Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

6 sexy συμβουλές από τις ειδικούς του έρωτα

Αποτέλεσμα εικόνας για 6 sexy συμβουλές από τις ειδικούς του έρωτα
Δεν υποτιμάμε σε καμία περίπτωση τις γνώσεις σου στο σεξ. Πάντα όμως όταν θέλουμε να βεβαιωθούμε για κάτι ή να μάθουμε κάτι καινούριο, πηγαίνουμε στον ειδικό, έτσι δεν είναι;
Οι γυναίκες που απασχολούνται στη βιομηχανία ερωτικών ταινιών σίγουρα έχουν εντρυφήσει στο θέμα και έχουν καταλήξει σε κάποια ενδιαφέροντα και ίσως χρήσιμα για σένα συμπεράσματα και συμβουλές.
Αυτά είναι τα 6 sexy tips από τις γυναίκες που ξέρουν:
1. Να είσαι θετική στα παιχνίδια ρόλων.
Πήγαινε σε ένα sex shop ή παράγγειλε μια ωραία στολή. Αν ντρέπεσαι, πήγαινε σε ένα κατάστημα με εσώρουχα και βρες κάτι πολύ σέξι. Μπες στο ρόλο και θα δεις ότι η βραδιά θα σου μείνει αξέχαστη.
2. Φόρα μόνο τα ψηλοτάκουνά σου.Είναι πολύ σέξι η εικόνα μιας γυναίκας που φοράει μόνο τα ψηλά της τακούνια ενώ σε κάνουν να δείχνεις και πιο ψηλή και καλλίγραμμη.
3. Ασχολήσου με τον εαυτό σου.
Είναι κάτι που σου αρέσει. Είναι κάτι που του αρέσει. Γιατί να μην απολαύσετε λοιπόν παρέα την αυτοϊκανοποίηση;

4. Αλλάξτε πορεία.Αρχίζετε με τα προκαταρκτικά, συνεχίζετε με την επαφή, τελειώνετε. Αλλάξτε λίγο την πορεία σας. Μπορείτε να διακόπτετε την επαφή και να επιστρέφετε στα προκαταρκτικά όποτε σας αρέσει.
5. Πιπέρι στη γλώσσα.Στην αρχή μπορεί να είναι λίγο άβολο να μιλάς βρώμικα αλλά στην πορεία θα δεις ότι θα σου αρέσει. Το ίδιο και σε εκείνον, ιδίως εάν τον ενθαρρύνεις με τα λόγια σου.
6. Κάνε αυτό που σου αρέσει.Αν θέλεις να απολαμβάνεις τον έρωτα, δεν μπορείς να κάνεις εκπτώσεις στα θέλω και στις ανάγκες σου. Δείξε στον σύντροφό σου τι σου αρέσει και εστιάστε σε συγκεκριμένες στάσεις και συνήθειες.


to-kounavi


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα