Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Κίνηση (Κυκλοφορία): Δούναι = Λαβείν … όπως δίνουμε, παίρνουμε…

 

Είναι σημαντικό να έχουμε μια καλή αίσθηση της επίγνωσης και της εκτίμησης των θαυμάτων που συνεχώς μπαίνουν στην ζωή μας, άσχετα με το πόσο μικρά ή μεγάλα μπορεί να φαίνονται, έτσι ώστε το Σύμπαν να μπορέσει να μας ευλογήσει με ακόμα περισσότερα. Ένας ακόμα πιο δυνατός τρόπος να προσελκύσουμε θαύματα στην ζωή μας είναι να τα δημιουργήσουμε για τους άλλους.

Πολλοί από μας νομίζουμε ότι πρέπει να περιμένουμε να συμβούν τα θαύματα ή ότι αυτά συμβαίνουν χωρίς να έχουν σχέση με την δύναμη μας. Αυτή η πεποίθηση είναι βαθιά ριζωμένη μέσα μας για αιώνες, αποκόβοντας μας τελείως από την πραγματική μας δύναμη βάζοντας μας στην θέση του θύματος. Αυτό που δεν αντιλαμβανόμαστε είναι ότι το να δημιουργούμε θαύματα στις ζωές των άλλων μας βάζει σε θέση ισχύος.


 Όταν προσφέρουμε από μία διάθεση χαράς, αγάπης για τον εαυτό μας, και ελευθερίας, δεν κάνουμε απλά τους άλλους να νοιώσουν όμορφα, αλλά κι εμείς αισθανόμαστε όμορφα με τον εαυτός μας. Δεν ανακτούμε απλά την δύναμη μας με το να είμαστε ο δημιουργός της ζωής μας, ανοίγουμε επίσης τους κρουνούς των θαυμάτων και της αφθονίας να μπουν στην ζωή μας, εξ αιτίας αυτού που ονομάζουμε η Αρχή της Κίνησης (Κυκλοφορίας).

 Όπως έχουμε την Αρχή της Βαρύτητας σύμφωνα με την οποία ότι ανεβαίνει πρέπει να κατέβει, η Αρχή της Κίνησης (Κυκλοφορίας) δημιουργεί πάντα μια ισορροπία μεταξύ του δούναι και λαβείν. 

Η Ανατολική πνευματικότητα το ονομάζει Κάρμα, ενώ η επιστήμη θα μπορούσε να αναφέρεται σε αυτήν ως τον 3ο Νόμο του Νεύτωνα, τον Νόμο της Δράσης-Αντίδρασης. 

 Όταν δίνουμε, το Σύμπαν μας ανταμείβει. 

Το να μάθουμε πώς να δίνουμε δεν βάζει απαραίτητα θέμα του πώς να βελτιώσουμε την προσωπικότητα μας ή να εξετάσουμε τις βασικές αξίες μας, σημαίνει απλά την προσέγγιση της ζωής βάσει μιας επιστημονικής αρχής που λέει: όπως δώσουμε, έτσι θα λάβουμε.

Οι παρακάτω διαδικασίες θαυμάτων είναι απλές, αποτελεσματικές, και πάνω από όλα, ευχάριστοι τρόποι να μπούμε στην ροή των θαυμάτων που περιβάλλει το Σύμπαν. 



Αυτές οι διαδικασίες θαυμάτων δεν είναι μόνον μερικές από τις πιο αλληλεπιδραστικές από όσες δίνουμε, αλλά επιφέρουν επίσης αισθητά και χειροπιαστά αποτελέσματα γρηγορότερα.

Σταγόνες Αγάπης

Η διαδικασία αυτή είναι ένα παράδειγμα για το πώς να χρησιμοποιήσουμε την φαντασία μας να προσελκύσουμε περισσότερα θαύματα.


Διαδικασία των Σταγόνων της Αγάπης

 
1. Βρες μια άνετη καρέκλα να καθίσεις ή ένα κρεβάτι τα ξαπλώσεις.
2. Πάρε 3 βαθιές ανάσες.
3. Κλείσε τα μάτια και δες τον εαυτό σου σε ένα από τα πιο αγαπημένα σου μέρη στον πλανήτη.
4. Παρατήρησε ότι ο ουρανός είναι απόλυτα καθαρός και γαλάζιος.
5. Άρχισε να παρατηρείς όμορφα αντικείμενα σε σχήμα καρδιάς να αρχίζουν να γεμίζουν τον ουρανό. Καθώς κοιτάζεις πιο προσεκτικά τις καρδιές, αρχίζεις να βλέπεις ότι είναι γεμάτες με λαμπερή υγρή ενέργεια φωτός.
6. Σκέψου μια κατάσταση, ένα άτομο, έναν τόπο, ή ένα πράγμα που θα ήθελες να ευλογήσεις με περισσότερα θαύματα. Αυτό φυσικά περιλαμβάνει και εσένα.
7. Άρχισε να βλέπεις τις καρδιές να πλησιάζουν μαλακά αυτό το οποίο ευλογείς με περισσότερα θαύματα.
8. Τώρα, δες μια πληθώρα από αυτές τις καρδιές να πέφτουν πάνω στην κατάσταση, το άτομο, τον τόπο, ή το πράγμα που θα ήθελες να ευλογήσεις με περισσότερα θαύματα. Καθώς οι καρδιές κινούνται πάνω από αυτό που ευλογείς, δες τις να σκάνε με υγρό φώς (γενικά ένα λαμπερό χρυσό-ασπρο, ροζ, ανοικτό μωβ, ή γαλάζιο χρώμα) και να περιλούζουν κάθε σημείο αυτού στο οποίο στέλνεις το θαύμα.
9. Όταν αισθανθείς πλήρης, στείλε σε παρακαλώ την ενέργεια της ευγνωμοσύνης στο Σύμπαν για αυτό το θαυμαστό δώρο που μπόρεσες να δώσεις.


Κάρτες Θαυμάτων

Ένας ευχάριστος και απλός τρόπος να προσελκύσουμε περισσότερα θαύματα στην ζωή μας και στις ζωές των άλλων είναι να δημιουργήσουμε και να μοιράσουμε κάρτες θαυμάτων. Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε την δύναμη της πρόθεσης, η οποία βασικά λέει ότι σε ότι επικεντρωνόμαστε επεκτείνεται. Αυτή η διαδικασία θαυμάτων συνδυάζει την δύναμη της πρόθεσης και την δύναμη της κίνησης/κυκλοφορίας (δούναι και λαβείν). 


Δημιούργησα αυτήν την διαδικασία θαυμάτων πριν λίγα χρόνια και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά! 

Δημιουργώντας αυτές τις κάρτες θαυμάτων, βγαίνουμε από την πεποίθηση ότι πρέπει να περιμένουμε τα θαύματα να συμβούν και μπαίνουμε στην πεποίθηση ότι πραγματικά εμείς μπορούμε να δημιουργήσουμε θαύματα. Όταν δίνουμε και μοιραζόμαστε με άλλους ελεύθερα χωρίς να περιμένουμε τίποτε σε αντάλλαγμα, το Σύμπαν μας ευλογεί περισσότερο από όσο μπορούμε να φανταστούμε.

Διαδικασία Καρτών των Θαυμάτων

Μπορείς να δημιουργήσεις τουλάχιστον 6-12κάρτες θαυμάτων από ένα φύλλο χαρτιού Α4. Κάθε κάρτα να είναι λίγο μικρότερα από μια business card. Μπορείς είτε να τυπώσεις τις λέξεις σε κάθε κάρτα να την κάνεις να φαίνεται πιο επαγγελματική, ή μπορείς να γράψεις και να την ζωγραφίσεις ο ίδιος.


1. Στο μπροστινό μέρος της κάρτας, χρησιμοποιώντας μια 18 -24 γραμματοσειρά, γράψε τις λέξεις «Κάρτα Θαυμάτων». Μπορείς να την κάνεις όσο απλή ή όσο πολύχρωμη θέλεις.
2. Στο κάτω μέρος του μπροστινού μέρους της κάρτας, χρησιμοποιώντας μια 8 – 10 γραμματοσειρά, γράψε την φράση «Ευλογημένος/η με την ενέργεια των θαυμάτων».
3. Στο πίσω μέρος της κάρτας, χρησιμοποιώντας μια 8 – 10 γραμματοσειρά, μπορείς να γράψεις κάτι σαν «Όποιος λάβει αυτήν την κάρτα, θα αρχίσει να βιώνει περισσότερα θαύματα στην ζωή του! Και να γίνει έτσι…»
4. Όταν τελειώσεις με αυτά που έχεις να γράψεις, τύπωσε όσες σελίδες θέλεις, και πήγαινε σε ένα τυπογραφείο να τις πλαστικοποιήσεις. Είναι κάτι που δεν στοιχίζει πολύ και θα προσθέσει μια επαγγελματική νότα στην κάρτα σου.
5. Όταν όλες οι σελίδες χαρτιού έχουν πλαστικοποιηθεί, κόψε τις σε μικρά κομμάτια ώστε να έχεις μικρές κάρτες θαυμάτων.
6. Τώρα, πάρε τις κάρτες σου και τοποθέτησε τις πάνω στο μέρος της καρδιάς σου, και πες δυνατά τρεις φορές «Όποιος λάβει αυτές τις κάρτες θαυμάτων θα αρχίσει να βιώνει περισσότερα θαύματα στην ζωή του, και έτσι να γίνει».
7. Υπάρχουν δύο τρόποι να δώσεις και να μοιραστείς αυτά τα θαύματα με τους άλλους. Μπορείς είτε να τις τοποθετήσεις σε διαφορετικά μέρη όπου γνωρίζεις ότι κάποιος θα τις δει (πχ. Σουπερμάρκετ, εμπορικό κατάστημα, στην δουλειά) ή, αν νοιώθεις την ανάγκη, μπορείς να μοιράσεις τις κάρτες ο ίδιος σαν μια τυχαία πράξη καλοσύνης.


Ο Τηλεφωνικός Κατάλογος των Θαυμάτων

Μια ημέρα, όπως πολλοί άλλοι, βρήκα έναν ακόμα τηλεφωνικό κατάλογο στην πόρτα μου. Επειδή οι τηλεφωνικοί κατάλογοι ανανεώνονται συχνά, πολλοί από μας λαβαίνουμε τουλάχιστον 2 -3 τον χρόνο. Όπως έπιασα τον κατάλογο, αμέσως ένοιωσα μια αίσθηση χαράς να με κατακλύζει. Εκείνη την στιγμή είχα την έμπνευση ότι μέσα στα χέρια μου είχα την ευκαιρία να δώσω φως στις ζωές άλλων ανθρώπων, εμπνέοντας τους και δείχνοντας τους ότι υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που ενδιαφέρονται και θέλουν πραγματικά να είναι ευτυχισμένοι.


Πώς σχετίζεται αυτό με τα θαύματα? Όπως πολλές άλλες διαδικασίες που μοιράζομαι εδώ, αυτή η διαδικασία έχει να κάνει με την ιδέα ότι όταν δίνουμε από την καρδιά μας χωρίς να περιμένουμε τίποτα σε αντάλλαγμα, το Σύμπαν αμέσως ανταποκρίνεται ευλογώντας μας με τρόπους που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να είχαμε φανταστεί εμείς οι ίδιοι. Κάθε φορά που αισθανόμαστε ότι έχουμε κολλήσει σε ένα σκεπτικό έλλειψης και στέρησης, δίνοντας μπορούμε γρήγορα να βγούμε από αυτές τις ενέργειες και να ανοίξουμε τον εαυτό μας στα τεράστια θαύματα με τα οποία το Σύμπαν μας ευλογεί.


Διαδικασία Θαυμάτων

1. Βρες ένα τηλεφωνικό κατάλογο, και αν δεν έχεις κάποιον μπορείς εύκολα να βρεις τον κατάλογο τηλεφώνων της περιοχής σου στο ίντερνετ.
2. Με τα μάτια κλειστά, άνοιξε τον τηλεφωνικό κατάλογο σε μια τυχαία σελίδα.
3. Χρησιμοποιώντας τον δείκτη σου και με τα μάτια ακόμα κλειστά, κίνησε το δάκτυλο τυχαία στις σελίδες μέχρι αισθανθείς την ανάγκη να σταματήσεις.
4. Άνοιξε τα μάτια και κοίτα το όνομα πάνω στο οποίο έχει σταματήσει το δάκτυλο σου. Αυτό θα είναι το άτομο που διάλεξες.
5. Δημιούργησε ή αγόρασε μια όμορφη κάρτα. Μπορεί να είναι μια ευχαριστήρια κάρτα, ή μπορεί το εσωτερικό να είναι λευκό.
6. Γράψε το παρακάτω μέσα στην κάρτα:
7. «Δέξου σε παρακαλώ αυτήν την τυχαία πράξη καλοσύνης από καρδιάς, και πάντα να θυμάσαι ότι είναι πραγματικά υπέροχος! Μακάρι να συνεχίσεις να είσαι πάντα ευλογημένος με χαρά, αγάπη, και θαύματα σε κάθε τομέα της ζωής σου! Σε ευχαριστώ που είσαι ο εαυτός σου. – Το Σύμπαν».
8. Αν αισθανθείς την ανάγκη να προσθέσεις και ένα δώρο μέσα στην κάρτα, κάνε το. Παράδειγμα θα μπορούσε να είναι μικρές ενεργειακές πέτρες.
9. Όταν στείλεις αυτές τις ευγενικές πράξεις ταχυδρομικά, είναι καλύτερο να μην βάλεις διεύθυνση αποστολέα, καθώς αυτό δείχνει ότι μπορείς να δώσεις ελεύθερα από καρδιάς.


Δώρο του Παρμπρίζ του Αυτοκινήτου

Μία άλλη διαδικασία όμοια με την διαδικασία του Τηλεφωνικού Καταλόγου των Θαυμάτων είναι η διαδικασία του Δώρου στο Παρμπρίζ του Αυτοκινήτου. Και σε αυτήν την περίπτωση, αυτή η διαδικασία στηρίζεται στην ιδέα ότι όταν δίνουμε, το Σύμπαν μας ανταμείβει. 


Διαδικασία του Δώρου του Παρμπρίζ του Αυτοκινήτου


1. Βρες ένα άδειο παρκαρισμένο αυτοκίνητο.
2. Δημιούργησε ή αγόρασε μια όμορφη κάρτα. Μπορεί να είναι μια ευχαριστήρια κάρτα, ή μπορεί να είναι λευκή στο εσωτερικό.
3. Γράψε το παρακάτω μέσα στην κάρτα: «Δέξου σε παρακαλώ αυτήν την τυχαία πράξη καλοσύνης από καρδιάς, και πάντα να θυμάσαι ότι είναι πραγματικά υπέροχος! Μακάρι να συνεχίσεις να είσαι πάντα ευλογημένος με χαρά, αγάπη, και θαύματα σε κάθε τομέα της ζωής σου! Σε ευχαριστώ που είσαι ο εαυτός σου. – Το Σύμπαν».
4. Αν θέλεις να επεκτείνεις αυτήν την διαδικασία ακόμη περισσότερο, και να προσελκύσεις ακόμη περισσότερα θαύματα, πρόσθεσε χρήματα μέσα στην κάρτα. Έχω δει ότι πολλοί άνθρωποι αισθάνονται άβολα με αυτήν την διαδικασία και αμέσως πηγαίνουν σε ένα σκεπτικό έλλειψης και στέρησης. Παρ’ όλα αυτά, τα πιο εκπληκτικά αποτελέσματα που είχα με πελάτες ήταν ότι χρησιμοποίησαν αυτήν την διαδικασία. Η διαδικασία αυτή αποτελεί σημαντικό δείγμα του πόσο πολύ εμπιστευόμαστε το Σύμπαν. Αν έχεις δυσκολία με αυτήν την διαδικασία, να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου και πλησίασε την σιγά-σιγά.


(Από το βιβλίο του Emmanuel Dagher, “Easy Breezy Miracle: A powerful exciting & simple guide to creating an extraordinary life”)


 
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα