Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Είναι Αλήθεια αυτά που πιστεύετε;


 Αν θέλει κανείς να βρει την Αλήθεια θα την βρει, πόσο σπάνια όμως είναι μια τέτοια ακλόνητη θέληση!

 Οι άνθρωποι δέχονται ασυλλόγιστα ό,τι τους προσφέρεται ως αλήθεια και σ’ αυτό προσαρμόζουν τις σκέψεις τους, βρίσκονται δηλαδή στο φως ή στο σκοτάδι ανάλογα με τις γνώσεις που τους έχουν προσφερθεί.

 Μόνο η καθαρή Αλήθεια μπορεί να χαρίσει το Φως, ενώ η πλάνη σκοτεινιάζει πάντα το πνεύμα!

 Πρόκειται εδώ για πνευματικές γνώσεις, και όχι για ανθρώπινες, οι οποίες μπορούν μεν να επαληθευθούν με αποδείξεις, αλλά δεν έχουν καμία επιρροή στην ψυχική ζωή του ανθρώπου. Και η ζωή στην γη δόθηκε στον άνθρωπο για να...
ωριμάσει η ψυχή του 

Γι’ αυτό να αναζητάτε μόνο την καθαρή αλήθεια και είναι σίγουρο ότι θα τη βρείτε! Ποιος όμως σας εγγυάται ότι αυτά που σας παρουσιάζουν σαν αλήθεια είναι πραγματικά η Αλήθεια;

Αυτό το ερώτημα θα πρέπει να το θέτετε πάντα. Πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν πολλές πνευματικές κατευθύνσεις και όλες πρεσβεύουν πως οι δικές τους αλήθειες είναι η Αλήθεια και όλες διδάσκουν κάτι διαφορετικό. Η Αλήθεια όμως είναι μόνο μία. Δεν πρέπει λοιπόν να πιστεύετε “χωρίς ενδοιασμούς” κανέναν, αλλά να απευθύνεσθε πάντα στην “Ανώτατη Αρχή” στην ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!


 Πρέπει να απευθύνεσθε σ’ ΑΥΤΟΝ που στέκει πάνω απ’ όλα, ο ΟΠΟΙΟΣ εδημιούργησε τα πάντα, ΑΥΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ είναι τέλειος και παντογνώστης και η ΙΔΙΑ Η ΑΓΑΠΗ. Ο ΟΠΟΙΟΣ θέλει να προσφέρει φως, σε σας, τα πλάσματά Του, γιατί σας αγαπάει. ΑΥΤΟΣ που αληθινά δεν δημιούργησε τους ανθρώπους με σκοτισμένο το πνεύμα τους, αλλά και δεν τους εμπόδισε όταν με την ελεύθερη θέλησή τους στράφηκαν προς το σκοτάδι και ακολούθησαν τον άρχοντα του σκότους, τον Εωσφόρο, στο βασίλειό του.


 Ο ΘΕΟΣ, ΑΥΤΟΣ που σας έδωσε την ζωή όμως, δεν θέλει να μείνετε στο σκοτάδι! ΑΥΤΟΣ θέλει να σας δώσει φως και μπορείτε να το πάρετε από τα χέρια Του ανά πάσα στιγμή. Ανά πάσα στιγμή είναι πρόθυμος να φωτίσει τις σκέψεις σας και να σας δώσει καθαρές απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις που σας απασχολούν – για όλα τα πνευματικά θέματα, για τον λόγο της ύπαρξής σας και τον σκοπό της ζωής σας.


 Και όταν είναι η ΙΔΙΑ Η ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ που σας διδάσκει, δεν μπορεί παρά να σας μεταδώσει την πιο καθαρή Αλήθεια – και τότε μπορείτε να πιστεύετε χωρίς ενδοιασμούς. Θα ξέρετε με σιγουριά ότι βρίσκεσθε μέσα στην Αλήθεια. Μπορείτε να είσθε βέβαιοι ότι θα λάβετε την Αλήθεια αν την επιθυμείτε πραγματικά.


 Τούτη είναι n πρώτη προϋπόθεση, γιατί αν ο άνθρωπος πιστεύει όντως ότι ο ΘΕΟΣ είναι η ΑΙΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ, τότε οφείλει να απευθυνθεί σ’ ΑΥΤΟΝ τον ΙΔΙΟ και να ΤΟΝ παρακαλέσει να τον οδηγήσει στην Αλήθεια. Με αυτό τον τρόπο ο άνθρωπος ανοίγεται συνειδητά στην λάμψη του φωτός και αποκαθιστά τον δεσμό με τον Θεό. Αυτός ο δεσμός που είναι ο στόχος και ο σκοπός συνάμα της επίγειας ζωής, διακόπηκε κάποτε εθελοντικά και γι’ αυτό τα όντα έπεσαν στα απύθμενα βάθη, στο έρεβος.


 Έτσι λοιπόν ανοίγεται συνειδητά ο άνθρωπος και αφήνει να λάμψει μέσα του η Αγάπη του Θεού, πράγμα που σημαίνει πως από το σκοτάδι περνάει στο φως και αποκτάει γνώσεις στις οποίες μέχρι τότε δεν είχε καμία πρόσβαση. Μπορείτε να είσαστε βέβαιοι ότι αυτή η διαδικασία μπορεί να συμβεί και ότι όντως συμβαίνει. Και μπορείτε ακόμα να πιστέψετε ότι κάθε άνθρωπος είναι σε θέση να την ζήσει.
 Απαιτεί όμως προϋποθέσεις που δεν μπορεί να εκπληρώσει ο καθένας, γι’ αυτό δεν μπορούν όλοι να λάβουν απευθείας Μόνοι τους την Αλήθεια από τον Θεό, μπορούν όμως να την λάβουν έμμεσα. Γιατί ειλικρινά, όποιος αναζητάει την Αλήθεια, θα την λάβει.


Αλλά ο καθένας μπορεί να διαμορφώσει τον εαυτό του έτσι που να μπορεί να λάβει απ’ ευθείας την Αλήθεια αν εφαρμόζει στην ζωή του την αγάπη για τον πλησίον χωρίς καμιά ιδιοτέλεια. Έτσι ζωντανεύει το πνεύμα μέσα του που είναι κρυμμένο μέσα στον κάθε άνθρωπο, και που η Αγάπη το κάνει να μιλήσει και να εκφρασθεί.


 Αυτό το πνεύμα, όντας η συμμετοχή και η παρουσία του Θεού μέσα στον άνθρωπο, γνωρίζει τα πάντα και γι’ αυτό μπορεί να διδάξει τον καθένα “από μέσα του”.


 Γι’ αυτό πάρτε τον δρόμο που οδηγεί στην “Ανώτατη Αρχή” και μην αρκείσθε σ’ αυτά που σας προσφέρουν οι άνθρωποι – ακόμα και αν πιστεύουν ότι εκπροσωπούν την αλήθεια. Αν η Αλήθεια είχε όντως βρει το δρόμο της μέσα στους ανθρώπους δεν θα υπήρχε τέτοιο σκοτάδι πάνω στη γη.


 Είναι όμως πασιφανές ότι επικρατεί βαθύ σκοτάδι, αλλιώς στην γη θα υπήρχε αρμονία και ειρήνη. Συμβαίνει όμως το αντίθετο.


Αμήν


(Μπέρτα Ντούντε αρ. 7629-22.6.1960)


nyxtobaths

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα