Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Μετακίνηση άξονα της Γης λόγω ΕΓ-κλιματικής αλλαγής!




Tα πράγματα έχουν αρχίσει να βαίνουν σε απολύτως επικίνδυνα μονοπάτια καταστροφής μη αναστρέψιμης, αν τους αφήσουμε!

«Έρευνα» της NASA που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό  Science Advances εξηγεί ότι από το 1899 ο άξονας περιστροφής της Γης… μετανάστευσε προς τον Καναδά και τώρα πλησιάζει την Αγγλία!
Επιστήμονες επισημαίνουν ότι αυτή η αλλαγή μπορεί να μην είναι επικίνδυνη, όμως έχει μεγάλη σημασία, καθώς δείχνει το πόσο σημαντικές είναι οι επιπτώσεις των ανθρώπινων παρεμβάσεων στον πλανήτη.
Ο λόγος που μετακινήθηκε ο άξονας περιστροφής της γης είναι η αλλαγή στην κατανομή τους βάρους στη Γη, λόγω του λιώσιμου των πάγων – δεν το λέει η NASA, είναι η “μετάφραση” των “ειδικών” καιρολόγων -μιντιολόγων. Η μελέτη απλώς αναφέρει: «Αυτή η πρόσφατη ανακάλυψη σχέσης μεταξύ πολικών κινήσεων και μεταβλητότητας της παγκόσμιας κλίμακας TWS έχει ευρείες επιπτώσεις για τη μελέτη του παρελθόντος και του μέλλοντος του κλίματος».
Κι εκεί πάνω μπαίνει η Αλ Γκορική σάλτσα, με το ένα δημοσίευμα να λέει λιώνουν οι πάγοι στο Βορρά και το άλλο στο Νότο.
Το γεγονός είναι ένα και δεν χωράει πλέον καμία αμφισβήτηση:
  • Ναι, οι πάγοι λιώνουν,
  • ναι οι πόλοι μετατίθενται,
  • όχι δεν θα είναι χωρίς επιπτώσεις στον άνθρωπο και λοιπά έμβια όντα,
  • ναι φταίει… συγκεκριμένος «ανθρώπινος παράγοντας» για όλα αυτά, γιατί…

Το κλίμα χειραγωγείται με ηλεκτρομαγνητικά κύματα!

HAARP και CERN -και όχι μόνο- επεμβαίνουν σε καθημερινή βάση πλέον στα γήινα ηλεκτρομαγνητικά πεδία, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την αναστάτωση τόσο στο κλίμα, όσο και στις συχνότητες της Γης.
Σε αυτές τις επεμβάσεις οφείλεται και η μόνιμη κούραση που νιώθουμε, αφού χαλούν τις ιερές και ζωτικής σημασίας συχνότητες Σούμαν, η κακή ψυχολογία και κατάθλιψη που τείνει να πάρει διαστάσεις παγκόσμιας επιδημίας (θα κάνουμε ειδικό άρθρο αφιέρωμα για την δραματική άνοδο των αυτοκτονιών παγκοσμίως κι ας σας λένε ότι φταίει το μνημόνιο), ο μαρασμός της φύσης, οι μαζικοί θάνατοι και αυτοκτονίες πουλιών και ψαριών που συμβαίνουν ανεξήγητα σε όλον τον πλανήτη και για όσους πάντα είχαν καλή αίσθηση του χρόνου, θα έχουν διαπιστώσει ότι τελευταία “χάνεται”, ο χρόνος και οι ώρες (ειδικά κάτι Σαβ/και) περνούν εξαιρετικά γρήγορα.
Φυσικά, εκτός του να μας αλλάζουν τα φώτα στο νευρικό σύστημα, εκτός ότι η μούφα της κλιματικής αλλαγής βοηθάει πολιτικά στην εφαρμογή της Ατζέντας 21, μας αλλάζουν… και τα πετρέλαια!
Η υπερθέρμανση του πλανήτη έχει σταματήσει εδώ και περίπου 20 χρόνια, λένε επιστήμονες που δεν ανήκουν στην Εκκλησία Αλ Γκορ. Διαβάστε το βιβλίο του Ιουλίου Βερν «Άνω Κάτω», το μοναδικό βιβλίο που δεν έγινε σουξεδάκι γιατί απλά… τώρα εφαρμόζεται!
Η υπόθεση λέει: Η Ρώσικη Γη πουλιέται σε μυστική αμερικάνικη εταιρεία και όλοι εκπλήσσονται για το ενδιαφέρον των αμερικανών για μια τόσο άχρηστη γη, που ούτε να καλλιεργήσεις μπορείς, αλλά ούτε και να πάρεις τον πλούτο που υπάρχει κάτω από τον πάγο. “Αχ και να υπήρχε ένας μηχανικός που να έβρισκε τρόπο να λιώσει τους πάγους”. Ο μηχανικός είναι ο Τέσλα, που λάτρευε τον Βερν και το μηχανάκι λέγεται HAARP. Λέγεται και CERN. Παρόμοια μηχανάκια έχουν και οι Ρώσοι (αυτοί κατασκεύασαν πρώτοι) και οι Νορβηγοί. Περιέργως όλοι αυτοί βγαίνουν κερδισμένοι από το λιώσιμο των πάγων και κάνουν ράλι τώρα ποιος θα πρωτοπάρει τα πετρέλαια.

Το “Άνω Κάτω” (στα Γαλλικά : Sans dessus dessous – στα Αγγλικά The Purchase of the North Pole) είναι ένα μυθιστόρημα περιπέτειας του Jules Verne, που δημοσιεύθηκε το 1889.

Είναι μια συνέχεια του “Από τη Γη στη Σελήνη”, με τους ίδιους χαρακτήρες από την Βαλτιμόρη -το Gun Club, αλλά είκοσι χρόνια αργότερα. Είναι ίσως και το λιγότερο δημοφιλές μυθιστόρημα του και… όχι τυχαία! Ήρθε η ώρα να το διαβάσουμε!

Περίληψη της πλοκής

-1-638Την τελευταία δεκαετία του 19ου αιώνα οργανώνεται μία διεθνής δημοπρασίαπροκειμένου να καθοριστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα των χωρών της Γης στο τμήμα τηςΑρκτικής που εκτείνεται βορείως του 84ουπαραλλήλου (το βορειότερο όριο που είχε φθάσει ο άνθρωπος τότε) και μέχρι τον Βόρειο Πόλο. Αρκετά κράτη έστειλαν τους επίσημους αντιπροσώπους τους, αλλά τη δημοπρασία κέρδισε ένας αντιπρόσωπος ενός ανώνυμου Αμερικανού αγοραστή.
Μετά τη λήξη της δημοπρασίας ο μυστηριώδης αγοραστής αποκαλύφθηκε ότι ήταν η εταιρεία «Barbicane & Co., που ιδρύθηκε από τους Ίμπεϋ Μπάρμπικέιν, Τζων Τ. Μάστον και πλοίαρχο Νίκολ — τα μέλη του «Τηλεβολικού Συλλόγου» της Βαλτιμόρης που 20 χρόνια νωρίτερα είχαν ταξιδέψει γύρω από τη Σελήνη μέσα σε μία κοίλη οβίδα.
Οι γενναίοι πυροβολητές-αστροναύτες πρότειναν ένα ακόμα πιο φιλόδοξο σχέδιο μηχανικής: Χρησιμοποιώντας, με βάση την αρχή διατήρησης της ορμής, την οπισθοδρόμηση ενός γιγαντιαίου κανονιού, να μηδενίσουν σχεδόν την κλίση του άξονα περιστροφής της Γης, έτσι ώστε να γίνει κάθετος ως προς το επίπεδο της περιφοράς της γύρω από τον `Ηλιο (όπως συμβαίνει προσεγγιστικά με τον πλανήτη Δία).
Η αλλαγή αυτή θα καταργούσε τις εποχές του έτους, καθώς η ημέρα και η νύχτα θα είχαν πάντα την ίδια διάρκεια, και ο κάθε τόπος θα είχε τις ίδιες μέσες θερμοκρασίες όλο τον χρόνο. Αλλά το ενδιαφέρον της εταιρείας βρισκόταν σε ένα άλλο αποτέλεσμα του εγχειρήματος: η μετατόπιση του γήινου άξονα θα έφερνε τις περιοχές γύρω από τον Βόρειο Πόλο σε γεωγραφικό πλάτος67° Β. Τότε τα τεράστια αποθέματα γαιανθράκων που αναμενόταν να υπάρχουν κάτω από τους πάγους της Αρκτικής θα μπορούσαν να εξορυχθούν εύκολα και να πωληθούν. Η τεχνική δυνατότητα για την πραγμάτωση του σχεδίου είχε επιβεβαιωθεί από τους υπολογισμούς του Τζων Μάστον. Τα απαραίτητα κεφάλαια είχαν δοθεί από την κ. Ευαγγελίνα Σκόρμπιτ, μία πλούσια χήρα, ενθουσιώδη θαυμάστρια του Μάστον.
Το κανόνι που απαιτούσε αυτό σχέδιο θα ήταν πολύ μεγαλύτερο από την «Κολομπιάδα», που τους είχε στείλει στη Σελήνη. Μόλις όμως το σχέδιο είδε το φως της δημοσιότητας, ο ιδιοφυής Γάλλος μηχανικός Αλσίντ Πιερντέ γρήγορα υπολόγισε την απαιτούμενη δύναμη της εκρήξεως. Στη συνέχεια κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η έκρηξη θα αναδίπλωνε τον λεπτό φλοιό της Γης, με αποτέλεσμα πολλές χώρες (κυρίως στην Ασία) να πλημμυρίσουν από τη θάλασσα, ενώ άλλες (μεταξύ των οποίων και οι Ηνωμένες Πολιτείες) να αποκτήσουν νέα εδάφη.
Η εργασία του Αλσίντ δημιούργησε πανικό και οργή στην ανθρωπότητα, και οι αρχές έσπευσαν να σταματήσουν το σχέδιο. Ωστόσο, οι Μπάρμπικέιν και Νίκολ είχαν ήδη φύγει από την Αμερική για άγνωστο προορισμό, με σκοπό να επιβλέψουν την κατασκευή και την εκπυρσοκρότηση του τερατώδους κανονιού. Ο Τζων Μάστον συλλαμβάνεται και φυλακίζεται, αλλά δεν γνωρίζει ή δεν θέλει να αποκαλύψει την τοποθεσία του κανονιού. Αλλά και πυρετώδεις έρευνες σε όλο τον κόσμο δεν κατόρθωσαν να την ανακαλύψουν.
Το κανόνι όμως είχε σκαφθεί στην πλαγιά του όρους Κιλιμάντζαρο, από ένα μικρό «στρατό» εργατών που είχε προμηθεύσει ένας τοπικός σουλτάνος, ο οποίος ήταν ενθουσιώδης οπαδός των παλαιών εξερευνητών της Σελήνης. Το βλήμα, ένας ενισχυμένος με ατσάλι βράχος που ζύγιζε 180 χιλιάδεςτόνους, θα έβγαινε από την κάννη με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 2800 χιλιομέτρων το δευτερόλεπτο, χάρη σε μία πρωτόγνωρη εκρηκτική ύλη που είχε επινοήσει ο Νίκολ και την είχε ονομάσει «μελομελινίτη».
Η εκπυρσοκρότηση και βολή του κανονιού έγινε τελικά σύμφωνα με τα σχέδια, με την έκρηξη να προκαλεί τεράστιες ζημιές στην τοπική επικράτεια. Ωστόσο, ο γήινος άξονας διατήρησε τη θέση και την κλίση του, ενώ ούτε η ελαφρότερη δόνηση δεν έγινε αισθητή στον υπόλοιπο κόσμο. Ο Αλσίντ Πιερντέ τελικώς καταλαβαίνει ότι ο Τζων Μάστον, την ώρα που υπελόγιζε μαθηματικά το μέγεθος της απαιτούμενης ορμής είχε κάνει ένα υπολογιστικό λάθος — το πρώτο της ζωής του και υπήρξε λόγος: Είχε δεχθεί το κτύπημα ενός κεραυνού μέσα από το καλώδιο του τηλεφώνου ενώ είχε μία τηλεφωνική συνδιάλεξη με την κ. Σκόρμπιτ, έπεσε πάνω στον μαυροπίνακα και έσβησε χωρίς να το καταλάβει τρία μηδενικά από το μέγεθος της Γης, οπότε η περιφέρειά της έγινε 40.000 μέτρα αντί 40.000.000. Τη στιγμή που πήγε να τα ξαναγράψει, χτύπησε εκ νέου το τηλέφωνο από την κ. Σκόρμπιτ, και μετά το νέο τηλεφώνημα τα είχε πια ξεχάσει οριστικά. Η διάδοση του λάθους στους υπολογισμούς επέφερε ένα λάθος της τάξεως του τρισεκατομμυρίου: ένα τρισεκατομμύριο κανόνια αυτού του μεγέθους θα έπρεπε να πυροδοτηθούν με εξίσου μεγάλα βλήματα ώστε να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τον Αλσίντ Πιερντέ, η προκληθείσα μετατόπιση του άξονα της Γης από τον μεμονωμένο κανονιοβολισμό στο Κιλιμάντζαρο ήταν μόλις 3 μικρά στην περιοχή του Βόρειου Πόλου.
Γελοιοποιημένος σε όλο τον κόσμο και αντιμετωπίζοντας την πικρή δυσαρέσκεια των δύο συνεταίρων του, ο Τζων Μάστον επέστρεψε στη μοναξιά του ορκιζόμενος να να μην ξανακάνει ποτέ πια μαθηματικούς υπολογισμούς. Αλλά η κ. Σκόρμπιτ του εκμυστηρεύθηκε τον έρωτά της προς αυτόν και εκείνος ευχαρίστως δέχθηκε να την πάρει ως σύζυγό του.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα