Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Τι προκαλούν τα ΦΑΣΟΛΙΑ και οι ΦΑΚΕΣ στον οργανισμό: ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ!!! Χάνουμε….

Τι προκαλούν τα ΦΑΣΟΛΙΑ και οι ΦΑΚΕΣ στον οργανισμό: ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ!!! Χάνουμε….

Καινούρια μαντάτα για τα αγαπημένα όσπρια των Ελλήνων!
Φασόλια και φακές βοηθούν έντονα στο αδυνάτισμα και το χάσιμο λίπους… Μάλιστα τα χαμένα κιλά δύσκολα επανέρχονται…
Σας αρέσουν οι φακές, τα φασόλια και γενικότερα τα όσπρια; Αν ναι, μία νέα έρευνα σας φέρνει καλά νέα, καθώς αποδεικνύεται ότι τα όσπρια δεν κάνουν μόνο καλό στην υγεία αλλά βοηθούν και στο να χάσουμε κιλά.Η έρευνα διαπίστωσε (…κάτι που όλοι γνωρίζουμε)
ότι όταν τρως όσπρια νιώθεις γρήγορα χορτασμένος, με αποτέλεσμα να μη θες να φας άλλο. Ετσι αν τρως συχνά όσπρια μπορείς να αδυνατίσεις ευκολότερα, σύμφωνα με σχετικό άρθρο που διαβάσαμε.
Η καναδική έρευνα αξιολόγησε τα ευρήματα 21 κλινικών δοκιμών πάνω στα όσπρια και διαπίστωσε ότι η κατανάλωση μιας μερίδας οσπρίων την ημέρα (περίπου 130 γραμμάρια) οδηγεί σε απώλεια περίπου 0,34 κιλών σε διάστημα έξι εβδομάδων. Και μπορεί να μη σας φαίνεται μεγάλο το όφελος ωστόσο οι ερευνητές προσθέτουν ότι τα χαμένα αυτά κιλά δύσκολα επανέρχονται, κάτι που θεωρείται πολύ σημαντικό.
Η έρευνα πραγματοποιήθηκε από τους ερευνητές στο Νοσοκομείο «’Αγιος Μιχαήλ» του Τορόντο στον Καναδά. Επικεφαλής είναι ο δρ. Ράσελ ντε Σούζα, και η σχετική δημοσίευση έγινε στο αμερικανικό περιοδικό κλινικής διατροφολογίας “American Journal of Clinical Nutrition”.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα