Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Γι'αυτούς που υποφέρουν περισσότερο: Σας παρουσιάζουμε την πιο αποτελεσματική θεραπεία για τον Καθαρισμό των Νεφρών!

πράσινο τσάι-γάλα-flickr


Θα βελτιώσετε την υγεία και τη λειτουργία των νεφρών σας αν μειώσετε την πρόσληψη των δικών σας και των δικών τους πιο επικίνδυνων εχθρών.

Οι νεφροί είναι το πιο σημαντικό καθαριστικό του σώματος. 

Αφαιρούν περίπου 2 λίτρα αποβλήτων και  περίσσειας νερού, τα οποία αποβάλλονται από το σώμα μέσω των ούρων. 

Πάρα πολλές τοξικές ουσίες και υλικά μπορούν να προκαλέσουν νεφρική ανεπάρκεια, λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος και προβλήματα της ουροδόχου κύστης. 

Έτσι, είναι πολύ σημαντικό για σας να εκτελείτε τακτικά μια μέθοδο καθαρισμού, έτσι ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τα νεφρά σας σε καλή κατάσταση.
Οι μεγαλύτεροι και πιο επικίνδυνοι εχθροί των νεφρών είναι: 

η πάρα πολύ ζωική πρωτεΐνη, τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα (ΓΤΟ), οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, τα αεριούχα ποτά, τα πάρα πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα, το αλκοόλ, τα φάρμακα και τα ναρκωτικά, η υπερβολική καφεΐνη και τα τσιγάρα. 

Θα πρέπει να προσπαθήσετε και να μειώσετε την κατανάλωσή τους, όσο το δυνατόν περισσότερο. Και, από την άλλη πλευρά, θα πρέπει να καταναλώνετε τροφές πλούσιες σε κάλιο, μαγνήσιο και να πίνετε άφθονο νερό.
Αν θέλετε να βελτιώσετε τα νεφρά σας και να είστε σίγουροι ότι λειτουργούν σωστά, θα πρέπει να καθαρίσετε το σώμα σας από τις τοξίνες. Και, όπως είπαμε, σε αυτό το άρθρο πρόκειται να σας δείξουμε πώς να παρασκευάσετε το πιο αποτελεσματικό ρόφημα για τον καθαρισμό των νεφρών σας και πώς μπορεί να βελτιωθεί η λειτουργία τους.
Συστατικά:
  • ½ λεμόνι (ξεφλουδισμένο)
  • 1 ακτινίδιο (ξεφλουδισμένο)
  • 1 μπανάνα
  • ½ ματσάκι φρέσκο ​​μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
  • 1 φλιτζάνι νερό
Οδηγίες:
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και προσθέτουμε το νερό. Ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ωραίο και ομοιογενές μείγμα. 

Σημείωση: Αν θέλετε να κάνετε αυτό το σούπερ ρόφημα ακόμα πιο ισχυρό σε βιταμίνες, τότε θα πρέπει επίσης να προσθέσετε μισό αβοκάντο, μια χούφτα φρέσκο ​​σπανάκι ή λαχανίδα, και 50 γραμμάρια καρύδια.
Κατανάλωση:
Θα πρέπει να καταναλώνετε αυτό το θαυματουργό ρόφημα μια φορά την ημέρα, με άδειο στομάχι, αμέσως αφού ξυπνήσετε. Θα καθαρίσει τα νεφρά σας και θα βελτιώσει την γενική υγεία σας.
fitbodycenter

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα