Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

Η κατακερματισμένη νομιμοφροσύνη εντός του Πενταγώνου... ΜΕΡΟΣ 2ο

BUTLER1


Ένας αυξανόμενος αριθμός εκ των έσω γνωριζόντων, πιστεύουν ότι η Μέρκελ είναι κόρη του Χίτλερ από την αδελφή της Εύα Μπράουν και ότι τώρα λειτουργεί ως ο σκληρός πυρήνας της παγκοσμιοποίησης για την αυτοκαταστροφή της Γερμανίας για άλλη μια φορά, όπως και ο πατέρας της είχε πράξει. Δεν θα ήταν μεγάλες ειδήσεις, αν αυτές οι φήμες αποδειχθούν να είναι αληθινές; Αυτό θα σήμαινε πως έχει αίμα Ρότσιλντ (σημ.μτφρ. Ο Χίτλερ λέγεται πως ήταν νόθος γιος του Ρότσιλντ με μιαν Αυστριακή καμαριέρα) και είναι απλώς άλλο ένα παράδειγμα του πώς οι άρχουσες "γραμμές αίματος" κάποιων οικογενειών συνεχίζουν την μήτρα της εξουσίας τους. Αν συγκρίνει κανείς τις φωτογραφίες τους οι ομοιότητες φαίνονται αξιόλογες.

Η Μέρκελ επιτρέποντας τόσους πολλούς πρόσφυγες να εισέλθουν στην Γερμανία προκαλεί την αρχή της επανάστασης των Γερμανών. Επέτρεψε το εμπάργκο κατά της Ρωσίας, το οποίο απαγορεύει στους Γερμανούς αγρότες να πωλούν τα προϊόντα τους και στους Γερμανούς κατασκευαστές αυτοκινήτων να πωλούν αυτοκίνητά και εξαρτήματα φορτηγών στη Ρωσική Δημοκρατία, που είναι σημαντικές πηγές για τα έσοδα της Γερμανίας.

Εμείς τώρα γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι ο Χίτλερ ήταν ένας Βρετανός πράκτορας, πλήρως ελεγχόμενος νοητικά από το Tavistock Institute στην Αγγλία και αυτό εξηγεί γιατί στρατηγοί Kammler, Gehlen και Mueller αλλά και η κορυφή της υπηρεσίας πληροφοριών του τον εγκατέλειψαν και έκαναν μια μυστική συνθήκη με τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και της Βρετανίας το 1943. Η Μέρκελ είναι προφανώς σε σύγκρουση, διχασμένη ανάμεσα στις δεσμεύσεις της παγκοσμιοποίησης της ΝΤΠ της Χαζαρικής μαφίας αλλά και θυμωμένη που χειραγωγείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ εμποδίζοντας τόσο αναγκαίες πωλήσεις στη Ρωσική Δημοκρατία.

Για να κατανοήσουμε τη δύναμη των Μυστικών Υπηρεσιών και των ελεγχόμενων μεγάλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (CMMM) που βασίζεται σε ψυχοτρονικό έλεγχο του μυαλού επί των ηγετών των περισσοτέρων εθνών, σκεφτείτε τι κάνει η Μέρκελ αναφορικά με τους πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή. Επίσης, σκεφτείτε το γεγονός ότι οι Σουηδοί ηγέτες λένε τώρα στους πολίτες τους ότι οποιαδήποτε αντίσταση σε όλους τους πρόσφυγες από την Μέση Ανατολή είναι καθαρός ρατσισμός και πως η ισλαμική κουλτούρα είναι ανώτερη. Μπορείτε να το φανταστείτε; Ένας από τους τρόπους που μπορείτε πάντα να πείτε εάν ένας ηγέτης είναι νοητικά ελεγχόμενος είναι αν αυτός ή αυτή ενεργεί κατά τρόπο εντελώς ανάποδο, ονομάζοντας το μαύρο άσπρο, και το κακό καλό.


Ο πόλεμος του Βιετνάμ πρόσφερε κάλυψη για τις μαζικές διακινήσεις ναρκωτικών από την Χαζαρική Μαφία μέσω του Πενταγώνου και της CIA με χρήματα ‘εκτός βιβλίων’ που διατίθεντο για τις ‘μαύρες επιχειρήσεις’.

Άπαξ και ολοκληρώθηκε αυτό το παγκοσμίως μεγαλύτερο καρτέλ του οπίου που πηγαίνει χρονικά πίσω στους Πολέμους του Οπίου και πήρε μια θέση μέσα στο Πεντάγωνο, απλά συνέχισε να επεκτείνεται επηρεάζοντας την εξουσία, μέχρι να έχει καταληφθεί σχεδόν πλήρως το Πεντάγωνο και έφθασε να είναι σε θέση να μπορεί καταχραστεί πολλά τρισεκατομμύρια δολάρια, χωρίς να αφήνει λογιστικά ίχνη. Ο Ντόναλντ Ράμσφελντ ανακοίνωσε ότι τα χρήματα αυτά λείπουν, μια ημέρα πριν από την επίθεση της 09.11.01 που κατέστρεψε τα περισσότερα από τα λογιστικά βιβλία και δολοφόνησε μαζικά 25 από τους 40 ερευνητές Able Danger (Ικανός Κίνδυνος).

Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, που ήταν κι αυτός σχεδιασμένος και σκηνοθετημένος για να εξυπηρετεί τους τραπεζο-γκάγκστερς και τους αναδόχους άμυνας, σύντομα παρουσιάστηκε σημαντική διαφωνία και εξέγερση στις τάξεις (του στρατού. Το Γεν. Επιτελείο άρχισε να αντιλαμβάνεται αυτό το μεγάλο ψέμα της «θεωρίας του ντόμινο» και κατάλαβε ότι ήταν αυτοί οι ίδιοι που δημιουργούσαν κέρδη για τις τράπεζες και τους Εργολάβους της Άμυνας και ότι δεν πολεμούσαν για να κερδίσουν έναν πόλεμο που δεν είχε καν κηρυχτεί.

Όλο και περισσότεροι αξιωματούχοι του Πενταγώνου και υφιστάμενοί τους άρχισαν να αντιλαμβάνονται ότι υπάρχουν εκεί για να χειραγωγούνται και να εξυπηρετούν το μεγαλύτερο στον κόσμο καρτέλ Οργανωμένου Εγκλήματος και οπίου και να χρησιμεύουν ως βορά των κανονιών. Επίσης, αντιλήφθηκαν πως όταν τους στέλνουν στους πολέμους της Μέσης Ανατολής έχουν πλημμελή εξοπλισμό και δεν υπάρχει καμία σοβαρή προσπάθεια από τα κορυφαία κλιμάκια του Πενταγώνου και της Διοίκησης να κερδηθεί πραγματικά ο πόλεμος. Είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί τώρα αναπτύσσεται αυτή η μεγάλη δυσαρμονία μέσα στο Πεντάγωνο και τον Αμερικανικό στρατό γενικά.

Πολλοί πίστευαν πως οι μεγάλες Διαμαρτυρίες για πόλεμο του Βιετνάμ και η εξέγερση στο εσωτερικό του στρατού στο Βιετνάμ θα σταματούσαν για πάντα την Αμερικανική στρατιωτική επιθετικότητα, αλλά αυτό δεν έχει αποδειχθεί να είναι η αλήθεια.

Και οι διαμαρτυρίες στο εσωτερικό (των ΗΠΑ) από τους φοιτητές που άρχισαν να καταλαβαίνουν τη δυναμική του βιομηχανικού-στρατιωτικού συμπλέγματος ότι κατά κύριο λόγο αποβλέπει μόνον σε κέρδη για τις τράπεζες και τους εργολάβους της άμυνας, αύξησαν τις διαδηλώσεις που άρχισαν να παίρνουν μεγάλες διαστάσεις και στον Τύπο.Τα έγγραφα Daniel Ellsberg του Πενταγώνου όχι μόνον δεν βοήθησαν (την cabal), αλλά αντίθετα επιβεβαίωσαν όλες τις αμφιβολίες σχετικά με την πραγματική αξία του πολέμου για τον μέσο Αμερικανό.

Δεδομένου ότι η αυτή η δυσαρέσκεια για τον πόλεμο κορυφώθηκε στους Αμερικανούς στρατιώτες που υπηρετούσαν εκεί στην πρώτη γραμμή, τα στελέχη και το προσωπικό στα μετόπισθεν ζούσαν την μεγάλη ζωή των απολαύσεων, καλό φαγητό και άφθονες πρόθυμες φίλες. Αλλά τα υψηλότερα επίπεδα της διοίκησης στα μετόπισθεν γνώριζαν πως γίνονταν λαθραίες εισαγωγές ναρκωτικών στην Αμερική μέσα στις κοιλότητες του σώματος των νεκρών Αμερικανών στρατιωτών που είχαν σκοτωθεί σε δράση. Και όταν αυτά τα ανακάλυπταν καλοί και τίμιοι στρατιώτες και τα ανέφεραν στους διοικητές τους οι διοικητές υποκρίνονταν πως επιλαμβάνονται του θέματος, αλλά στη συνέχεια οργάνωναν ένα παράξενο και θανατηφόρο ατύχημα με τζιπ.

Αυτά δεν ήταν μεμονωμένα περιστατικά, αλλά μια ρουτίνα προς το τέλος του πολέμου. Αυτοί οι διοικητές ‘υποχρεώθηκαν να σιγήσουν’ από το μεγαλύτερο καρτέλ οπίου στον κόσμο που διείσδυσε και κατέλαβε το Πεντάγωνο και τη CIA. Υπάρχουν εκατοντάδες ανδρών και γυναικών στρατιωτών αλλά και πολιτών που έχουν δολοφονηθεί για να κρατηθεί αυτό το μυστικό καλυμμένο πάντα. (π.χ. Gary Webb, κλπ.).

Μια νέα στρατηγική είχε αναπτυχθεί μέσα από την Ανώτατη Διοίκηση του Πενταγώνου για να εξουδετερώνονται οι διαφωνίες στο εσωτερικό του στρατεύματος αλλά και στους Αμερικανούς πολίτες.

Όλη η παραφωνία και η ολοκληρωτική εξέγερση κατά του πολέμου του Βιετνάμ δημιούργησε μια τέτοια ανησυχία στην Υψηλή Διοίκηση του Πενταγώνου και των διαφόρων επιτροπών του Κογκρέσου που εμπλέκονταν, ώστε αναπτύχθηκε μια νέα στρατηγική για την πολεμική επιθετικότητα.

Αποφασίστηκε ότι το σχέδιο θα πρέπει να διακοπεί και ο Αμερικανικός Στρατός θα πρέπει να μετατραπεί σε καθαρά μισθοφορικό που θα βασίζεται στις διαφημίσεις της λεωφόρου Μάντισον και της διαχείρισης του προφίλ για να προσελκύει νεοσύλλεκτους. Η Εθνική Φρουρά θα πρέπει να σταλεί στην ενεργό δράση αντί να είναι ‘οι πολεμιστές του Σαββατοκύριακου’ πράγμα για το οποίον είχαν προσληφθεί και έτσι υποδουλώθηκαν για να χρησιμοποιούνται όσο συχνά χρειάζονταν, ώστε να κρατηθούν οι αριθμοί των στρατιωτών στο θέατρο του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Μια νέα στρατηγική που βασίζεται στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη "συνθετικής τρομοκρατίας’’ και προληπτικού πολέμου’’ αναπτύχθηκε από τους Ισραηλινο-Αμερικανούς "Ισραήλ-Πάνω απ΄όλα" προδότες διπλούς πολίτες που διείσδυσαν στο Πεντάγωνο και κατέληξαν να είναι σε θέση να το εξουσιάζουν πλήρως.
Σύντομα οι κορυφαίοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής, σχημάτισαν μια συμμαχία με το Τέταρτο Ράιχ (γνωστό και ως DVD, και είναι αυτοί που διεύθυναν τις Gladio "αριστερά-πίσω από το στρατό" πράξεις τρομοκρατίας). Αυτοί οι κορυφαίοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής έχουν γίνει γνωστοί ως οι PNACers και Top NeoCons. Αυτοί ήταν οι τύποι που είχαν διεισδύσει και κατέλαβαν το Πεντάγωνο, εξ ονόματος της Χαζαρικής μαφίας (το μεγαλύτερο Καρτέλ οπίου στον κόσμο και οι τύποι που κουμαντάρουν σχεδόν όλες τις ιδιωτικές κεντρικές τράπεζες σε όλο τον κόσμο).

Αυτοί οι κορυφαίοι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής που έλεγχαν το Πεντάγωνο ήταν ένα μείγμα Ισραηλινο-Αμερικανικό "Το Ισραήλ-Πάνω απ’ όλα" προδότες διπλοί πολίτες (οι Zios) και τα μέλη της Εγκληματικής οργάνωσης των Μπους (οι BCCs που πολλοί αποκαλούν το Τέταρτο Ράιχ). Πολλοί φυσικά ήταν τα μέλη του CFR, ένα εργαλείο της Χαζαρικής μαφίας των τραπεζο-γκάγκστερς του City του Λονδίνου, μέρος του ‘’συστήματος της στρογγυλής" των γνωμοδοτικών συμβουλίων και των μη κερδοσκοπικών δεξαμενών σκέψης και φυσικά όχι όλα τα μέλη του CFR ξέρουν ποιοι είναι προς τα πάνω, ποιοι το διευθύνουν και για ποιους σκοπούς.

Ήταν μια περίεργη εταιρική σχέση μεταξύ των Zios και των BCCers αλλά μπορεί πιο εύκολα να γίνει κατανοητό αν κάποιος συνειδητοποιήσει πως και οι δύο ομάδες εργασίας που δημιουργήθηκαν εξουσιάζονταν από τους ίδιους αρχηγούς που κουμαντάριζαν την Χαζαρική Μαφία (δηλ. τους τραπεζο-γκάνγκστερς που διευθύνουν σχεδόν όλα τα ιδιωτικά κέντρα δημιουργίας χρήματος καθώς επίσης και το καρτέλ του οπίου).

Οι αναγνώστες συνειδητοποιούν τώρα ότι οι τραπεζο-γκάγκστερς της Χαζαρικής μαφίας του City του Λονδίνου είχαν την εξουσία, από την ικανότητά τους να δημιουργούν από το πουθενά όλα τα χρήματα που απαιτούνταν για χρήση των μαζών και να τα δανείζουν με τόκο, είχαν δε τόσα πολλά χρήματα ώστε να μπορούν να εξαγοράσουν ή να δωροδοκήσουν σχεδόν κάθε κυβερνητικό αξιωματούχο στα περισσότερα έθνη, ειδικά στην Αμερική.

Η απόφαση που λήφθηκε από τους διάφορους κορυφαίους φορείς χάραξης πολιτικής που πραγματικά ελέγχουν το Πεντάγωνο και την κυβέρνηση των ΗΠΑ ήταν ότι ο μόνος τρόπος για να συνεχιστούν οι παράνομοι, αντισυνταγματικοί, αδήλωτοι, αέναοι πόλεμοι, ήταν να δημιουργηθεί ένας νέος φανταστικός εχθρός που θα μπορούσαν να επαναπροσδιορίζουν ανά πάσα στιγμή.

Αυτός ο εχθρός (‘’Οι τρομοκράτες") πρέπει να είναι σε θέση να τροποποιείται και να επεκτείνεται ή να επαναπροσδιορίζεται ανά πάσα στιγμή για να περιλάβει οποιοδήποτε έθνος που ήθελαν να καταστρέψουν και να αποκτήσουν πρόσβαση στους φυσικούς πόρους του φθηνότερα. Έτσι, οι ιδέες του DVD (τέταρτο Ράιχ ή Abwehr) για την χρήση Gladio στιλ, σκηνοθετημένων περιστατικών, με εκ των έσω δημιουργημένη συνθετική τρομοκρατία, έγιναν δεκτές.

Αλλά ακόμα χειρότερα η Χαζαρική μαφία αποφάσισε ότι ο ορισμός του τι είναι ένας τρομοκράτης πρέπει να επεκταθεί για να συμπεριλάβει κάθε Αμερικανό πολίτη ο οποίος έκανε πάρα πολλές ερωτήσεις, ήταν πληροφοριοδότης οποιουδήποτε είδους, ή δεν συμμορφώνονταν αμέσως με την κάθε κυβέρνηση ή την αστυνομική τάξη.

Προχώρησαν να ενοποιήσουν όλες τις αμερικανικές αρχές της επιβολής του νόμου σε μια Χαζαρική μαφιόζικη Μυστική Αστυνομία, την Εσωτερική Ασφάλεια (DHS) με τη χρήση των όπλων του Πενταγώνου και την τεχνολογία της Ισραηλινής αντιτρομοκρατικής εκπαίδευσης που παρέχεται δωρεάν από την ADL σε σχεδόν κάθε μεγάλο Αστυνομικό Τμήμα.

Το σχέδιό τους ήταν να συγχωνεύσουν την Αμερικανική αστυνομία, την NSA και το Πεντάγωνο με εκείνους που είχαν τον έλεγχο της Εσωτερικής Ασφάλειας, τους Ισραηλινο-αμερικανούς "Ισραήλ-Πάνω απ΄όλα" Διπλούς Πολίτες που είχαν τον άμεσο έλεγχο. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα πλέγμα Γενικού Ελέγχου και γρήγορα να εντοπίζουν τυχόν διαφωνούντες σε κάθε επίπεδο, και στη συνέχεια να τους βάζουν την ετικέτα των εγχώριων τρομοκρατών που πρέπει να ελεγχθούν, να "διορθωθούν" ψυχολογικά, να καταδιωχθούν από συμμορίες, να συλληφθούν και να φυλακιστούν.
Συνεχίζεται……
Μτφρ: Γ. Βουδούρης


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα