Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Ποσοστα χουντας

s19skitso-2-thumb-large

Στο τελευταιο ‘δημοψηφισμα’ ο Γεωργαρος ειχε παει «ΝΑΙ» 78,4%, «ΟΧΙ» 21,6%. Ειχε τουλαχιστον την ‘ευθιξια’ ως  δικτάτορας ο Παπαδόπουλος (που εκλεγόταν πρόεδρος της νεοσύστατης Ελληνικής Δημοκρατίας) να δωσει ενα 21% στο ΟΧΙ ετσι για τα ματια. Οχι οτι θα αλλαζε κατι δηλαδη μιας και ο George ηταν large σε αυτα τα θεματα.
Τωρα που εχουμε δημοκρατια (πρωτη φορα) τα αποτελεσματα ειναι ακομη καλυτερα: Κατά τις πολύωρες δια ανατάσεως της χειρός ψηφοφορίες που έγιναν το βράδυ του Σαββάτου προτάθηκε μεταξύ άλλων μία αλλαγή στο Καταστατικό του κόμματος ώστε και οι βουλευτές (μετά τους υπουργούς και τα διορισμένα στελέχη) να ενταχθούν στο όριο του 25% που ισχύει για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.
Συγκεκριμένα το άρθρο 27 παρ. 5 ορίζει ότι «τα στελέχη που κατέχουν αμειβόμενη κυβερνητική θέση ή αξίωμα (μέλος Υπουργικού Συμβουλίου ή μέλος ΔΣ Δημόσιου Οργανισμού / Διεθνούς Οργανισμού ή Ανεξάρτητης Αρχής / ΔΕΚΟ / ΝΠΔΔ / Γενικοί και Ειδικοί Γραμματείς Υπουργείων, Υφυπουργοί), δεν μπορεί να υπερβαίνουν το 25% των μελών κάθε οργάνου του κόμματος». Η πρόταση ήταν να προστεθούν στο 25% και οι βουλευτές, οι οποίοι σε αντίθεση με τους άλλους είναι αιρετοί.
Η ηγεσία ήταν αντίθετη στην πρόταση. Το προεδρείο έθεσε σε ψηφοφορία την πρόταση και προς έκπληξη διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι σύνεδροι ψήφισαν και οι βουλευτές να ενταχθούν στον «κόφτη» του 25%. Αμέσως πήρε το λόγο ο Αλ. Τσίπρας και είπε στους συνέδρου πως «δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει τι ψηφίσατε, αλλά είστε ενάντια στην εισήγησή μου». Μεταφραση: Καλα εισαστε ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ που δεν καταλαβατε τι ψηφιζετε? Η τοσο ΑΦΕΛΕΙΣ που νομιζετε οτι θα μου πατε κοντρα?

Τελικά η ρύθμιση δεν θα ισχύσει, γιατί έγινε νέα ψηφοφορία και με τεράστια πλειοψηφία αποφάσιστηκε οι βουλευτές που είναι αιρετοί και όχι διορισμένοι να μην περιλαμβάνονται στον κόφτη του 25%.
Με λιγα λογια ειχαμε την συνηθισμένη αντίδραση του Αλέξη…. να ρωτάει τους ψηφοφόρους και να κάνει …το αντίθετο! Η αλλιως (αριστερα παντα) θα ψηφιζετε οσες φορες χρειασθει, μεχρι να γινει αυτο που θελει ο μεγαλος Πατερουλης. Τι διαολο θαυμαστες του Σταλιν ειμαστε?
Ακριβως επειδη δε ειμαστε κουμουνια, καναμε και αλλη μια ‘ψηφοφορια’:  Με 2548 από τις 2758 ψήφους επανεξελέγη πρόεδρος του κόμματος ο Αλέξης Τσίπρας. Μόλις 176 τα λευκά και 34 τα άκυρα στην ψηφοφορία για τον ηγέτη του ΣΥΡΙΖΑ που από το 74,08% του προηγούμενου Συνεδρίου στο 93,54%. Ε οχι και 74% τετοια ξευτιλα. Οτιδηποτε κατω απο 90% για τους φασιστερους ειναι απαραδεκτο, ποσο μαλλον οταν εισαι Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ. Ειναι δυνατον να εκλεγεται ‘δημοκρατικα-αριστερα’ το αφεντικο και να εχει εστω ΕΝΑΝ αντιπαλο? Εναν ετσι για τα ματια ρε παιδι μου, για να λεμε οτι εστω τυπικα κατι καναμε. Ειχε αντιπαλο ο Σταλιν, ο Φιντελ, ο Κιμ Γιονγκ, ο Παπαδοπουλος? Γιατι να εχει το Αλιεξη?  Σας θυμιζει κατι?
Βεβαια μεχρι να φτασουμε τον Κιμ, η αληθεια ειναι οτι θελει λιγο ακομη ‘δημοκρατια’: ο μοναδικός υποψήφιος, Κιμ Γιονγκ Ουν, απέσπασε το 100% των ψήφων σε μία εκλογική περιφέρεια, στην οποία προσήλθε το 100% των εγγεγραμμένων. Οχι παιζουμε. Οχι μονο προσηλθε το 100% του ‘εκλογικου σωματος’ – αν τολμαγε ας μη πηγαινε- αλλα και ΟΛΟΙ ψηφισαν τον Κιμ. Ενω εδω υπηρξαν και 176 λευκα. Θα σας βρουμε ρε αλητες- για εσας τους 176 λεω- και θα τα πουμε. Τα 34 ακυρα δε τα πολυ λαμβανουμε υπ οψιν. Ισα ισα που σε ενα κοινο 2758 ΗΛΙΘΙΩΝ μαλλον ειναι κατορθωμα οτι μονο 34 δε μπορεσαν ΚΑΝ να ψηφισουν σωστα. Δηλαδη να ριξουν λευκο μιας και οπως ειπαμε το τσιρκο ειχε η Αλιεξη η χαος. Να πω οτι ειχε και πολλες επιλογες και κανατε λαθος? ΕΝΑΣ ειναι ολος και ολος ρε ΣΤΟΥΡΝΟΙ. Ουτε αυτο δε πετυχατε? Ποσο ΓΚΑΟΥ πρεπει να εισαι για να μη καταφερεις να ψηφισεις σωστα με ΕΝΑ υποψηφιο?
Στα αλλα επισης θαυμαστα της παρωδιας ειχαμε τον δυσκολευωμαι να μιλησω στοιχειωδη ελληνικα-Τσακαλωτο στη πρωτη θεση, και τον αποφοιτο γενικου λυκειου που οταν δε τρωει, κοιμαται Φιλη στη δευτερη. Απο τη μια δε μπορω παρα να θαυμασω- περαν της δημοκρατικης διαδικασιας- ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ των επιλογων: ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ εισαι στο ΤΣΥΡΙΖΑ τοσο πιο ψηλα πας. Απο την αλλη θα θυμισω οτι αμα εχεις συμβουλο στρατηγικου σχεδιασμου τον ….Καρανικα ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ.
Τη δεκαδα συμπληρωνουν οι τιτανες της διανοησης: Πολλακης- θα σας θαψω 3 μετρα, Σκουρλετης, Βουτσης (οι δυο τελευταιοι με τα βλασταρια τους ο ενας να κανει ενοπλες ληστειες και ο αλλος να πεταει μολοτοφ και σε αστυνομικους) καθως και η Ρενα-ειμαι εξαφανιζολ απο παντου μιας και εκατσα στη καρεκλα μεχρι τις επομενες εκλογες- Δουρρου.
Καλημερα σας και καλη χωνεψη. Να τους χαιρωμαστε.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα