Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Βάλε σε τάξη τα οικονομικά σου με την Ελληνική εφαρμογή Έσοδα Έξοδα

Βάλε σε τάξη τα οικονομικά σου με την Ελληνική εφαρμογή Έσοδα – Έξοδα

Το Έσοδα Έξοδα είναι μια νέα Ελληνική εφαρμογή για τη διαχείριση των μηνιαίων εσόδων-εξόδων μας.Με την βοήθεια της μπορείτε να καταγράφετε τι ξοδεύετε κάθε μήνα και που, ενώ σας επιτρέπει να δημιουργήσετε επαναλλαμβανόμενες συναλλαγές (πχ πληρωμή ενοικίου).


Πέρα από την απλή καταγραφή των συναλλαγών σας μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας Μπάτζετ.Για παράδειγμα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Μπάτζετ των 100 ευρώ ανά μήνα για καφέ και ποτό με την εφαρμογή να σας ειδοποιεί όποτε το ξεπεράσετε.


Μέσα από τα γραφήματα του Έσοδα Έξοδα μπορείτε να δείτε τι έχετε ξοδέψει στο τέλος του μήνα και που πήγαν τα χρήματα σας.Συγκεκριμένα θα βρείτε δύο γραφήματα τύπου γραμμών και πίτας με το δεύτερο να ενεργοποιείται με μια περιστροφή της συσκευής σε “Landscape Mode”.

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δέκα διαθέσιμα themes αυτό που σας αρέσει.Τέλος, μπορείτε όποτε θελήσετε να κρατήσετε ένα backup των δεδομένων σας αποθηκεύοντας τα είτε στη συσκευή σας είτε στον Dropbox λογαριασμό σας.


Η εφαρμογή Έσοδα Έξοδα είναι δωρεάν χωρίς αγορές εντός εφαρμογής και μπορείτε να την κατεβάσετε μέσω του Google Play.


Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα