Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΕΟΡΤΙΑ ενός ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ; (Βίντεο)

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
διαστημικοσ πολεμοσ
Φαίνεται πως στο διάστημα έχουν αρχίσει και στήνονται «χαρακώματα» εδώ και πολύ καιρό, από δύο άγνωστες και αντίπαλες πλευρές. Η μία πολεμά την άλλη; Για ποιό λόγο; Ποιό είναι το έπαθλο;
Το τελευταίο τρίμηνο έχουν καταγραφεί αρκετά συμβάντα που αν τα δούμε μεμονωμένα, ίσως και να μην έχουν κάποια αξία. Αν όμως τα προσεγγίσουμε όλα μαζί, τότε φαίνεται να προκύπτει ένα συμπέρασμα.
Το video που ακολουθεί και ανέβασε ο myunhauzen74, είναι από τις 9/2/2016 και βλέπουμε διάφορες δραστηριότητες από άγνωστα αντικείμενα που πετούν ή βρίσκονται σαν φύλακες γύρω από τον Ήλιο. Στην αρχή του θα παρατηρήσετε κάποια αντικείμενα που φαίνεται να εξαπολύουν ή να δέχονται κάποια δέσμη ακτίνων, όπως ένα λέιζερ:

Το video που ακολουθεί καταγράφηκε στις 22/1/2016. Βλέπουμε ένα άγνωστο λαμπερό αντικείμενο που τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, όταν ξαφνικά κάτι συμβαίνει και κόβει απότομα, σχεδόν σταματάει. Ακολουθείται από δύο άλλα φωτεινά σημάδια. Μοιάζει λες και το πρώτο σταμάτησε για να χτυπήσει, να εξολοθρεύσει τα δύο που είναι πίσω του.
Ωστόσο, ο Insite64 που ανέβασε το video, κρατάει μία επιφύλαξη μήπως πρόκειται για κάποιον δορυφόρο που εξαπολύει κάποιο φορτίο.
Το επίμαχο σημείο θα το βρείτε στο 02:19
Αν πραγματικά μαίνονται διάφορες μεμονωμένες διαστημικές μάχες πέρα από την Γη, ενδεχομένως κάποιες από αυτές να λαμβάνουν χώρα και πολύ κοντά σε αυτήν, ψηλά στην ατμόσφαιρα, όπως φαίνεται να συνέβη και στην Ιρλανδία, λίγες μόλις μέρες πριν, στις αρχές Φεβρουαρίου.
Δύο μήνες νωρίτερα, στα τέλη του Νοεμβρίου 2015, είχαμε πάλι καταγεγραμμένες εικόνες από άγνωστα αντικείμενα που εξαπολύουν κάποιο είδος ακτίνας.
Τι συμβαίνει, λοιπόν; Είναι αυτά τα προεόρτια ενός διαστημικού πολέμου; Γίνονται διαστημομαχίες μεταξύ διαστημικών εχθρών που καμία σχέση δεν έχουν με εμάς; Μήπως σε αυτές τις μάχες λαμβάνουν μέρος και κάποια κράτη με απόρρητα διαστημόπλοια; Έχει αποκαλυφθεί ότι η NASA διαθέτει τέτοια μυστικά όπλα.
Αν μάλιστα, λογαριάσουμε ως σοβαρές τις πληροφορίες που θέλουν την Cabal με τα Ερπετοειδή εναντίων του Πούτιν και των Ανδρομέδιων, σε συνδυασμό με αστρόπλοια των Ολύμπιων, τότε ενδεχομένως τα «τύμπανα του πολέμου» στο διάστημα να έχουν ήδη στηθεί…
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα