Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ


Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ 
Η αποκωδικοποίηση της Ομηρικής Οδύσσειας.
βιβλίο Βήτα
Βασιλης .Ι.Λυκιαρδοπουλος
Στίχος β8[2] της ΟΔΥΣΣΕΙΑΣ – ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ και ΕΡΜΗΝΕΙΑ του στίχου σύμφωνα με την εκδοχή που αφορούσε τους απογόνους των Δωριέων του 840 π.χ.
στίχος β8[2].- Τοι δ’ηγειροντο μαλ’ωκα.
στίχος β8[2].- να ξέρεις λοιπόν αυτοί συγκεντρώθηκαν ταχύτατα
Ερμηνεία του στίχου β8[2] σύμφωνα με την ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ πως η ΟΔΥΣΣΕΙΑ είναι μήνυμα εξωγήινου πολιτισμού προς την ανθρώπινη κοινωνία του σήμερα.
Ο ΕΡΩΤΑΣ ΤΩΝ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΟΦΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
Στίχος β8[2]
τοι δ’ηγειροντο μαλ’ωκα.
Οι Γήινοι αστροναύτες, χρησιμοποιώντας τις ικανότητες του ΔΙΑ μέσα τους,στέλνουν τηλεπαθητικά μηνύματα στους εξωγήινους ηγέτες, να προσέλθουν στην συνέλευση του Σείριου.
Αντίστοιχα οι εξωγήινοι, προσλαμβάνοντας τα μηνύματα των Γήινων με τον ΔΙΑ μέσα στα δικά τους μυαλά, προσέρχονται ταχύτατα στο κάλεσμα βαθιά συγκινημένοι.
Ο Όμηρος πολύ έξυπνα, χρησιμοποιώντας το [τοι] και το [Δ], μας δίνει να καταλάβουμε πως το όργανο με το οποίο γίνεται η επικοινωνία δεν είναι άλλο από την εε των εγκεφαλικών μας/τους κυττάρων.

Ο λεξαριθμος [τοι = τ’οι ] έχει ηδη ερμηνευτεί στο πρώτο μέρος του στίχου [β8[1]
Η ερμηνεία του [Δ] ακολουθει εδώ.
Δ = δέλτα = τέταρτο γράμμα της Ομηρικής – Ελληνικής αλφαβήτου.
Δ= αριθμητική αποτίμηση στο Ελληνικό γραμμαριθμικο σύστημα = [4].
Δ= είσοδος –πύλη.
Δ= τρίγωνο = 180 μοίρες = ο μισός ουράνιος θόλος = 12960 χιλ. χρόνια = 6 ενιαυτοί-εποχές = Λέων –Δίδυμοι-Ταύρος –Κριός-Ιχθείς –υδροχόος = βρισκόμαστε στο 16 του Υδροχόου.
Δ= ο τέταρτος πλανήτης του αστρικού μας συστήματος Άρης.

Δ = το ιδεόγραμμα μιας πυραμίδας και ότι αυτή συμβολίζει.
Δ= οι [4] τέσσερις χημικές ενώσεις [ γράμματα] με τις οποίες είναι γραμμένος ο γενετικός μας κώδικας 1].-αδενινη 2].-γουανινη 3].-κυτοσινη 4].-θυμινη.
Δ= ο Γενετικός μας Κώδικας είναι γραμμένος μόνο με λέξεις των τριών [3] «γραμμάτων» που απορρέουν από ένα σύνολο [4] «γραμμάτων» [ σύνολο 64 λέξεων που η διαρκής επανεμφάνιση τους στα 20.000 γονίδια μας ολοκληρώνεται σε 2.000.000.000 δις εμφανίσεις [6.000.000.000 / 3 = 2.000.000.000].
Δ= 3+3 = 6 δις «γράμματα» Ο μαγικός αριθμός των «γραμμάτων» που αποτελούν τον Γενετικό μας Κωδικα = οι τρεις [3] πλευρές και οι τρεις [3] γωνίες του [Δ].
Δ = η Ελληνική διπλή βίο-νάνο- έλικα.
Δ= ο βίο- εγκέφαλος των αστρικών σκαφών των εξωγήινων .
Δ = το Α και το Ω [ το σύνολο των γνώσεων των [4] «γραμμάτων» του γενετικού μας κωδικα ισούται με το σύνολο των γνώσεων που απορρέουν από το Ομηρικό-Ελληνικό αλφάβητο των [24] γραμμάτων.
Δ = ΔΙΑΣ = ο ιδανικότερος γενετικός κώδικας του παρόντος σύμπαντος, σύμφωνα πάντα με τον Όμηρο και τους δημιουργούς μας.
Το [Δ] κυριαρχεί στην πρόσοψη της εισόδου του «θησαυρού του Ατρέα» στις Μυκήνες.
Με τον κύκλο- όμικρον – ο μικρόν αντίστοιχα να κυριαρχεί στο μεγαλιθικό κυκλικό ταφικό μνημείο του Αλέξανδρου στην Αμφίπολη.
Τα δυο μνημεία, ως γνωστόν, είναι έργα της Θεάς Αθηνάς και συνδέονται άμεσα με τα Ομηρικά κείμενα .Αποτελούν δε όλα μαζί τα ίχνη που άφησε πίσω της η Αθηνά για την αφύπνιση του ολιγάριθμου γενους των απογόνων των Δωριέων [ σημερινοί Έλληνες]
Το αντικείμενο της συνέλευσης στο αστρικό σύστημα του Σείριου είναι η αποδοχή, η όχι του ιερού πλανήτη ΓΗ στην γαλαξιακή οικογένεια του Αργου.
Το αποτέλεσμα είναι ηδη γνωστό πως θα είναι θετικό αφού καταφέραμε να παραβρεθούμε στην εν λογω συγκέντρωση που αποτελούσε βασικό όρο της αρχικής συμφωνίας ΔΙΑ –ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ .
Η συνέλευση των Αργειων γερόντων για τον συγκεκριμένο λόγο αποτελεί μοναδικό γεγονός για το γαλαξία και όλοι επιθυμούν να παρευρίσκονται.
Στην συνέλευση θα παραβρεθεί ότι καλύτερο υπάρχει στο γαλαξία ο ίδιος ο ΔΙΑΣ θα είναι παρών, η θεά Αθηνά κατά δήλωση της, ο Όμηρος και οι πολύτιμες ιερές γνώσεις των κειμένων του.
Ακούγεται παράξενο, όμως ο Όμηρος μας ενημερώνει πως οι Αργειοι σοφοί γέροντες είναι ερωτευμένοι με τον ιερό γαλάζιο πλανήτη μας.

Τέλος ,από τον αναγραμματισμό του [μαλ’ωκα = κλαμ’αω] προκύπτει και μια Ομηρική συμβουλή για τους απλούς ανθρώπους.
[Οι γρήγορες αποφάσεις κάτω από συναισθηματική φόρτιση κάνουν κακό – βλάπτουν]
Αποφάσεις με καθαρό μυαλό λοιπόν.

Ο αναγραμματισμός του στίχου β8[2]
1892[2]= τοι δ’ηγειροντο μαλ’ωκα*.- [τοι = βεβαιωτικός σύνδεσμος/δοτική της αντωνυμίας συ/ξέρε –να ξέρεις-μαθέ καλά/νομίζω-έχω την ιδέα/λοιπόν- ως βλέπεις/αγειρω = συνάγω –συναθροίζω –μαζεύω –συνέρχομαι / διαλογίζομαι για να προσλάβω ιερές πληροφορίες / μαλα = πολύ / ωκα = γρηγορα / Ως βλέπεις συναθροιστήκαν οι Αργειοι πολύ γρηγορα ].-β8
1892[2]= Τοι δ’ ήτοι γερον Μαλ’ωκα *.- [ ήτοι = πράγματι –αληθινά / γερον [1] = γέρος –αρχαίος / αληθινά συναθροίστηκαν οι γέροντες των Εξωγήινων λοιπόν πολύ γρηγορα ].-β8
1892[2]=Τοι δ’ ιερόν τη γη Μαλ’ωκα *.- [ ιερόν = ο ιερός / γη = πλανήτης / πράγματι συνήρθαν οι ιεροί γέροντες εξ αιτίας του ιερού πλανήτη ΓΗ λοιπόν πολύ γρηγορα ].- β8
1892[2]=Τ’ οιδ’[α] ηγειροντο Μαλ’ωκα * .-[ οίδα = γνωρίζω – ξέρω / και γνωρίζω πως συναθροίζονται με μεγάλη ταχύτητα ].-β8
1892[2]= τ’ οιδ’ ότι ερον γη Μαλ’ωκα *.- [ ερον = ερος = έρωτας / ΓΗ = ο πλανήτης μας / και γνωρίζω πως συναθροίστηκαν ταχύτατα γιατί είναι ερωτευμένοι με τον πλανήτη ΓΗ ].- β8
1892[2]= τ’ οιδ’ ότι ρεον γη Μαλ’ωκα *.- [ ρεον = ρέω = ρέω / ΓΗ = ο πλανήτης μας / και γνωρίζω πως συναθροίστηκαν ταχύτατα γιατί είναι ερωτευμένοι με τον πλανήτη ΓΗ όπου ρέει ].- β8
1892[2]= τ’ οιδ’ ότι νερό γη Μαλ’ωκα *.- [ νερό = Α.Ε. = ιερή γνώση / ΓΗ = ο πλανήτης μας / και γνωρίζω πως συναθροίστηκαν ταχύτατα γιατί είναι ερωτευμένοι με τον πλανήτη ΓΗ όπου ρέει η ιερή γνώση ].- β8
1892[2]= τοι νερό γη Μαλ’ωκα *.- [ νερό = νερό / ΓΗ = ο πλανήτης μας /και γνωρίζω πως συναθροίστηκαν ταχύτατα γιατί είναι ερωτευμένοι με τον γαλάζιο πλανήτη ΓΗ ].- β8 –Μ
Σχόλιο.- Οι εξωγήινοι είναι ερωτευμένοι με τον πλανήτη μας. Πιο συγκεκριμένα με την εε του Δια μέσα στα μυαλά μας και με το απέραντο γαλάζιο των Ωκεανών μας.
Προσέρχονται ταχύτατα στη συνέλευση για να μας γνωρίσουν , οι σοφοί γέροντες του γαλαξία.
Ολόκληρος ο γαλαξίας ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη συνάντηση, αυτό μας το γνωστοποίησε η Αθηνά από το βιβλίο άλφα.
Ο Όμηρος η θεά Αθηνά και ο ίδιος ο Δίας θα είναι παρόντες.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ


Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΡΙΝ 2856 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΣΤΟΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ



Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα