι χωρίς διαλογισμό, αναπνοές και διάφορες κουραστικές θεωρίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν λειτουργούν οι προηγούμενες πρακτικές, για κάποιους λειτουργούν άριστα, απόδειξη είναι τα βίντεο και τα άρθρα που κυκλοφορούν. Το πρόβλημα είναι ότι λίγοι τα καταφέρνουν, ενώ οι περισσότεροι απογοητεύονται και τα παρατούν.

Στη μέθοδο από τη πρώτη στιγμή θα νοιώσετε και θα δείτε τη επίδραση της ενέργειας τσι με λίγο κόπο.

Πρώτα απ΄ όλα πρέπει η φυσική μας κατάσταση να είναι αρκετά καλή. Παρ΄ όλο που η ενέργεια είναι ψυχική, είναι απόλυτα συνδεδεμένη με την καλή κατάσταση του σώματος μας. Σε ένα εξασθενημένο άτομο, όπως είδαμε παραπάνω, το τσι δεν λειτουργεί σωστά και αρχίζει ο πόλεμος μεταξύ γιν και γιανγκ.
 
Οδηγίες για τη καλή κατάσταση του καθενός δεν είναι κανόνας, ο καθένας λειτουργεί καλά με τον τρόπο του. Δεν είναι όμως δυνατό να λειτουργεί κανείς σωστά χωρίς τη σωστή διατροφή, ισορροπημένες πρωτεΐνες, σάκχαρα, ιχνοστοιχεία, βιταμίνες. Δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί σωστά ύστερα από καταχρήσεις φαγητού, οινοπνεύματος ξενύχτη, κλ. Ούτε όταν ζει χωρίς επαφή με τη φύση, υπερκοπωμένος από τον αγώνα για το χρήμα.

Μη ξεκινάτε εξάσκηση της μεθόδου αν δεν αισθάνεστε φορτισμένοι με ενέργεια, έχετε αποτύχει εκ των προτέρων και θα απογοητευτείτε.

Δεν υπάρχει δεδομένη ώρα, αρκεί να νοιώθετε ενεργειακά γεμάτοι.

Διαλέγετε ένα δωμάτιο που δεν θα σας ενοχλήσει κανένας για λίγο, φροντίζετε να μην υπάρχουν ρεύματα αέρος. Φροντίζετε να μην υπάρχει κανένας άλλος, διότι η ερευνητική και αμφίβολη ματιά του άλλου είναι ανασταλτικός παράγοντας, τουλάχιστον στην αρχή ως ότου έλθει η επιτυχία. Δεν το συζητάτε με άτομα αρνητικά στο θέμα διότι είναι ανασταλτικό.

Πριν από κάθε πείραμα δοκιμάστε αν η τσι ενέργεια είναι αρκετή βάζοντας τα χέρια σας εκατέρωθεν της πυραμίδας. Η ταχύτητα στροφής της πυραμίδας εξαρτάται από την ενέργεια σας, τη δύναμη αυτοσυγκέντρωσης και πολλά άλλα. Απομακρύνεται σιγά σιγά τα χέρια  και ανάλογα με την απόσταση που μπορείτε να γυρνάτε την πυραμίδα καταλαβαίνετε την ενέργεια σας. Αν η πυραμίδα γυρνάει με το ζόρι έχετε χαμηλή ενέργεια ή δεν είστε σε φόρμα κατά τη γνωστή ρήση και πρέπει να σταματήσετε ή να την ανεβάσετε με διάφορους τρόπους πριν ξεκινήσετε το πείραμα.

Όταν διαλέξετε το ποτήρι τη πυραμίδα για το πείραμα, δεν την αλλάζετε. διότι το πείραμα δυσκολεύει. Μια μικρή μολυβιά αν μπει στη πυραμίδα ή το ποτήρι, το πείραμα είναι σαν ξεκινάει από την αρχή.

Δεν προσπαθείτε να γυρίσετε τη πυραμίδα αντίστροφα, τουλάχιστον στην αρχή, διότι θα μπλοκάρετε.

Μην αμφισβητείτε την ικανότητα σας, η παραμικρή αμφιβολία σας μπλοκάρει.

Μη κάνετε επίδειξη αν δεν είστε 100% βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Μια πιθανή αποτυχία θα σας πάει ένα μήνα πίσω. Μη προσπαθήσετε να πείσετε άτομα αρνητικα στο θέμα.

Αυτά που χρειάζονται είναι:

Μια πυραμίδα τηλεκίνησης, βλέπε στο άρθρο Πώς να κάνουμε τηλεκίνηση (Tutorial)

Ένα πλαστικό ποτήρι διάφανο.

Ένα άδειο κουτάκι κόκα κόλας ή κάποιο άλλο παρόμοιο κουτάκι.

Πρώτο πείραμα

Κάθεστε ήρεμα, βάζετε το δεξί χέρι δίπλα στο πλαστικό ποτήρι και το τραβάτε απότομα, το ποτήρι θα κινηθεί προς το μέρος του χεριού. Στη συνέχεια σπρώχνετε τον αέρα προς το μέρος του ποτηριού. Και πάλι το ίδιο. Το ποτήρι αρχίζει να κάνει μια παλινδρομική κίνηση δεξιά και αριστερά. Προφανώς λόγω του ρευμάτων του αέρα που δημιουργείτε. Αν τώρα προσπαθείτε συγχρόνως με το μυαλό σας να σπρώχνετε το ποτήρι προς τα αριστερά ή δεξιά μαζί με το χέρι, τότε αρχίζει να μπαίνει και κάτι άλλο στην παράσταση. Κατά ένα μικρό ποσοστό στην αρχή μπαίνει και η σκέψη. Θα το δείτε σε λίγο. 
 
Μετά από λίγο φέρνουμε και το αριστερό χέρι απέναντι στο δεξιό από την άλλη μεριά του ποτηριού. Συνεχίζουμε τη παλινδρομική κίνηση τώρα και με τα δύο χέρια. Συγχρόνως αισθανόμαστε μια μπάλα ενέργειας ανάμεσα στα χέρια μας να σπρώχνει παλινδρομικά το ποτήρι. Όλη η τεχνική είναι η νοητική συγκέντρωση στη μπάλα ενέργειας ανάμεσα στα χέρια μας, πρέπει να μη χάσουμε την επαφή καθ΄ όλη τη διάρκεια του πειράματος. Δεν πρέπει να περνάει από το μυαλό μας άλλη σκέψη και αμφισβήτηση.

Στη συνέχεια ανυψώνουμε τα χέρια μας σιγά, σιγα, πάνω από το ποτήρι ενώ τα κινούμε παλινδρομικά με το ρυθμό του ποτηριού,  βλέποντας το ποτήρι να κινείτε δεξιά και αριστερά.

Όταν φτάσουμε σε ορισμένο ύψος που πάει να σταματήσει η κίνηση, κατεβάζουμε τα χέρια και ξεκινάμε από την αρχή την εξάσκηση. Προσοχή, αισθανόμαστε τη μπάλα ενέργειας διαρκώς ανάμεσα στα χέρια μας.

Μετά από εξάσκηση θα φτάσετε να κυλάει το ποτήρι πολύ, αυτό το αφήνουμε για αργότερα, παραμένουμε στη παλινδρομική κίνηση. Η άσκηση αναλόγως τη διάθεση σας μπορεί να διαρκέσει από 10 έως 20 λεπτά. Πρέπει να γίνεται 1-3 φορές τη ημέρα αν έχετε διάθεση.

Πρώτη επαλήθευση της ψι ενέργειας

Στο τέλος του πειράματος βάλτε τα χέρια σας εκατέρωθεν της πυραμίδας σε απόσταση 20 εκατοστά και μισό μέτρο ακόμα, περιμένετε λίγο, θα δείτε την πυραμίδα να τινάζεται σαν να τη χτύπησε ρεύμα αέρος και να γυρνάει ταχύτατα. Απομακρύνετε τα χέρια σας και σκεφτείτε ότι τη γυρίζει το μυαλό σας. Θα δείτε ότι θα γυρνάει αρκετή ώρα, που δεν εξηγείτε αν δεν υπάρχει κάποιο ρεύμα. Σημειωτέον, είπαμε το δωμάτιο δεν έχει ρεύματα αέρος. Όταν πλησιάζετε το χέρι σας κοντά στη πυραμίδα σε απόσταση 20-30 εκ θα δείτε τη πυραμίδα να κουνιέται σαν να την φυσάει κάποιος και να αρχίζει να γυρνάει. Αν αποτύχετε υπάρχει περίπτωση να έχετε πέσει στο νεκρό σημείο που γίνετε η αλλαγή περιστροφής δεξιά αριστερά, αλλάξτε θέση στα χέρια και στο σώμα. 

Δεύτερη επαλήθευση της ψι ενέργειας

Βάλτε το τροχό μέσα σε ένα γυάλινο βάζο, ανοιχτό στο πάνω μέρος, για να περιοριστούν τυχόν ρεύματα αέρος. Εφόσον είναι ήρεμος, πάρτε τη τσι μπάλα που φτιάξατε με τα δύο χέρια και βάλτε τα πάνω από το ανοιχτό μέρος του γυάλινου, σε κάποια απόσταση15-20 εκ. Σε λίγο η πυραμίδα θα αρχίσει να γυρίζει. Είναι η ενέργεια τσι που φτιάξατε. Προσοχή που θα την χρησιμοποιήσετε.

Δεύτερο πείραμα

Μετά περίπου μια βδομάδα άσκησης εκτελούμε το δεύτερο πείραμα.

Στεκόμαστε όρθιοι μπροστά από το ποτήρι, φροντίζουμε η απόσταση του σώματος μας να είναι πάνω από μισό μέτρο από το ποτήρι. Αρχίζουμε την παλινδρομική κίνηση του ποτηριού με την κίνηση των χεριών. Συγχρόνως το σώμα μας ακολουθεί την κίνηση αυτή. Σιγά, σιγά, τα χέρια ανεβαίνουν πάνω από το ποτήρι, όταν σταματάει η κίνηση κατεβαίνουμε και πιάνουμε τη μπάλα ενέργειας και ανεβαίνουμε κινούμενοι παλινδρομικά, περίπου μισό μέτρο ύψος βλέποντας να κινείται το ποτήρι. Αν το ποτήρι κινείται παλινδρομικά, τραβάμε τα χέρια μας και συνεχίζουμε τη παλινδρομική κίνηση του σώματος μας. Ως εκ θαύματος θα δούμε το ποτήρι να συνεχίζει τη παλινδρομική κίνηση. Όταν εξασκηθούμε αρκετά, το ποτήρι δεν σταματάει όσο κινούμε το σώμα μας και όσο το απομακρύνουμε σταδιακά από το ποτήρι.

Τρίτη επαλήθευση της ψι ενέργειας

Ο τροχός γυρίζει όταν πλησιάζουμε τα χέρια από τη μια μεριά και την άλλη. Λένε η κίνηση οφείλετε στα ρεύματα που δημιουργούνται από τη θερμοκρασία των χεριών μας. Ένα μέρος ναι. Το ερώτημα είναι όταν τα χέρια απομακρυνθούν 20-30 εκ πάλι υπάρχουν τα ρεύματα;
 Η πυραμίδα συνήθως κινείτε κατά μια φορά, εξαρτάτε από το άτομο, γιατί η φορά είναι πάντα η ίδια; 

Υπάρχει μία διεύθυνση συνήθως είναι ο άξονας Β.Α. που αν μπουν τα χέρια η πυραμίδα στρέφεται ανάδρομα, τότε τα ρεύματα του αέρα αλλάζουν; Αν θέλετε να βρείτε τη διεύθυνση που στρέφεται ανάδρομα δεν έχετε παρά να βάζετε τα χέρια σας σε διάφορες διευθύνσεις, συνήθως στη Β.Α. διεύθυνση αλλάζει φορά.  Από αυτά φαίνεται αναμφισβήτητα ότι υπάρχει και επιδρά η τσι ενέργεια.

Τέταρτη επαλήθευση της ψι η τσι ενέργειας

Τώρα η δύναμη του τσι σας φαίνεται στη πυραμίδα. Με το χέρι μισό μέτρο μακριά της αναταράσσεται σαν κάποιος να την χτυπάει.

Τρίτο πείραμα

Ακολουθεί μετά από 2-3 βδομάδες άσκησης.

Τώρα έχετε φτάσει σε ένα υψηλό δυναμικό τηλεκίνησης, το τσι σας έχει ενεργοποιηθεί. Δοκιμάζετε να κινήσετε το ποτήρι από τη μία άκρη το τραπεζιού στην άλλη, με το χέρι πάνω από αυτό. Αν δε το καταφέρετε γυρίστε πάλι στις προηγούμενες ασκήσεις.
Ενεργειακή πυραμίδα, στρέφεται όταν τη βλέπετε
Κλικ στη πυραμίδα save as και εκτύπωση
Κόψιμο με το ψαλίδι και δίπλωση
Τέταρτο πείραμα

Δοκιμάζουμε μετα απο 1-2 μηνες εξάσκησης.

Δοκιμάστε να κινήσετε παλινδρομικά με τη σκέψη το ποτήρι.

Δοκιμάσετε να γυρίσετε με τη σκέψη την πυραμίδα.  

Υπενθυμίζω η παραμικρή αμφισβήτηση σημαίνει αποτυχία. Σκεφτείτε, γίνετε και μπορώ, και θα γίνει!!!

Πέμπτο πείραμα

Καλό είναι να το δοκιμάσουμε μετά από 1-3 μήνες εξάσκησης στα προηγούμενα πειράματα για να μη απογοητευτούμε.

Κάνουμε τα ίδια πειράματα σταδιακά με το κουτάκι της κόκα κόλας.

Σκεπάζουμε τη πυραμίδα με ένα γυάλινο τάπερ η κάτι άλλο και προσπαθούμε να την κινήσουμε.

Τώρα που φτάσαμε στο τέλος θα πουν μερικοί “εντάξει έμαθα ή έμαθες να κινείς με τη σκέψη σου ένα αντικείμενο σε τι ωφελεί αυτό, μήπως θα γίνω θαυματοποιός;” Δεν είναι τα πράγματα τόσο επιφανειακά. Όταν η σκέψη μπορεί εκτός σώματος να επιφέρει αλλαγές στη κίνηση ενός αντικειμένου, με τον ίδιο τρόπο θα μπορεί να επιφέρει θεραπευτικές αλλαγές στα κύτταρα ενός αλλού ατόμου και περισσότερο του εαυτού σου. Όταν βλέπεις τη σκέψη να εκδηλώνετε πέρα από σένα, γιατί να μη επιδρά και διαμορφώνει κάποιες καταστάσεις που σε αφορούν; Ελπίζω να μου δοθεί σύντομα η ευκαιρία να αναφέρω πως μπορούμε να εκμεταλλευτούμε τη δύναμη τσι.


Όταν κανείς φτάσει στα προηγούμενα υψηλά επίπεδα, τότε χρειάζεται παρόμοια εξάσκηση για να καταφέρει τα εκπληκτικά που θα δείτε στο παρακάτω Βίντεο.

(STAN LEE SUPERHUMANS - GUY BAVLI - KINETIC MAN - MIND TELEKINESIS


Από τον Ζάχο Σκαφίδα


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα