Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΗΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΥ ΙΠΠΟΤΗ"!


Τον θεωρούν ένοχο για την ανεξήγητη πτώση τεσσάρων αμερικανικών και ενός ρωσικού μαχητικού αεροσκάφους, ενώ ο Πούτιν θεωρεί πως οι ΗΠΑ παραβιάζουν την "εξωγήινη συνθήκη" διατάζοντας τα ρωσικά αεροσκάφη να παραμείνουν στο έδαφος..
ΟΙ ΗΠΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ "ΜΑΥΡΟΥ ΙΠΠΟΤΗ"!
Σύμφωνα με πηγές των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, το καθεστώς Ομπάμα ετοιμαζόταν να κτυπήσει τον μυστηριώδη εξωγήινο δορυφόρο με την αποστολή NROL 37, που μεταφέρει ένα top secret όπλο.
Τα σήματα που εκπέμπει ο περίφημος εξωγήινος δορυφόρος και που έχουν αποκωδικοποιηθεί, δείχνουν ότι προέρχεται από το αστρικό σύστημα του Έψιλον Βοώτη και βρίσκεται σε τροχιά περί τον πλανήτη μας εδώ και 13.000 χρόνια!
Έκθεση του ρωσικού υπουργείου άμυνας η οποία λαμβάνει υπόψη ένα εκτεταμένο αρχείο της πρώην Σοβιετικής Ένωσης καθώς και τα σημερινά αποκωδικοποιημένα σήματα του "Black Knight", θεωρεί ότι το μυστηριώδες αυτό αντικείμενο φαίνεται να είναι ένας φάρος - προειδοποίηση προς τους κατοίκους της Γης να μην τολμήσουν να ανέβουν υψηλότερα από τα 11.748 χιλιόμετρα (7.300 μίλια) πάνω από την επιφάνεια του πλανήτη μας!

Η ρωσική έκθεση συνεχίζει αναφέροντας ότι το καθεστώς Ομπάμα προέβη στην επικίνδυνη πράξη της παραβίασης της "εξωγήινης συνθήκης" μεταξύ της Γης και του "Black Knight", όταν στις 28 Μαΐου το άκρως απόρρητο όπλο με την ονομασία NORL-37 φορτώθηκε σε αεροσκάφος C-130 στην αεροπορική βάση Wright Patterson στο Ντέιτον του Οχάιο, με σκοπό την μεταφορά του στο Κέιπ Κανάβεραλ της Φλόριντα, ενώ ο μυστηριώδης δορυφόρος έστειλε ένα αντικείμενο - ανιχνευτή κάτω για να παρατηρεί την πτήση!
Πέντε ημέρες αργότερα, σύμφωνα με την έκθεση, στις 2 Ιουνίου, ο "Μαύρος Ιππότης" εκτίναξε ένα μυστηριώδες αντικείμενο που εισήλθε στην ατμόσφαιρα πάνω από την Δυτική περιφέρεια των Ηνωμένων Πολιτειών και με τη σειρά του εκτίναξε έναν άγνωστο αριθμό μικρότερων αντικειμένων από το κύριο σώμα του με έκρηξη.
Μέσα σε λίγες ώρες μετά που τα δορυφορικά αντικείμενα του "Black Knight" χτυπήσαν τις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα αεροσκάφος Thunderbird της πολεμικής αεροπορίας και ένα της ελίτ των "Blue Angels" του πολεμικού ναυτικού, συνετρίβηκαν ανεξήγητα.
Στις 3 Ιουνίου, ο "Black Knight" αιφνιδίασε και πάλι εκτοξεύοντας ένα μυστηριώδες αντικείμενο που εισήλθε στην ατμόσφαιρα πάνω από τη Βόρεια Αλάσκα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε και εξερράγη στον ουρανό πάνω από το Όρεγκον, εκτινάσσοντας αντικείμενα να διασχίζουν τους ουρανούς πάνω από σχεδόν όλες της ανατολικές και μεσοδυτικές περιοχές των ΗΠΑ.
Μέσα σε 24 ώρες μετά που τα μυστηριώδη αντικείμενα του "Black Knight" εκτοξεύτηκαν, συνεχίζει η έκθεση, ένα F-16CJ της157ης μοίρας μαχητικών της Εθνικής Φρουράς της Νότιας Καρολίνας και ένα άλλο του οποίου αποστολή ήταν η προστασία της τοποθεσίας εκτόξευσης του όπλου 37-NORL στο Κέιπ Κανάβεραλ, συνετρίβηκαν ανεξήγητα.
Ακόμα χειρότερα, σε λιγότερο από 48 ώρες αργότερα, στις 9 Ιουνίου, ο Major Σεργκέι Yeremenko της ακροβατικής μοίρας της ρωσικής ελί ιπποτών, σκοτώθηκε όταν το μαχητικό του Sukhoi-27 συνετρίβη όπως ακριβώς είχε συμβεί με το αμερικανικό Thunderbird και το άλλο των Blue Angels, όταν έπεσε ανεξήγητα από τον ουρανό. Δύο ώρες αργότερα, ο Πρόεδρος Πούτιν διέταξε όλα τα μαχητικά Sukhoi-27 να παραμείνουν στο έδαφος..
Nicos Kastanias
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα