Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΗΠΑ - GREYS


Το 1954, μια επιτροπή των Γκρίζων έφθασαν στην αεροπορική βάση Edwards, με μοναδικό σκοπό να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Dwight Eisenhower..
Η συμφωνία έγινε έκτοτε γνωστή ως Συμφωνία Edwards ή, όπως ο Dr Dan Burisch την αποκάλεσε, "Συνθήκη Tau IX για τη Διατήρηση της Ανθρωπότητας".
- Η συμφωνία διευκρίνιζε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα επέτρεπε στους Greys να απαγάγουν ανθρώπους για να τους χρησιμοποιούν σε πειράματα όπως και τα ινδικά χοιρίδια, με τον όρο να τους επιστρέφουν πίσω με ασφάλεια αφού πρώτα θα διέγραφαν την μνήμη τους.
Σε αντάλλαγμα θα έδιδαν στην κυβέρνηση των ΗΠΑ προηγμένη με εξωγήινη γνώση τεχνολογία. Μια άλλη "ρήτρα" στην συμφωνία προέβλεπε πρόγραμμα ανταλλαγής πρεσβευτών από τις δύο πλευρές. Ωστόσο, δεν ήταν σαφές πόσοι θα συμμετείχαν σε αυτό το πρόγραμμα ανταλλαγής, αλλά το πιο φημισμένο ήταν το Crill, ένα ερπετό από τον αστερισμό του Δράκοντος και ο J-Rod, ή Γκρίζος, προερχόμενος από το άστρο Zeta Reticulum.
Η συμφωνία Edwards ήταν το αποκορύφωμα μιας σειράς γεγονότων που ξεκίνησαν το 1947, όταν ανακτήθηκαν τα συντρίμμια ενός εξωγήινου διαστημικού σκάφους κοντά στο Roswell. Μέσα στα συντρίμμια βρέθηκαν και πολλά ξένα σώματα. Το περιστατικό αυτό διέγειρε την ευαισθητοποίηση απέναντι στο φαινόμενο των UFO και οδήγησε στη σύγχρονη Ουφολογία.



Το 1949, συνέβη ένα άλλο δυστύχημα στο Νέο Μεξικό, αλλά αυτή τη φορά υπήρχε ένας επιζών επιβάτης. Είχε βαπτιστεί ΕΒΕ και ήταν μια μικρή εξωγήινη βιολογική οντότητα. Τα στοιχεία που διέρρευσαν επέτρεπαν την διαπίστωση ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ είχε έρθει σε επαφή με τους εξωγήινους.
Το 1951, επιτεύχθηκε επικοινωνία με τους Γκρίζους, χρησιμοποιώντας μια συσκευή που κατασκευάστηκε με τη βοήθεια του ΕΒΕ. Ένα χρόνο αργότερα η εξωγήινη επικοινωνία ήταν σε πλήρη εξέλιξη, ανοίγοντας το δρόμο για τη Συνθήκη του 1954.
Την νύχτα της 20ής Φεβρουαρίου 1954, ο Dwight Eisenhower απολάμβανε τις διακοπές του στο Παλμ Σπρινγκς στην Καλιφόρνια, όταν εξαφανίστηκε για λίγο. Φημολογείται ότι συνοδεύτηκε κρυφά στην κοντινή βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Edwards, για να συναντηθεί με τους Greys. Επισήμως δηλώθηκε ότι έπρεπε να υποβληθεί σε έκτακτη οδοντιατρική επέμβαση και επισκέφτηκε ένα τοπικό οδοντίατρο.
Ενώ η συνάντηση πήγε όπως είχε προγραμματιστεί, υπήρξαν κάποιες απροσδόκητες συνέπειες. Η προσγείωση κρατήθηκε μυστική χωρίς να ενημερωθούν οι εκατοντάδες των στρατιωτών που υπήρχαν στην βάση, χρησιμοποιώντας τους σαν πειραματόζωα για να δουν τις συνέπειες σ΄αυτούς, όταν έλθουν σε επαφή με προηγμένη εξωγήινη τεχνολογία.
Αυτή η προσέγγιση αργότερα αποδείχθηκε καταστροφική. Ένα υψηλό ποσοστό των παρισταμένων παρουσίασε διάφορες ψυχολογικές παθήσεις, που κυμαίνονταν από δυσλειτουργική συμπεριφορά, ψύχωση, εκδήλωση εγκληματικών προθέσεων και τάσεις για αυτοκτονία.
Σύμφωνα με τον πρώην αξιωματικό των μυστικών υπηρεσιών του Ναυτικού William Cooper, είχε διαπιστωθεί το 1953 ότι μεγάλα αντικείμενα ταξίδευαν προς την Γη. Αρχικά πιστευόταν ότι επρόκειτο για αστεροειδείς, αλλά αργότερα προσδιορίστηκε ότι ήταν πραγματικά διαστημικά σκάφη. Δύο ξεχωριστά προγράμματα, το Project Sigma και το Project Plato, κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με τους εξωγήινους, μέσω δυαδικού κώδικα.


Ο Cooper διακρίνει δύο εξωγήινες φυλές: Τους Nordics (Ανδρομέδιους), φιλικούς προς την ανθρωπότητα και τους Γκρίζους, οι οποίοι έχουν διαφορετική προσέγγιση προς τους ανθρώπους. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι Nordics συνέβαλαν στην υπογραφή μιας συνθήκης μη επίθεσης μεταξύ της ανθρωπότητας και των Greys. Οι Nordics δεν προσφέρουν στους ανθρώπους τεχνολογία, αλλά μάλλον την ευκαιρία για πνευματική πρόοδο από την τρέχουσα διάσταση μας προς την επόμενη.
Η συνθήκη με τους Γκρίζους προέβλεπε ότι δεν θα παρεμβαίνουν στις υποθέσεις μας και δεν θα μπορούμε να παρεμβαίνουμε στις δικές τους. Η παρουσία τους στη Γη θα κρατηθεί μυστική. Θα μπορούν να απαγάγουν τακτικά ανθρώπους για ιατρικούς και επιστημονικούς σκοπούς, εφόσον θα τους κρατούν ασφαλείς. Οι άνθρωποι στη συνέχεια θα μεταφέρονται στο σημείο απαγωγής τους, χωρίς να έχουν καμιά ανάμνηση του συμβάντος.
Στα αιτήματά των Γκρίζων περιλαμβανόταν και η καταστροφή του πυρηνικού oπλοστασίου αλλά η επιτροπή ερμήνευσε τις απαιτήσεις τους με πολύ ύποπτο τρόπο, πιστεύοντας ότι ο πυρηνικός αφοπλισμός δεν θα ήταν προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών, δεδομένου ότι θα παρέμεναν ανυπεράσπιστες απέναντι σε μια εξωγήινη απειλή. Ο Eisenhower απέρριψε τελικά πρόταση τους.'

Nicos Kastanias

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα