Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

Το πείραμα CERN έχει ανοίξει την πύλη της κολάσεως; - 2 Βίντεο


 Του Γιώργου Παπαγεωργίου

 Στις 24 Ιουνίου 2016 ο φωτογράφος Joëlle Rodrigue αποθανάτισε με τον φακό του ένα πολύ περίεργο και ασυνήθιστο σύννεφο το οποίο βρισκόταν επάνω από την Γενεύη και πολύ κοντά στις εγκαταστάσεις όπου πραγματοποιείται το πείραμα CERN. Πολλοί λένε ότι είναι η πύλη της κολάσεως που έχει ανοίξει το CERN. 

 Το απόκοσμο φαινόμενο, δεν είναι το πρώτο που παρατηρείται σε εκείνο το σημείο. Στις 30 Αυγούστου 2015, είχαμε γράψει ξανά για ένα περίεργο φαινόμενο που είχαν καταγράψει περαστικοί. 

Δείτε  και το σχετικό βίντεο

 

 Αυτή την φορά δεν ήταν μόνο...

ο Joëlle Rodrigue στη Γενεύη το περασμένο Σαββατοκύριακο που κατέγραψε το φαινόμενο αυτό αλλά και άλλοι φωτογράφοι όπως μπορείτε και στις άλλες φωτογραφίες που δημοσιεύουμε.  

 Το τέρας του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων CERN θεωρείτε από πολλους άμεσα υπεύθυνο για τη χειραγώγηση του καιρού και το άνοιγμα των πυλών, σύμφωνα με μια λειτουργία που ονομάζεται The Experiment CLOUD.
 Σε αυτό το σημείο θα σας θυμίσω και τα έντονα καιρικά φαινόμενα μετά από το Σαββατοκύριακο αυτό που έγιναν και στην Ελλάδα ! 

 Φυσικά και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε δει περίεργες τέτοιες εκδηλώσεις καταιγίδων επάνω από το CERN. 

Την 11η Μαΐου 2016 το δεύτερο βίντεο μας αναφέρετε σε ένα σύννεφο που στροβιλίζεται σε κυκλικό σχηματισμό επάνω από την ίδια περιοχή όπου και ελήφθησαν αυτές οι φωτογραφίες.

Τα συμπεράσματα δικά σας... !



   
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα