Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Η Βόρεια Κορέα είναι η πρώτη που προσεδάφισε άνθρωπο στον ήλιο, επιβεβαιώνει το Κεντρικό Πρακτορείο Ειδήσεων


Σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, η χώρα έχει μόλις γίνει η πρώτη στον κόσμο που προσεδάφισε άνθρωπο στον ήλιο!
Περίπου τρεις το πρωί, ο αστροναύτης Hung Il Gong φέρεται να άφησε τη Γη για την αποστολή του να προσγειωθεί στον ήλιο, με έναν ειδικά σχεδιασμένο πύραυλο.
Δεν υπήρχε κανένας άλλος εκτός του Hung στο σκάφος, και οι αναφορές δείχνουν ότι έφτασε στον προορισμό του σε περίπου τέσσερις ώρες. Ο ίδιος προσεδάφισε με ασφάλεια το πλοίο του στην αθέατη πλευρά του μοναχικού αστεριού.
Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιτυχή αποστολή να στείλουμε έναν άνθρωπο στον ήλιο." Ο κεντρικός παρουσιαστής των ειδήσεων της Βόρειας Κορέας δήλωσε σε ζωντανή εκπομπή νωρίτερα.
 "Η Βόρεια Κορέα κέρδισε όλες τις άλλες χώρες του κόσμου για τον ήλιο. Ο Hung Il Gong είναι ένας ήρωας και αξίζει το καλωσόρισμα ενός ήρωα, όταν αυτός επιστρέψει στην πατρίδα του αργότερα το απόγευμα. "
Αυτό το επαναστατικό ταξίδι αναμένεται να τελειώσει απόψε στις 9 μ.μ., όταν ο ειδικά εκπαιδευμένος αστροναύτης αναμένεται να επιστρέψει στη Γη και να συναντηθεί με τον θείο του και ανώτατο ηγέτη Κιμ της Βόρειας Κορέας, Kim Jong-un .
Το πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει, επίσης, ότι ο 17 χρονος "εξερευνητής του διαστήματος» ταξίδεψε νύχτα για να αποφύγει τις ακτίνες του ήλιου, και ότι η ιδιοφυής αυτή προσέγγιση έφερε το σοβιετικό κράτος στην κορυφή της παγκόσμιας διαστημικής κατάταξης.
Κατά τη διάρκεια της αποστολής του, ο αστροναύτης συνέλλεξε δείγματα από τον ήλιο που προορίζονται ως δώρο για τον ανώτατο ηγέτη του, πίσω στον πλανήτη Γη.
Το  κεντρικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας  ήδη βάπτισε την 18 ωρών αποστολή ως το « μεγαλύτερο ανθρώπινο επίτευγμα της εποχής μας» .
Πηγή:
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα