Το νερό και τα τρόφιμα είναι συνήθως υπεύθυνα για τις πέτρες και την άμμο των νεφρών και της χοληδόχου κύστης.
Τα κοινά συμπτώματα των λίθων των νεφρών περιλαμβάνουν ισχυρό πόνο στις πλευρές μεταξύ των νευρώσεων και τα ισχίων και πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα στις πλευρές.
Όσον αφορά τις πέτρες της χοληδόχου κύστης, τα συμπτώματα περιλαμβάνουν πόνο στο στομάχι και μυρμήγκιασμα στη δεξιά πλευρά κάτω από τα πλευρά, ναυτία, πικρή γεύση στο στόμα και πονοκεφάλους. Τα συμπτώματα συνήθως παρατηρούνται μετά από ένα βαρύ γεύμα.
Αν και υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, υπάρχουν φυσικές θεραπείες που μπορούν να επιλύσουν την κατάσταση εύκολα.
Σας παρουσιάζουμε μία τέτοια φυσική θεραπεία:
Συστατικά
250 γρ. ζάχαρη άχνη
0.25 ml. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
250 γρ. φλούδα λεμονιού
250 γρ. ρίζα μαϊντανού
250 γρ. βιολογικό μέλι
Παρασκευή
Πλένουμε το λεμόνι και, στη συνέχεια, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια, ξεφλουδίζουμε τη ρίζα μαϊντανού και την κόβουμε σε λεπτά κομμάτια και στη συνέχεια αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί πριν από την προσθήκη της ζάχαρης και του μελιού στο τέλος. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε μια λεία υφή.
Λαμβάνουμε μια κουταλιά του φαρμάκου το πρωί με άδειο στομάχι και ξανά το βράδυ πριν πάμε για ύπνο. Φροντίζουμε να είναι αποθηκευμένο σε ένα γυάλινο μπουκάλι στο ψυγείο.
Για τη θεραπεία των πετρών των νεφρών και της χοληδόχου κύστης, πίνουμε δύο κουταλιές της σούπας δύο φορές την ημέρα, και να θυμάστε να παρασκευάζετε μικρές ποσότητες του φαρμάκου επειδή δεν έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.
Εκτός από την αποτελεσματική διάλυση των πετρών των νεφρών και της χοληδόχου κύστης, η θεραπεία μπορεί να βοηθήσει και με διάφορες άλλες καταστάσεις υγείας και ασθένειες.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.
H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.