Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΜΠΕΙΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΖΥΓΟΣ!


Δεν σε ρωτάω προσωπικά, είμαι διακριτικός. Απλά θέτω το ερώτημα κι εσύ αν έχεις άντερα δίνεις την απάντηση στον εαυτό σου. Ασφαλώς σε κάποια πράγματα όλοι μας, λίγο πολύ, δεν τολμάμε να πούμε την αλήθεια, ακόμα και στον ίδιον τον εαυτό μας.
Στο θέμα μας. Γνωρίζεις το κορίτσι της ζωής σου. Είναι όπως την φανταζόσουν. Άψογη σ' όλα και σεξουαλικά πολύ ταιριαστή μαζύ σου. Η ερώτηση-τσούκτρα είναι πως θα το έπαιρνες αν αυτή η γυναίκα που την έχεις εκτιμήσει οριστικά ότι είναι άξια να την παντρευτείς, να γίνει η μητέρα των παιδιών σου, σου εξομολογηθεί ότι πριν από εσένα είχε 17 εραστές, ίσως 14.
Να συνεχίσουμε την κουβέντα; Από σένα εξαρτάται. Εγώ κάνω το παιχνίδι μου, τη δουλειά μου, εσύ αποφασίζεις αν θα παραμείνεις συμπαίκτης. Σου λέει η κοπέλλα ότι μέχρι σήμερα είχε μόνον τρεις σχέσεις. Υπάρχει διαφορά;
Βεβαίως υπάρχει διαφορά. Άλλο είχε ξαπλώσει με τέσσερις κι άλλο με 24. Ποια είναι η διαφορά; Σύμφωνα με έρευνα που έκανε το πιο γνωστό site εξωσυζυγικών σχέσεων μια γυναίκα, αλλά κι ένας άνδρας πριν προχωρήσουν σε γάμο το ιδεώδες είναι να είχαν ερωτική ζωή με τουλάχιστον δέκα συντρόφους.

Γιατί; Για να μπεις στο γάμο με τη σχετική πείρα. Χωρίς, βέβαια, να κουβαλάς μνήμες και να κάνεις συγκρίσεις με τις ερωτικές περιπέτειες του παρελθόντος. Θεωρείται ότι είναι πιο έτοιμο, πιο ολοκληρωμένο το άτομο, ο άνδρας και η γυναίκα, αν έχει πλουτίσει την ατζέντα του με μέχρι 10 εραστές, ερωμένες.
Αν μια γυναίκα είχε περισσότερους γκόμενους π.χ. 15, 20, τότε το πράμα βρωμάει. Μήπως η κυρία είναι γαμιάρα, ο κύριος σεξομανής. Αμφιβόλου ηθικής, που λένε.
Επανέρχομαι στο θέμα. Την βρήκες την νύφη! Την πέρασες από τις εξετάσεις σου, την βαθμολογείς με άριστα. Και σου λέει την αλήθεια. «Τα είχα» με 18 πριν από σένα, όχι μόνον με 8, σου την σπάει; Σου είναι αδιάφορο. Μήπως αισθάνεσαι τυχερός που έπεσες σε «προχωρημένη», που όμως σε λατρεύει.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΤΟΥ ΚΥΜΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα