Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

"Να ζητείτε πρώτα την βασιλεία του Θεού"



Ο άνθρωπος πρέπει να διδάσκεται να μην επαιτεί ή να ζητά από τις Ανώτερες Δυνάμεις αυτά τα πράγματα που μπορεί να παράσχει στον εαυτό του με την εργασία του.

Ο Χριστός προσπάθησε να μεταθέσει την προσοχή του κόσμου από την επαιτεία για τα υλικά αντικείμενα, λέγοντάς τους "να ζητείτε πρώτα την βασιλεία του Θεού, που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο," και "όλα αυτά που χρειάζονται θα τα έχουν".

Οι θρησκευτικοί ηγέτες, κάνοντας τους ανθρώπους να εστιάζουν τα αιτήματά τους στο να λαμβάνουν πράγματα, έκαναν τους ανθρώπους να ξεχάσουν την μείζονα εντολή του Χριστού "επιδιώξτε την βασιλεία των ουρανών πρώτα".

Αυτό καθυστέρησε την εξέλιξη της ανθρωπότητας για πολύ καιρό, και βάσισε όλες τις ανθρώπινες σχέσεις με τις Ανώτερες Δυνάμεις στην ιδέα του προσωπικού κέρδους.

Η αληθινή θρησκεία δεν είναι η προσδοκία του παραδείσου ή οποιουδήποτε είδους ανταμοιβής. Η αληθινή θρησκεία είναι να κάνει τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν με το Θησαυρό που έχουν στο δικό τους Πυρήνα και να φανερώσουν αυτόν τον Θησαυρό ώστε να βοηθήσουν άλλους να βρουν τον Θησαυρό τους. Με άλλα λόγια, η πραγματική θρησκευτική διδασκαλία δεν είναι βασισμένη στη λήψη, αλλά στο δόσιμο.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Virtues & Values vol.2 


elenastral

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα