Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

10 φυσικά αντιβιοτικά που καταπολεμούν τις λοιμώξεις και τα οποία οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θέλουν να ξέρετε!

πάνω-10-φυσική-αντιβιοτικά-που-πάλη-λοίμωξη-και-ποιες-φαρμακευτικών-εταιρείες-do-δεν-θέλουν-που-to-know

Η φύση είναι άφθονη σε φυσικά φάρμακα που συντελούν στην θεραπεία διαφόρων ασθενειών και καταστάσεων με έναν εντελώς φυσικό τρόπο, χωρίς παρενέργειες. 

Αν πράγματι είναι έτσι, τότε γιατί οι άνθρωποι συχνά στρέφονται στα φάρμακα και τις χημικές θεραπείες όταν υποφέρουν από κάποιο πρόβλημα υγείας; 

Ο σπουδαίος Ιπποκράτης έχει κάποτε είπε: "Φάρμακο σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακο σας"

Σας παρουσιάζουμε δέκα φυσικά αντιβιοτικά που καταπολεμούν τις λοιμώξεις, και οι φαρμακευτικές εταιρείες δεν θέλουν να τα ξέρετε, για κάποιο άγνωστο λόγο.



1. Σκόρδο 

Η κατανάλωση αρκετών σκελίδων σκόρδου, σε καθημερινή βάση, μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε αποτελεσματικά  όλα τα είδη βακτηρίων, ιών και λοιμώξεων. Σύμφωνα με πολλές μελέτες, το σκόρδο μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις τόσο σοβαρές όσο το AIDS, υψηλής πίεσης του αίματος, και διαβήτη. Το σκόρδο είναι επίσης ιδιαίτερα επωφελέςς όσον αφορά την ελάφρυνση των επιπτώσεων του κρυολογήματος, της γρίπης και του πονόδοντου. Όμως, συνιστάται να χρησιμοποιείτε οργανικό σκόρδο. Δεν είναι αρκετό να καταναλώνετε μαγειρεμένο σκόρδο στο γεύμα προκειμένου να απολαύσετε τα οφέλη του. Αν θέλετε να μεγιστοποιήσετε τα πλήρη αντιβιοτικά αποτελέσματά του, θα πρέπει να συνθλίβετε το σκόρδο και να το καταναλώνετε ωμό. Μπορείτε να προσθέτετε το ωμό σκόρδο σε σαλάτες, σούπες, ακόμη και ποτά. 

2. Κρεμμύδια 

Αυτό το λαχανικό είναι στενά συνδεδεμένο με το σκόρδο και έχει αρκετά παρόμοια αποτελέσματα και οφέλη για την υγεία. Είναι ευεργετικό για τον πόνο και τη μείωση της φλεγμονής και για τη θεραπεία παθήσεων όπως κρυολογημάτων και γρίπης. 

3. Εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ 

Το εκχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ, επίσης γνωστό ως GSE, χρησιμοποιείται συμβατικά ως αντιμικροβιακή ουσία. Αυτό το συστατικό παρέχει αρκετά ελπιδοφόρα αποτελέσματα στην πρόληψη της ανάπτυξης των διαφόρων μυκήτων και βακτηριδίων, και προτείνεται για τον καθαρισμό του μπάνιου. Πριν από τη χρήση, το εκχύλισμα θα πρέπει να αραιωθεί. Θα πρέπει να ρυθμίζετε την ποσότητα του εκχυλίσματος που θα χρησιμοποιείτε ανάλογα με τη χρήση. 

4. Χρένο

Το φυτό αυτό παρέχει στο σώμα μεγάλες ποσότητες ενέργειας, εξαιτίας του γεγονότος ότι είναι ισχυρό. Το χρένο θα βοηθήσει το σώμα σας ενάντια σε πολυάριθμες ασθένειες. Είναι επίσης σπουδαίο για τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος, καθώς επίσης και για την θεραπεία άλλων συνθηκών, χάρη στις ισχυρές αντιβιοτικές ιδιότητές του, όταν διασπάται στο στομάχι. Μπορείτε να θεραπεύσετε διαφορετικές καταστάσεις υγείας με το χρένο, συμπεριλαμβανομένων των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος, της βρογχίτιδας και των πετρών στα νεφρά. Συνιστάται να το καταναλώνετε ωμό συνδυασμένο (ή ως χυμό ή σε κύβους) με λίγο ξύδι, αν θέλετε να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από αυτό. 

5. Βιταμίνη C 

Η βιταμίνη C είναι παρούσα σε πολλά φρούτα, όπως πορτοκάλια, ανανάδες, κ.λπ. Αυτή η βιταμίνη είναι γνωστή για την ικανότητά της να ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, το οποίο είναι ο λόγος που ο χυμός πορτοκαλιού ή λεμονιού είναι τόσο χαλαρωτικός όταν πίνονται σε περίοδο έντονου κρύου. Η βιταμίνη C συνιστάται ιδιαίτερα για τα άτομα που έχουν προβλήματα του δέρματος, καθώς παρουσιάζει αξιοθαύμαστα αποτελέσματα όσον αφορά την επισκευή του δέρματος και την προγεννητική υγεία. Ένας τρόπος για να καταναλώνετε βιταμίνη C είναι να πίνετε 100 τοις εκατό φυσικό οργανικό χυμό πορτοκαλιού. Μπορείτε, επίσης, να τρώτε ωμά πορτοκάλια, τουλάχιστον ένα ή δύο αρκετές ημέρες την εβδομάδα. 

6. Μέλι Manuka

Το μέλι Manuka περιέχει υπεροξείδιο που είναι πραγματικά υπεύθυνο για τις αντιβιοτικές ιδιότητες του. Αλλά και οποιοδήποτε άλλο είδος μελιού έχει τα ίδια αποτελέσματα. Περιέχει επίσης μερικά άλλα αντιβιοτικά συστατικά που άλλα είδη μελιού δεν περιέχουν. Ένα από αυτά είναι η μεθυλογλυοξάλη. Το μόνο μειονέκτημα του μελιού Manuka είναι το γεγονός ότι μπορεί να είναι λίγο ακριβό. Ένα μπουκάλι του μελιού κοστίζει $ 50. 

7. Κανέλα 

Αυτό το μπαχαρικό συμβάλει στη μείωση των επιπέδων του σακχάρου στο αίμα και έτσι είναι ιδιαίτερα ευεργετικό στους ανθρώπους που έχουν τάση εμφάνισης διαβήτη. Η κανέλα έχει επίσης αντιβιοτικά αποτελέσματα και μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία των λοιμώξεων από ζυμομύκητες. Μπορεί να καταναλωθεί με πολλούς τρόπους. Ένας από τους καλύτερους είναι να σιγοβράσετε κανέλα Σρι Λάνκα σε μια κατσαρόλα με νερό και στη συνέχεια να την ρίξετε σε μια κούπα ή ένα μπουκάλι και να καταψύξετε το ρόφημα. Στη συνέχεια να το καταναλώσετε σε μία περίοδο αρκετών ημερών. Αυτό το ποτό είναι πολύ αναζωογονητικό, νόστιμο, και επωφελές. 

8. Μηλόξυδο 

Το μηλικό οξύ στο μηλόξυδο είναι γνωστό ότι έχει ισχυρές αντιβιοτικές ιδιότητες. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικό στην πρόληψη και την ανακούφιση του πονόλαιμου, καθώς σκοτώνει τα μικρόβια που τον έχουν προκαλέσει. 

9. Τζίντζερ 

Η πιπερόριζα είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται πολύ συχνά στη θεραπεία των κρυολογημάτων και της γρίπης. Αυτή η ρίζα έχει επίσης εξαιρετικά αποτελέσματα στη θεραπεία των στομαχικών διαταραχών και της ναυτίας, καθώς και των μυών και του πόνου στις αρθρώσεις. Σε περίπτωση που περιμένετε ένα μωρό ή σκοπεύετε να μείνετε έγκυος, θα πρέπει να αποφεύγετε την κατανάλωση του τζίντζερ σε μεγάλες ποσότητες, δεδομένου ότι οι ειδικοί προειδοποιούν ότι μπορεί να συμβάλλει στην αποβολή. 

10. Ευκάλυπτος 

Το φυτό αυτό είναι από καιρό γνωστό για τις ισχυρές αντισηπτικές του ιδιότητες. Γι 'αυτό είναι πολύ ευεργετικό να τοποθετήσετε ευκάλυπτο πάνω στο δέρμα σας. Ο ευκάλυπτος συχνά χρησιμοποιείται σε τσάγια και επίσης ως εισπνεόμενο κατά του βήχα. Μια άλλη σπουδαία χρήση του ευκαλύπτου είναι εναντίον των μυκητιάσεων, χάρη στα ισχυρά αντι-μυκητιασικά αποτελέσματά του.

makeyourlifehealthier

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα