Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ...


Τα χρειάστηκε πολύς κόσμος με τη σφαγή στο Παρίσι από τους τρομοκράτες τζιχαντιστές. Ακόμα και ιερωμένοι έπεσαν σε μελαγχολία και προβληματισμό. Γιατί γίνονται τέτοια εγκλήματα που στέλνουν αθώους με τη μία στον άλλον κόσμο.
Άσε τους άθεους, μιλάμε για τους θεοσεβούμενους. Για τις θεούσες. Γι' αυτούς που πίνουν νερό στο όνομα του Θεού. Γιατί, λένε κάποιοι, ο Θεός επιτρέπει τέτοια και τόση βαρβαρότητα.
Ο αρχιεπίσκοπος του Κάντερμπουρυ, δηλαδή ο αρχηγός της Αγγλικανικής Εκκλησίας δήλωσε ότι πλέον αμφιβάλει για την ύπαρξη του Θεού! Είναι σα να το είπε ο Πάπας της Ρώμης, ο αρχηγός των καθολικών, ο πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, ο των ορθοδόξων.

Φοβερά πράγματα. Αρχιεράρχης να προσεύχεται με υψηλά τα χέρια και να ζητάει από τον Θεό, αν πράγματι υπάρχει, κάτι να κάνει... Φοβερά πράγματα. Ο επικεφαλής ενός θρησκευτικού, ενός χριστιανιανικού δόγματος να αναρωτιέται: «Θεέ μου, αν είσαι εδώ, γιατί συμβαίνει αυτό;». Αυτό που έγινε στο Παρίσι, με το θάνατο 130 αθώων με δράστες τις θεούσες του ισλάμ.
Έτσι είναι. Στο όνομα του Θεού σκότωσαν οι τζιχαντιστές. Στο όνομα του Θεού καταδίκασαν τους τζιχαντιστές άλλοι εκκλησιαστικοί ιεράρχες του ισλάμ. Ψάξε βρες το Άγιον Φως. Και γιατί ο Θεός επιτρέπει το μαζικό έγκλημα. Με απάθεια.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα