Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2016

Ο χειρότερος εχθρός που καταστρέφει τα οστά!! Μετά από αυτό δεν θα πιείτε ξανά αυτό το ρόφημα!!Σε γενικές γραμμές, πολλοί δεν γνωρίζουν όλες τις αρνητικές συνέπειες που προκαλεί στην υγεία μας αυτό το αναψυκτικό.  Το χειρότερο από όλα είναι ότι δίνεται, σε ένα μεγάλο ποσοστό, στα παιδιά, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε απρόβλεπτες συνέπειες.


mdfghnnjj
Αυτό το "δηλητήριο" είναι τα ανθρακούχα αναψυκτικά!
Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα, να πώς λειτουργούν στο σώμα:
Τα πρώτα 10 λεπτά
Ένα φλιτζάνι περιέχει 10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη, δηλαδή 100% της ημερήσιας επιτρεπόμενης δόσης. Στο σώμα εισέρχεται ως φώσφορος, ο οποίος ενισχύει τη γεύση.
Μετά από 20 λεπτά
Υπάρχει μια αύξηση της γλυκόζης και της ινσουλίνης, η οποία οδηγεί στην μετατροπή της ζάχαρης σε λίπος στο ήπαρ
Μετά από 40 λεπτά 
Η καφεΐνη στο ποτό απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό μέσα σε διάστημα 40 λεπτών. Αυξάνει τη ροή του αίματος και το συκώτι αρχίζει να παράγει περισσότερη ζάχαρη στο αίμα. Ο εγκέφαλος αρχίζει να μπλοκάρει τους υποδοχείς ορμονών αδενοσίνης, η οποία αποτρέπει το αίσθημα της κόπωσης.

Μετά από 45 λεπτά
Αυξάνεται  η έκκριση ντοπαμίνης, η οποία επηρεάζει σημαντικά στο να αισθανόμαστε καλά και αυτό το αποτέλεσμα είναι παρόμοιο με αυτό που δίνει η ηρωίνη.
Μετά από περίπου 60 λεπτά
Μαγνήσιο, φωσφορικό οξύ, ψευδάργυρο και ασβέστιο οδηγούν σε αυξημένη πέψη. Αυτό συνδέεται με τις μαζικές ποσότητες ζάχαρης και τεχνητών γλυκαντικών ουσιών, οι οποίες περιορίζουν την απέκκριση του ασβεστίου μέσω των ούρων.
Μετά από 60 λεπτά
Οι διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης αρχίζουν να δρουν και όλα τα ανόργανα συστατικά, συμπεριλαμβανομένων των μαγνησίου, ασβεστίου και ψευδαργύρου, τα οποία είναι χρήσιμα για τα οστά, εκκρίνονται στα ούρα.
Μετά από λίγο περισσότερο από μία ώρα
Η διάδοση της ζάχαρης στο σώμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και μπορείτε να περιμένετε συχνές αλλαγές της διάθεσης.
Μαζί με τα αεριούχα ποτά, το σώμα χρησιμοποιεί όλα τα σωματίδια του νερού και των θρεπτικών ουσιών που είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του οργανισμού.
Τέλος, ο κίνδυνος εμφάνισης διαβήτη αυξάνεται σημαντικά.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣH αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

1 σχόλιο:

  1. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΛΟΣ ΔΗΔΕΤΕ ΜΕ ΑΓΑΘΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ,,,
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΟΛΛΑ ΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΕΚΤΗ --ΝΑΡΚΗ-- ΣΟΝ ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΗΣΜΟ,,,,,,
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑΣ ΝΑ ΣΚΩΤΟΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ,,,!!!!!!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΟΣ ΠΟΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΟΦΗΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΕΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ Η. ΑΡΧΟΝΤΕΣ. ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ,,!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα