Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Απόπειρα δολοφονίας του Β.Πούτιν; - Διέλυσαν την προεδρική λιμουζίνα στην οποία επέβαινε - Σκοτώθηκε ο οδηγός του (upd)

ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ - ΕΞΕΤΑΖΟΥΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
To ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας κατά του προέδρου της Ρωσίας Β.Πούτιν εξετάζουν οι ρωσικές υπηρεσίες ασφαλείας σε ένα τροχαίο, όπου ένα  αυτοκίνητο έπεσε μετωπικά επάνω στην προεδρική "Μερσεντές" του προέδρου σκοτώνοντας τον οδηγό του.
Ευτυχώς γα τον ίδιο, ο Β.Πούτιν είχε αποβιβαστεί λίγα λεπτά πριν από την προεδρική λιμουζίνα και δεν δεν επέβαινε στο αυτοκίνητο που σμπαραλιάστηκε κυριολεκτiκά.
Το δυστύχημα έγινε σε λεωφόρο της Μόσχας και από τη σύγκρουση σκοτώθηκε ο αγαπημένος και έμπιστος οδηγός του Β.Πούτιν. Ο οδηγός του άλλου οχήματος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Είναι μυστήριο πώς ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου είχε αναπτύξει τέτοια ταχύτητα σε αυτό το σημείο και η έκταση της κατασροφής του προεδρικού αυτοκινήτου, αλλά και πώς παρεξέκλινε της πορείας της η προεδρική λιμουζίνα. Ερευνάται ήδη το ενδεχόμενο της δολιοφθοράς ή της τοποθέτησης μηχανισμού με τον οποίο κάποιος θα μπορούσε να πάρει τον έλεγχό της από απόσταση.
Στα βρετανικά ΜΜΕ λένε ότι πρόκειται για ΒΜW αλλά εικονίζεται «Μερσεντές».
Περισσότερα σε λίγο.
Russian media has revealed that a head-on crash in which a man was killed involved Vladimir Putin's official black BMW
CCTV images of the footage taken on Kutuzovsky Avenue in the Russian capital Moscow show how the Mercedes collided head-on with the presidential BMW
The driver who was killed was not named, although it was reported that he had notched up more than 40 years of driving experience as an official driver
Ο σοφέρ του Ρώσου προέδρου που έχασε τη ζωή του δεν κατονομάστηκε, αλλά σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είχε πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας ως επίσημος οδηγός.

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα