Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ!


sahil_guvenlik_komutanligi_cok_sayida_personel_alimi_yapacak_h12036_69133Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε σημαντική κίνηση ενίσχυσης και γιγάντωσης του σώματος της ακτοφυλακής στο Αιγαίο προχωρεί η Τουρκία, εν όψει όπως προδιαγράφεται, σημαντικών εξελίξεων στην περιοχή.
Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στην περαιτέρω σημαντική αύξηση των ενόπλων της τουρκικής ακτοφυλακής με την απόκτηση 50 νέων αξιωματικών που θα αναλάβουν αμέσως υπηρεσία, συν 105 υπαξιωματικών και 635 ειδικευόμενων αντρών που θα υπηρετούν στα πλοία της τουρκικής ακτοφυλακής.
650x344-sahil-guvenlik-komutanligina-personel-alimi-1476345548518
Η κατάταξη των νέων αυτών στελεχών θα αρχίσει από τις 17 Οκτωβρίου, σύμφωνα με προκήρυξη της τουρκικού υπουργείου Άμυνας και η τελική επιλογή των υποψηφίων για την κατάταξη θα γίνει στις 31 του μηνός, δηλαδή με ταχύτατους ρυθμούς καθώς όπως αναφέρεται οι ανάγκες της ακτοφυλακής στον ευαίσθητο αυτό χώρο είναι πολύ μεγάλες.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάταξη στο σώμα της τουρκικής ακτοφυλακής, όπως τονίζεται στη προκήρυξη, είναι η μη συμμετοχή ενεργά σε κάποιο πολιτικό κόμμα και φυσικά η κατάλληλη εκπαίδευση που θα πιστοποιείται κατάλληλα.
Όπως φαίνεται το παιχνίδι στο Αιγαίο «χοντραίνει», ενώ οι τουρκικές αμφισβητήσεις για τον εθνικό μας χώρο πολλαπλασιάζονται επικίνδυνα.
Κατά τα άλλα εμείς θα… ασχολούμαστε με τις τηλεοπτικές άδειες!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα