Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ένα “μυστήριο” στα σύννεφα!

chemtrail-2



Ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι στα σύννεφα πάνω από τo Warwickshire, στην Αγγλία αυτό το μήνα “προκάλεσε πολλά ερωτήματα που γυρεύουν απαντήσεις απαντήσεις”, αλλά οι απαντήσεις… άλλα λόγια να κοιμόμαστε!

Σύμφωνα με το earthsky.org, ο James Tromans, ο οποίος φωτογράφησε το σχηματισμό, ρώτησε τι μπορεί να το προκάλεσε. Σαφώς, ήταν η ώρα για ντετεκτιβίστικη έρευνα για τα νέφη, αναφέρει το ιστολόγιο.
Ο δακτύλιος ήταν στην πραγματικότητα περισσότερο από μια καμπύλη, ή ένα «U», καθώς δεν υπήρχε άλλο μισό σε αυτό. Φάνηκε να αποτελείται από τακτά εξογκώματα, ή λοβούς, που κρέμονται κάτω από την κάτω πλευρά της καμπύλης του νέφους.
Οι “ειδικοί” απέρριψαν την περίπτωση να είναι σύννεφο mamma και κατέληξαν ότι, υπήρχε κάτι αναμφισβήτητα αφύσικο στην εμφάνιση του νέφους – σαν να ήταν τεχνητό. Στη συνέχεια, τους ήρθε κάτι σαν… φλασιά, ότι επειδή “η φωτογραφία κοιτάζει προς το αεροδρόμιο Coventry, ίσως αυτό το σύννεφο κατά κάποιο τρόπο προκλήθηκε από ένα αεροσκάφος;” – Έλα, κοντά είστε – ζεστό, ζεστό!!!
Και δείχνουν μια φωτογραφία “να πως γίνονται οι λοβοί από τα ίχνη ενός αεροπλάνου” – Εικόνα του cloudappreciationsociety.org , είναι οι άλλοι “ειδικοί” που “εκτιμούν” τα νέφη:
chemtrail
Και το άρθρο τελειώνει:

“Αυτό εξηγεί το σχηματισμό. Προκλήθηκε από ένα αεροσκάφος, που έτυχε να πετάει ακριβώς πάνω από τη βάση της κοιλότητας του νέφους, καθώς έστριβε κοντά στο κοντινό αεροδρόμιο. Το ίχνος συμπύκνωσης του αεροπλάνου ήταν κρυμμένο μέσα στο νέφος, αλλά οι λοβοί του νέφους που κρέμονταν από αυτό, που προκλήθηκαν από την αναταραχή των φτερών του, εμφανίστηκαν να εκτείνονται στην κοιλότητα.
Φτου! Αυτό το ξεκαθάρισε, μπορούμε επιτέλους να χαλαρώσουμε για μια ακόμη φορά.
Το ‘Μυστηριώδης σύννεφο’, ήταν η Επιλογή του Μήνα του Cloud Appreciation Society, για τον Νοέμβριο του 2016. Αποδείχθηκε ότι έχει προκληθεί από ένα αεροσκάφος”.
Φτου! που το ξεκαθαρίσατε και Φτου σας! για τον κουβά ανοησίες που μας προσφέρατε! Έχουμε κιλά τέτοιες φωτογραφίες, καθώς και τόνους από βίντεο, που “δεν βλέπουν σε αεροδρόμια” τα οποία βρίσκονται μακριά, ενόσω τα αεροσκάφη, και γύρους φέρνουν και μπούκλες αφήνουν. Κοινώς, για ΜΗΝ “χαλαρώσετε για μια ακόμα φορά”, αυτά τα αεροσκάφη μας ΨΕΚΑΖΟΥΝ!
Πάρτε ένα βίντεο με απανωτά αεροσκάφη που δημιουργούν “μπούκλες”:
 allnewz




Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα