Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Πότε μια γυναίκα δεν έχει οργασμό; Όλοι οι λόγοι

οργασμος

Δεν είναι λίγες εκείνες οι γυναίκες που παραπονιούνται ότι σχεδόν ποτέ δεν έχουν νιώσει οργασμό.
Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Rutgers στο New Jersey των ΗΠΑ, ο οργασμός στις γυναίκες συνεπάγεται αντιδράσεις σε 30 διαφορετικά σημεία του κεντρικού νευρικού συστήματος, προκαλώντας ακόμα και προσωρινή απώλεια της αίσθησης του πόνου. Όταν αυτό δε συμβαίνει τότε ο όρος που χρησιμοποιείται για να χαρακτηρίσει την κατάσταση αυτή, επιστημονικά ονομάζεται ανοργασμία.
Μάθετε ποιοι είναι οι κυριότεροι λόγοι που ορισμένες γυναίκες δεν βιώνουν οργασμό.
Οργανικά αίτια
Οι ορμονικές μεταβολές,  που συντελούνται στον γυναικείο σώμα όπως είναι η εμμηνόπαυση, η χημειοθεραπεία, ο υποθυρεοειδισμός,  ακόμη και η λήψη κάποιας φαρμακευτικής αγωγής μπορεί να επηρεάσουν την σεξουαλική διέγερση και επομένως της γυναίκας.
Η εικόνα σώματος
Η εικόνα που έχει μία γυναίκα για το σώμα της είναι καθοριστικής σημασίας, για το αν θα φτάσει σε οργασμό ή όχι αναφέρουν οι εδικοί επιστήμονες.

Η έλλειψη της επικοινωνίας
Συχνά πολλές γυναίκες παραπονιούνται ότι δεν έχουν καμία επικοινωνία με τον σύντροφο τους με συνέπεια να θεωρούν αδύνατο να μοιραστούν μαζί του τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες τους.
Απουσία προκαταρκτικών
Στην περίπτωση που τα προκαταρκτικά… απουσιάζουν παντελώς τότε πολλές γυναίκες δεν απολαμβάνουν τη σεξουαλική επαφή αφού δε νιώθουν θελκτικές και επιθυμητές και δεν καταφέρνουν να αντλούν ευχαρίστηση από το σεξουαλικό παιχνίδι.
Άγχος, στρες, κατάθλιψη
Όταν παρουσιάζονται αυτές οι καταστάσεις , «υπάρχει άμεση επίδραση στη σεξουαλική σας ζωή τις περισσότερες φορές, καθώς, βλέπετε την ερωτική σας επιθυμία να μειώνεται κατακόρυφα και τον οργασμό σας να σας αποχαιρετά. Βέβαια, μπορεί μία γυναίκα να μην έχει ερωτική επιθυμία, αλλά να φτάνει σε οργασμό, ωστόσο το πιο σύνηθες είναι αυτά τα δύο να συνυπάρχουν».


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα