Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ: Η ΑΛΧΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ (Μέρος Β)

                    

Για να Επεκτείνετε την Χαρά Σας: Τρώτε Πορτοκαλί

Η κατανάλωση τροφών χρώματος πορτοκαλί ενθαρρύνει την αισιοδοξία, την συναισθηματική ισορροπία, την αυτοπεποίθηση, την αλλαγή, την αυτό-κινητοποίηση, τον ενθουσιασμό, και μια αίσθηση κοινότητας. Το πορτοκαλί είναι επίσης μια καλή επιλογή χρώματος για την τραπεζαρία σας, καθώς θα ενθαρρύνει τους ανθρώπους να μαζευτούν, να κοινωνικοποιηθούν, και να διασκεδάσουν.
Τα καρότα, η γλυκιά κολοκύθα, οι γλυκοπατάτες, τα πορτοκάλια, τα νεκταρίνια, τα ροδάκινα, τα βερίκοκα, η παπάγια, τα μάνγκο, οι λωττοί, οι πορτοκαλί τομάτες, και τα πεπόνια είναι εύγευστοι τρόποι να συνδεθείτε με την ενέργεια του πορτοκαλί.


Για να Ενεργοποιήσετε την Διαύγεια: Τρώτε Κίτρινο

Τα κίτρινα τρόφιμα μπορούν επίσης να τονώσουν την διάνοια καθώς και την επικοινωνία. Το κίτρινο συνδέεται με τις νοητικές διακρίσεις, την οργάνωση, την προσοχή στη λεπτομέρεια, την αξιολόγηση, την ενεργό νοημοσύνη, την ευτυχία, τη συγκέντρωση και τη διαύγεια της σκέψης. Το κίτρινο είναι ένα χρώμα που διεγείρει την ευελιξία και την προσαρμοστικότητα στις αλλαγές. Οι κίτρινες κουζίνες έχουν την τάση να γίνονται τόποι συγκέντρωσης για την οικογένεια και τους φίλους για να κουβεντιάσουν για την ημέρα τους.
Επί πλέον, η θεραπευτική βιταμίνη C βρίσκεται στα λεμόνια και τα γκρέϊπ φρουτ. Οι κίτρινες πιπεριές, το καλαμπόκι, ο ανανάς, τα κίτρινα καρπούζια, και άλλα κίτρινα φρούτα και λαχανικά σας γεμίζουν με λαμπερή κίτρινη ενέργεια. Και περιέχουν βήτα καροτίνη η οποία εξασφαλίζει υγιή μάτια.

Για να Ενθαρρύνετε την Αφθονία: Τρώτε Πράσινο

Τα πράσινα τρόφιμα μπορούν να τονώσουν αισθήματα αγάπης, ισορροπίας, αρμονίας, ειρήνης, ελπίδας, ανάπτυξης, και γιατρειάς. Αφού το πράσινο βρίσκεται παντού στην φύση, συχνά χρησιμοποιείται για να συμβολίσει τις άφθονες, ανανεωτικές δυνάμεις του Σύμπαντος. Το πράσινο χρώμα μας θυμίζει ότι θα υπάρχει πάντα αρκετό. Το πράσινο είναι ένα καλό χρώμα για την κουζίνα ή την τραπεζαρία σας, καθώς ξεκουράζει και ενεργοποιεί.
Τα πράσινα φρούτα και λαχανικά περιέχουν λουτεϊνη, η οποία σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Harvard βοηθάει στην προστασία της όρασης. Το ζουχίνι, το σπανάκι, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το πράσινο λάχανο, οι πράσινες πιπεριές, το σέλινο, τα σπαράγγια, ο αρακάς, η πικραλίδα, τα πράσινα φασόλια, τα πράσινα μήλα, τα πράσινα πεπόνια, τα ακτινίδια, τα πράσινα λεμόνια, το μπρόκολο, το μαρούλι, τα αγγούρια, τα αβοκάντο, τα πράσινα σταφύλια, και οι λαχανίδες είναι καλές επιλογές για να συνδεθείτε με την δυνατή ενέργεια του πράσινου.
(Από το βιβλίο των Denise Linn & Meadow Linn, “The Mystic Cookbook: the secret alchemy of food”)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα