Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

Αυτός ο άνθρωπος διαπίστωσε ότι αλάτι, πιπέρι και λεμόνι λύνουν αυτά τα 9 προβλήματα καλύτερα από οποιοδήποτε φάρμακο!

Λήψη


Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, χρειαζόμαστε κάτι που να μας προστατεύει από τις ασθένειες. Είναι πάντα καλύτερο να χρησιμοποιούμε φυσικούς τρόπους για να προστατεύουμε τους εαυτούς μας. Οι ενέσεις και τα εμβόλια που προτείνονται δεν είναι τόσο καλά όσο οι φυσικοί τρόποι προστασίας. Μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερο κακό παρά καλό.
Ο ισχυρός αντιβακτηριακός, αντιικός και ανοσοποιητικός οικοδόμος είναι το λεμόνι. Είναι πλούσιο σε βιοφλαβονοειδή, πηκτίνη, λιμονένιο, κιτρικό οξύ, μαγνήσιο, ασβέστιο και βιταμίνες που μπορούν να σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την γρίπη και το κρυολόγημα.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λεμόνι για την τόνωση της πέψης όπως και για να χάσετε βάρος. 

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε 9 τρόπους χρήσης του λεμονιού για τη θεραπεία των κρυολογημάτων κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Συνταγές που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας και να τις χρησιμοποιήσετε για να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό σας.
  1. Αντιμετωπίστε τον πονόλαιμο με ανάμειξη χυμού από ένα λεμόνι, λίγο αλάτι και πιπέρι. Χρησιμοποιήστε το για πλύση του στόματος και του λάρυγγα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κρύο ξύδι για τον σκοπό αυτό.
  2. Ανοίξτε τη βουλωμένη μύτη, σταματήστε το φτέρνισμα και αναπνεύστε κανονικά με μείγμα ίσων ποσοτήτων από μαύρο πιπέρι, κανέλα, κύμινο και σπόρους καρδάμου. Αλέστε όλα αυτά μαζί και μυρίστε ή εισπνεύστε το μείγμα για να ανοίξει η φραγμένη μύτη σας.
  3. Μείγμα από χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο μπορούν να βοηθήσουν στην εξάλειψη πετρών στη χοληδόχο
  4. Ο χυμός του λεμονιού και το νερό μπορούν να βοηθήσουν τον πονόλαιμο ή τα στοματικά έλκη. Μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να κάνετε γαργάρες.
  5. Χρησιμοποιήστε το λεμόνι για να χάσετε βάρος με την τοποθέτηση ¼ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι, 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού και μια κουταλιά της σούπας μέλι σε ένα ποτήρι νερό. Ανακατέψτε καλά και  καταναλώνετε κάθε μέρα.
  6. Ανακουφίστε την ναυτία με ένα μείγμα από μαύρο πιπέρι και νερό σε ένα ποτήρι. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο φρέσκο ​​χυμό λεμονιού. Καταναλώστε σιγά σιγά.
  7. Μειώστε τις κρίσεις άσθματος με μαύρο πιπέρι. Βράζουμε 8-10 κόκκους πιπεριού, 2 μπουμπούκια γαρύφαλλου και 10-15 φύλλα βασιλικού στο νερό. Βράζουμε για 15 λεπτά, σουρώνουμε και προσθέτουμε 2 κουταλιές μέλι. Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε λίγο γάλα. Το καταναλώνουμε φρέσκο.
  8. Θεραπεύστε τον πονόδοντο απλώνοντας λίγο μαύρο πιπέρι και έλαιο γαρύφαλλου στην πληγείσα περιοχή
  9. Προσθέστε λίγο χυμό λεμονιού στο τσάι σας με μέλι και  μειώστε τον πυρετό, σταματήστε τη γρίπη, ανακουφίστε τη ναυτία. Σταματήστε την αιμορραγία από τη μύτη, με την προσθήκη χυμό λεμονιού σε ένα κομμάτι βαμβάκι και τοποθετώντας το στο ρουθούνι.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μείγμα από χυμό λεμονιού,  αλάτι και  πιπέρι για την εξάλειψη του βήχα. 

Μπορείτε να δείτε αυτό το βίντεο και να αναζητήσετε τα συμπτώματα.
weeklyhealthylife

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

[Απαγορεύεται η αναδημοσίευση της ανάρτησης αυτής χωρίς αναφορά στην πηγή και χωρίς την πλήρη αναγραφή όλων των συντακτών όπως ακριβώς αναφέρονται σε αυτήν. Σε αντίθετη περίπτωση το ιστολόγιο επιφυλάσσεται για χρήση κάθε νομίμου δικαιώματος του]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα